• P R O L O G U E •

220 12 31
                                    

Met een somber gezicht belde ik aan. De deur vloog na enkele lange secondes open. 'Courtney?' Het blonde meisje sprong in mijn armen.

Doordat het onverwacht kwam, vielen we in de sneeuw. Ik lachte hard. 'We zijn ook zo handig',zei ik.

'Altijd, maar wat doe je hier?' Ik haalde mijn schouders op. 'Ik, mijn trein is afgelast en ik zoek een slaapplaats',zei ik.

'Jij denkt die hier te vinden?' Met een opgetrokken wenkbrauw keek ze me aan en ik knikte schaapachtig. Ik ben nooit een subtiel persoon geweest.

'Dan ben je inderdaad op het juiste adres. Kom binnen, Huize Rosa staat voor je open',zei ze en ik glimlachte dankbaar.

'Let niet op de zooi, Bradley heeft zijn vrienden mee genomen.' 'Heeft hij vrienden dan?',vroeg ik. 'Je weet wel, de band mates',zei Rosa en gooide de deur achter me dicht.

Ik knikte. 'The Vampires toch?' 'The Vamps',verbeterde ze me en ik lachte. Rosa gooide de woonkamer deur open.

'We hebben een extra logé',zei ze en wees naad mij. 'Dit is Courtney, ze heeft een hekel aan Londen, maar ze is aardig',zei Rosa en ongemakkelijk keek ik rond.

'Dat is Brad, maar die ken je al. Op de bank zitten Connor en Tristan en James is verdwenen',zei Rosa en de keukendeur ging open.

'Ik ben niet verdwenen, ik ging pizza bestellen.' In de deuropening stond een jongen met bruin haar. 'Je staart.' Rosa sloeg op mijn schouder.

'We hebben een probleem. We hebben geen pizza voor Courtney',zei Bradley. 'James, je maakt haar onzeker hoor. Je staart.'

'Ik, ik deel mijn pizza wel',zei James en zijn wangen werden rood. 'Je lust salami toch?' Langzaam knikte ik.

'Wat ik niet snap, je trein is afgelast, komt er dan geen nieuwe?' Rosa keek me aan terwijl ik plaats nam op de andere bank.

James kwam naast me zitten. 'Dit is een heel leuk verhaal, maar ik kan niet in plannen. Of ja, ik was bij de mac donalds en daardoor miste ik mijn trein. Ik woon in een gat weet je, daar komen niet heel veel treinen',legde ik uit en Rosa begon te lachen.

'Je bent zo dom. Echt waar',zei ze en ik haalde iets uit mijn zak. 'Vertelde jij mij niet ooit dat je condooms was vergeten?'

Ze keek me geschokt aan. 'We zouden er niet meer over praten',zei ze. Ik gooide het pakketje. 'Hier, met aardbeien smaak',zei ik.

Rosa werd knal rood en keek me pissig aan. 'Ik pak je nog terug',zei ze en naast me hoorde ik James lachen.

Het klonk als een perfecte lach. Opeens was het missende gevoel in mijn lichaam iets minder. Ik had degene gevonden, waarmee ik verder wilde.

Maar het liep niet zoals gedacht.

---

Ik presenteer u

* tromgeroffel *

Een nieuwe fanfic 🌚

not over you; james mcveyWhere stories live. Discover now