• S E V E N •

90 8 4
                                    

'Okay, voordat we naar binnen gaan, ga ik even wat uitleggen. Ik wil graag dat de jongens straks nog leven en ze nog met hun vieren zijn. Jullie worden per groepjes omgeroepen om jullie video clip te showen.'

Carlos wordt onderbroken door Macy. 'Gebruik alsjeblieft andere woorden',zegt ze en ik grinnik.

'Maar goed. Daarna kunnen jullie bij ze terecht voor de workshops. Ja dat was het. Veel plezier. We gaan hier met elf man in en ik wil niet dat we met meer dan elf man er uit komen',gaat Carlos verder.

'Shit. Ik wilde Connor ontvoeren',zegt Emmy. 'Waarom wil jij Connor ontvoeren? Ik ben veel hotter dan Connor.' Nils kijkt Emmy beledigend aan.

'Ship',zeg ik en Carlos duwt de deur open. 'De klas is gearriveerd',zegt hij tegen een man. 'Jullie kunnen daar wachten',zegt de man en wijst naar een bank.

Max sprint er naar toe en laat zich zelf vallen. 'Eindelijk, ik kan slapen',zegt hij. 'Max, Tyler, Justin en Jason?' Een vrouw komt aan lopen. 'Jullie zijn als eerst.'

Justin schiet in de lach en trekt Max van de bank af. Snel gaan Emmy, Nicole en ik er zitten. Nils laat zich vallen op Emmy's schoot.

'Hebben jullie een relatie?' Emmy schudt haar hoofd. 'Dat komt nog wel',zegt Nils. 'Wacht, wat. Dat zei ik niet.'

'Dat hoorde ik Nils, eindelijk. Er komt een relatie in mijn klas',zegt Carlos. Ik grinnik. Niet veel later zijn Nicole, Macy en Melodie aan de beurt.

'Mooie trui.' Jason wijst naar mijn zwarte trui met een cavia er op. De trui heb ik van James gekregen met mijn verjaardag. Iets wat te groot, maar dat boeit me niet.

'Jullie mogen. Sterkte Court',zegt Nicole en ik leg mijn hand op mijn hart. 'Als ik niet meer terug keer, geef mijn cavia's eten',zeg ik.

'Je keert terug. Eerder gaan we niet weg',zegt Carlos en we lopen naar binnen.

'Courtney Wilson, Emmy Carter en Nils Austin?' Bradley kijkt ons aan en Nils knikt. 'Jullie mogen wel gaan zitten hoor. Anders is het zo ongemakkelijk.'

Connor kijkt ons glimlachend aan en we gaan zitten. 'Goed, we gaan jullie eerst wat vragen stellen. Favoriete song?' Tristan kijkt ons aan.

'Oh Cecilia, met Demi Lovato',zegt Nils. 'Nils, daar is een deur. Noem mij geen fake fan',zeg ik en wijs naar de deur.

'Huh, maar ze hadden toch een liedje met Demi Lovato.' Nils kijkt verbaasd rond, als of hij op de muur het antwoord kan vinden.

'Somebody to you is met Demi',zegt Emmy. 'Nou ja, dan die',zegt Nils. Bradley lacht. 'En die van jou, Emmy?' 'Waarschijnlijk Last Night',zegt ze.

De jongens kijken mij aan. 'Eh, ik denk On My Way of Middle of The Night, omdat die nogal relatable is',zeg ik.

Ik kijk James aan, zoals Brad en Rosa al zeiden ziet hij er slecht uit. 'Laten we video bekijken. Wacht, welk deel vinden jullie het leukste?'

'Het begint met hello en dan doet Court haar hoofd om de hoek van de deur',zegt Nils. 'Dat is gewoon schattig.'

'Het leukste stuk vind ik het deel met de video's van onze vrienden en familie',zegt Emmy.

'Ja, ik ga de spelbreker zijn, maar dat stuk van wanneer Nils op zijn bek gaat is geweldig.'

---

not over you; james mcveyWhere stories live. Discover now