"Du fucking griner!!"

601 16 0
                                    

Jeg har altid troet at jeg var besværlig.
Altid blevet fortalt jeg bare kunne skride af helvedes til.
Altid blevet fortalt at når jeg dør ville de grine og more sig.
Hvordan kan det være at det altid går ud over mig.
Nogle gange tænker jeg endda at denne verden ville være bedre uden mig. Men hvorfor har jeg så ikke begået selvmord endnu?
Det skal jeg sige jer. Jeg er bange for døden. Bange for hvad der venter på mig efter livet.
Det lyder sikkert latterligt men sådan er det bare.
Nu er der nogen der vil have mig.
Nogen der synes jeg ikke er besværlig.
Jeg tænker nogle gange hvordan det kan være nogen vil have mig og andre ikke vil. Sådan er livet vist bare.

*bib bib bib*

Min søde skat❤: Hey savner dig. Hvornår kan vi ses igen???

Mig: Savner også dig. Ved ikke. Kan i hente mig efter skole. Måske kommer Camilla også 😉😉

Min søde skat❤: Så ses vi der! Glæder mig allerede!!

Mig: Os her. Ses

Min søde skat❤: Ses

Okay jeg vil aldrig indrømme det her højt men han er sku dejlig. Jeg kan ikke fatte jeg har en bror, en far, mine dejlige boys og min elskede Camilla. Vent jeg skal sku i skole. FUCK! SHIT! Jeg magter ikke sku kraftedeme skole lige nu!

*Efter skole*

"Er du sikker på det her? Jeg mener du har jo ikke kendt dem særlig længe og du er allerede "slyngveninder" med dem" Jeg kigger irriteretpå Camilla. Jade ville faktisk gerne med. Jeps jeg har fået en veninde mere. Jade. Sød pige. Elsker alt der kan få hende i problemer. Ligesom mig. Jeg elsker problemer. Og konsekvenserne kan rende mig stort i røven.
Med et bliver alt stille. Jeg stopper ikke selv. Altså indtil jeg mærker nogle stærke arme omkring mig. Jeg ved med det samme hvem det er. Mest fordi der kun er en person der nogensinde ville gøre det mod mig. De der har prøvet (uden held) at charmere mig fik et knæ i kronjuvelerne eller noget der ender med brækkede knogler. Sikke sød jeg er. Alle har STORE øjne.

"Jeg kunne ikke vente på dig i bilen" Jeg prøver at vende mig om men Jade lægger begge hænder på mine skuldre. Hun kigger meget seriøst på mig.
"Please tag mig med!" Jeg griner tørt af hende da hun modtager en lammer fra Camilla.
"Selvfølgelig hvis damen her tillader det" Logan ryster mig lidt da han siger 'damen her'. Jeg for vredet mig ud af overfaldet eller krammet som nogle kalder det.
Jeg går bare og løfter mig højre arm og giver en thumbs up til dem. Jade udbryder YES og Camilla sukker. Haha.

"Du tager freaking fejl. De lilla skittels er meget bedre end de gule" udbryder Jade til Ethan. Hende og Ethan er i gang med en diskussion omkring hvilken skittel der er bedst. Tja lad os bare sige de har brugt de sidste 20 min på at diskutere om det. Ret komisk hvis i spørger mig.

Jeg skrald griner af dem lige nu og tro mig det gør jeg aldrig. Jeg er ikke den person der griner. Lad os bare sige at jeg er mere voldelig end sød. Jade og Ethan stopper og kigger underligt på mig. Jeg ved ikke med dem men det er pisse fedt at grine. 

"Ashley du fucking griner!! Hvorfor har du aldrig grint før??!! Jeg elsker dit grin!" Camilla kigger på mig med store øjne. I al den tid vi har været besties, har hun prøvet at få mig til at grine. Dog uden held. Jeg er meget stædig til ikke at vise emotions. Jeg gør det ikke overfor min bestie, min bror Nathan, min far og dem jeg ikke vil nævne. Sååå

I'm bad news but I don't care | ✔Where stories live. Discover now