karmaşa

127 7 11
                                    

(Yazarın bakış açısı)

Randy ağır adımlarla lavaboya gitti.  Elini ve yüzünü yıkamasıyla açıldı. Burnunu tişörtünün içine daldırıp kokladı. "Banyoya gerek yok." Lavabodan çıkıp aşağıya indi. Sevgilisi sofrayı hazırlamış ve kahvaltı yapıyordu. Yanına oturup eline çatal aldı ve omletinden bir parça ağzına attı. "Mmhh...bu sefer yakmamışsın." İkiside güldü.

**********************

Sarışın kız çayından 1 yudum daha aldı. Üstünde yin yang olduğu zamanki kıyafetler vardı ama kıyafetler kırmızı yerine mordu. Gözleri hâlâ kan kırmızısıydı. Kıyafetteki tek fark ise maske takmamasıydı. Kız çayından 1 yudum daha alıp sabırsız bir şekilde bir o yana, bir bu yana yürüyen mor saçlı çocuğa baktı. "Sabret Nomi Randy." "Daha neyi bekliyoruz acaba? Ninjanın nerede olduğunu biliyoruz, kızda bizde!" Evet Sandy artık onların tarafındaydı. Nomi Randy'nin içindede Nomiconda olduğu gibi tengu sihri vardı. Nomicon her ne kadar bilmesede Nomi Randy biliyordu ve kızın kendi taraflarına geçirmek için ninjanın son dersini ona gösterdi. Nihai ders.
YN:Nihai ders ninjanın öğrendiklerinin hepsinin hafızasından silinmesidir.

"Sadece bekliyorum." Büyücü kadın ve Nomi Randy tartışırken Victory, Sandy ve McFist onları izliyordu. "Neyi bekliyorsun?!" "Üzüntüyü, umutsuzluğu. İnsanları üzmeden veya korkutmadan canavara çeviremem. Sadece 1 kişi sonrada gerçek bir kaos başlatıcak gücüm olucak." Sandy gözlerini devirdi. "Beklemek yerine neden birini üzmüyor sunuz?" Hepsi Sandy'ye döndü ama o onları umursamadan kendine yeni bir bardak çay koydu. "Kızın kafası çalışıyor." Nomi Randy Victory'a döndü. "Onu duydunuz...hemen robotları sal ve insanları ağlat!" Victory cebinden çıkardığı düğmeye basınca tüm robotlar dışarı çıktı.

*************************

"Ninja dikkat et!" 2 ninjada robot ve canavarlarla savaşıyordu ama çok fazlalardı. "Bu kadarı çok fazla." Etrafa pembe kokular yayılırken gökyüzündeki o mavilik yok oluyordu. Roborlardan biri Randy'nın atkısından tutup onu duvara fırlattı. "Ninja!" Nomicon ve Howard Randy'nin yanına gitti. Randy artık halsiz düştüğü için kalkmakta zorlandı.

Sonunda kaybetmişlerdi. Canavarlar onları izlerken birkaç robot ise Howard, Nomicon, ilk ninja, Cup Cup ve Randy'yi yakalamıştı. Canavarlar biraz kayarak onların gelmesine izin verdiler. Kazananların.

"Sandy bunu neden yaptın!" Randy'nin gözleri dolmuştu ama Sandy hiçbir şey demedi. Sadece sakin ve ciddi bir ifadeyle onaları izliyordu. Büyücü kadın ilk ninjanın yanına gitti. "Seni uyarmıştık ninja. Her zaman iyilik kazanmaz. Güçlü olan kazanır." Sandy'ye döndü. "Ve en büyük güçte bizde." "Sandy bize nasıl ihanet edersin." Nomi Randy Nomicon'un yanına gitti. "Her ninja nihai dersi öğrenmekle yükümlüdür kızıl." "Ama bunu birtek o yapabilir." "Emin misin?" Nomicon kafasını eğdi. "O kitapta kalanların içinde az da olda sihir kalır. Bunu bildiğini sanıyordum." Nomi Randy sırıtmaya başladı. Sonrada Randy'nin yanına gitti ve çenesini tutup ona bakmasını sağladı. "Çok güçsüzsün. Kendini bile koruyamazken sevdiklerini nasıl koruycaksın?" Randy kaşlarını çattı ve bu yakınlıktan faydalanıp Nomi Randy'ye kafa attı. Biraz sendeleyen genç ona yumruk attı. "DOKUNMA ONA!" Nomicon'a döndü. "Hâlâ anlayamadıysanız tekrarlıyorum. KAYBETTİNİZ!" Tam giderlerken Randy robotlardan sıyrılıp Sandy'nin elini tutarak onu durdurdu. Tutması ile ikisininde kalbi parlamaya başladı. Sandy bu parlamaya karşı biraz donsada sonradan hızlı bir şekilde elini çekti ama Randy'nin onu bırakmaya niyeti yoktu. Hızlıcana ona sarıldı. "Sandy lütfen." Kız ondan kurtulup onu hızlıcana itti. Randy yere düşünce oradan hızlıcana uzaklaştı. Diğerleride onu takip etti.

***************************

"Sen iyi misin?" Sandy Nomi Randy'ye döndü. "İyiyim sadece yalnız kalmalıyım." "İyi öyle olsun." Nomi Randy gidince Sandy çayından bir yudum daha aldı. (Yazar bunu yazarken 2. çaydanlığını bitirmek üzereydi.) Sandy'nin aklından o an hiç çıkmıyordu. Kalplerinin parlaması, Randy'nin ona sarılması ve o kelimeler. "Sandy lütfen." Kız derin bir nefes verdi ve üçgen şeklindeki cama döndü. "Özür dilerim Randy."

Eveeeeettttt bölümde, çayımda bitti. Küçük bir uyarı Finale az kaldı.

 Küçük bir uyarı Finale az kaldı

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
KÖTÜ TARAF(RC9GN)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu