Gelecek

126 10 0
                                    

"Çocuklar...çocuuuuuklar." Gözlerimi açtığımda kendimi Randy'ye sarılır bir vaziyette uyurken buldum. En son hatırladığım Randy uyuya kaldığı için onu taşımamdı. "Nomi?" Tenguya döndüm. "Baban bir şey bulamadı. Eve gidiyoruz." "E-eve mi?" Hayırhayırhayır...şimdi olmaz babama yeni kavuşmuşken olamaz. "Sandy bir süre daha kalalım ne olur?" "Üzgünüm Nomi...biz daha fazla kalamayız ama belki..."

**************************

"Ne yani sizinle mi gelelim?" Babam bana döndü. "Baba bizim gitmemiz gerek hâlâ serbest bir büyücümüz var ama sizde yok." Babam biraz düşündü "seni tekrar bırakmıycam." Babama sarıldım. "Pekala herkes hazır mı?" Kafamızla onayladık. "Pekala 2 kişi fazlalaştık ama hallederim." Sandy tekrardan büyülü sözleri söylemeye başladı. Babam ve Cup Cup birbirlerine anlamsız bir şekilde bakarken odaya dumanlar yayıldı.

*****************************

Dumanlar dağıldığında kendimizi Randy'nin odasında bulduk.

(Sandy'nin gözünden)

Herkes geri dönmenin mutluluğunu yaşarken gerindim. "Pekala çocuklar ben bir şeylerin değişip değişmediğini kontrol ederken sizde misafirlerimize geleceği gösterin." Evden çıkıp dolaşmaya başladım. Zaten normal kıyafetlerime geri dönmüştüm o yüzden rahattım.

Her şeyi kontrol ettim ve evet her şey normal. "Sandy!" Kafamı çevirdim. "Randy?" Randy iki binanın arasından bana sesleniyordu. Yanına gittim. "Sorun ne..." Ben lafımı tamamlayamadan bileklerimden tuttuğu gibi beni duvara yapıştırdı ve öpmeye başladı. Çırpınmaya başladım. Ellerinden biri aşağıya giderken ona tekme attım. Yere yığıldı. "Randy sen ne yapıyorsun?!" Kalkınca eliyle ağzımı kapatıp beni duvara geri yapıştırdı. "Sakin ol sarı şeker. Şimdi benimle gel ve ses çıkarma" Cebindeki silahı çıkarıp bana doğrulttu. Ağzımı bırakınca kolumdan sıkıcana tutmaya başladı. Beni siyah bir limuzine bindirdi.

İçeride siyahlı genç bir kız, McFist ve Victory vardı. "Merhaba tengu." "Büyücü kadın." Kaşlarımı çattım ama o sadece gülümsedi. "Sen Amanda diğe bilirsin." Göz devirdim. Randy neden böyle davranıyor anlamıyorum. O kötü biri değil neden bunu yapıyor.

McFist'in ofisine geldiğimizde beni duvara zincirlediler. Randy önüme Ninja kılavuzunu attı. "Nomicon bunun içerisinde olmasının nedeni sendin. Ninja'nın güçlerinin nedeni de sensin tabi." "Randy bunu nasıl yaparsın?!" Gülmeye başladı. "Gerçekten çok safsın tengu." Çattığım kaşlarımı kaldırdım. "Sana bir soru...eğer Nomicon eski haline dönerse kiiiiii döndü...onun oluşturduğu şeyler ne olur?" Biraz düşündüm. "Yok mu olur?" Kafasını olumsuzca salladı. "Serbest kalırlar." "Sen Randy değilsin, değil mi?" "Sonunda anladın prenses." Bana yaklaştı ve zincirli elimi öptü. "Ben Nomi Randy...hizmetine amadeyim bebek." "Benden ne istiyorsunuz?!" "Sadece bizim tarafımızda olmanı." "Asla." Büyücü kadın bana yaklaştı. "Ah canım benim...başka şansın var mı sandın?" İkiside gerileyince Nomi Randy'nin elinde kırmızı dumanlı bir güç topu oluştu. "Merak etme tengu...bunların hiç birini hatırlamıycaksın bile."

Evvvvvvveeeeeeeeeettttttt macera perestlerim kısa oldu ama en güzel resimleri özür niyetine sizlere armağan ediyorum.

Evvvvvvveeeeeeeeeettttttt macera perestlerim kısa oldu ama en güzel resimleri özür niyetine sizlere armağan ediyorum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
KÖTÜ TARAF(RC9GN)Where stories live. Discover now