FİNAL

159 7 9
                                    

Evet Sandy hafızasını geri kazanmıştı. O kalbinden çıkan ışık ona ilk geldiği zamanı hatırlatmıştı ama geri kalan çoğu şey bulanıktı.

Her ne kadar belli olmasada akşam olmuştu kızda tüm yorgunluğu ile uyuya kalmıştı.

**************************

"Pekala herkes anladı mı?" Herkes kafasını salladı. İlk ninja büyücü kadını ve Nomi Randy'yi yenmek için plan yapmıştı. "Hadi herkes yerlerine." Cup Cup ve Howard dikkat dağıtma işindeydi. Randy, Nomicon ve ninja ise içeri giriceklerdi. İkiside Randy'yi takip etmeye başladılar. Randy buraya defalarca gelmiş ve adı gibi iyi bildiği için öndeydi. Binanın içine girip üçgen şeklindeki havalandırmadan girdiler. Büyücü kadının yaptığı karmaşa yüzünden elektirik gitmişti. Bu nedenle tüm ninja tuzakları etkisiz haldeydi. Gizlicene içeri girmeyi başarmışlardı. Kendilerini Bash'in odasında buldular. Neyseki kimse yoktu.

Gizlicene McFist'in ofisine ilerlediler. İki ninja ellerinde kılıçlarla öndeyken Nomicon arkadaydı. O sırada birkaç robot onlara yaklaşıp yakaladı. "BIRAKIN BİZİ!" Hepsi debelenmeye başladı. Robotlar McFist'in ofisine girdiler. Hepsi oradaydı. Cup Cup ve Howard'ta yakalanmıştı. "Sonunda!" Büyücü kadın sırıtmaya başladı. "Sandy maskelerini al!" Sandy yavaşça Randy'ye yaklaştı. "Sandy lütfen." Sandy yüzünden maskesini çıkardı ve Randy'ye göz kırptı. Randy gülümsedi. Bununla birlikte Sandy maskeyi yere fırlattı. "Sen ne yapıyorsun?" Nomi Randy tam maskeyi alıcakken Sandy maskeye ateş topu gönderdi. Randy'nin yüzünden gülümseme yok olurken dışardaki tüm lanetler kalktı. Sandy yavaşça dumana dönerken İlk ninja ve Cup Cup kendi zamanlarına gitti. Nomi Randy yok oldu. Sandy tekrardan tengu kuşuna dönünce altın sarısı bir portal açıldı. "HAYIR YİNE OLAMAZ!" Boyutun içinde çıkan, ağızlı solucanlar büyücü kadını sarmalayıp boyuta çekti ve boyutun üstünde bir kilit oluştu. Kilitten çıkan zincirler portalı sarınca portal kayboldu. Son olarak tüm robotlar parçalandı. "sandy...neden?" Randy yavaşça tengu'nun yanına gitti. Tengu bir süre sonra uçarak tengu taşına doğru süzüldü.

*****************************

(2 gün sonra)

Okul bomboştu. Birtek sazanın gözünün önünde dikilen 5 kişi vardı. Nomicon, Howard, koruyucu, demirci ve Randy. Hepsi Sandy ile ilgili bir şeyler getirip tengu taşının önüne koydular. İlk ninja gittiği ve şimdiki maske yok olduğu için Sandy'yi geri getirme ihtimalleri yoktu. Herkes Randy'nin ninja olduğunu öğrendiği için ilk gün bir sürü insan gelmişti. Randy derin bir nefes verip ayağa kalktı. Nomicon onun yanına gidince sevgilisine iyice sarıldı. Randy yaşlı gözlerini Nomicon'un omzuna koydu. "Randy." Herkes kapıya döndü. "Martin." Nomicon yumruklarını sıkamaya başladı. "Ne istiyorsun?!" "Dün gelemedim. Bende..." "Gelmene ihtiyacımız yoktu." Nomicon kollarını göğüsünde birleştirdi. "Sadece bir şey bırakıcam o kadar." Randy kafasını çevirip evet anlamında salladı. Martinin yüzünü bile görmek istemiyordu ama koyucağı şeyide merak ediyordu. Martin taşın yanına siyah bir tüy koyunca herkes ona döndü. "Biliyorum önemsiz bir şey ama ona aitti. Belki hatrı olur." "Ç-çok t-teşekkür ederim." Martin bu sözlerle dondu. "Teşekkür mü? Alt tarafı..." Martin sözünü bitiremeden Randy yerden tüyü aldı be Nomicon'a uzattı. Nomicon tüyü iki eli arasına alınca tüy kırmızı bir şekilde parlayıp havalandı. Tüyün etrafında ateşten yapılma ejderhalar dönünce tüy siyah bir kumaş parçasına dönüşüp Randy'nin ellerine düştü. "Hmm...güncelleme." Randy Howard'ı takmadan kumaş parçasını ağzına bağladı. Bununla birlikte etrafında ateşten halka oluştu ve havalandı. Tüm vücudunu saran ateşle yavaşça yere indi. Ayakları yere değince ateş söndü.

YN:
Ninja'nın yeni kıyafeti: kırmızı boğazlı bir tişört, karnında kesişen v yakalı siyah bir gömlek. Siyah tayt vr kırmızı bir atkı.

KÖTÜ TARAF(RC9GN)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin