• T W O •

119 9 15
                                    

Grijnzend loop ik het muziek lokaal in. Muziek is mijn favoriete les en aangezien we het van onze mentor krijgen is het nog leuker.

Nils kijkt me aan en knikt, als teken dat hij het heeft gedaan. Samen met Emmy hebben we een grap uitgehaald bij Carlos, onze mentor.

'Ik heb een heel bakje chili vlokken in zijn koffie gegooit',zegt Nils. 'Een chili ding is al pittig, laat staan honderd gram',zegt Emmy en komt voor ons zitten.

'Wat is er met honderd gram?' Carlos komt binnen lopen. 'Honderd gram wiet? Zo ja, dan doe ik mee. Waar is de rest van de klas?'

'Eerste uur vrij',zegt Macy. Carlos rolt met zijn ogen. 'Tien minuten langer koffie tijd',zegt hij.

Snel pak ik mijn telefoon en het de camera op filmen. Carlos neemt een slok van zijn koffie.

Hij lijkt er niks van te merken, totdat zijn hoofd rood aanloopt. De rest van de klas komt binnen lopen. 'Carlos gaat alles wel goed?' Justin kijkt hem vreemd aan en Nils begint te lachen.

'Payback!',roept Emmy. 'Courtney, was jij dit?' Carlos kijkt me aan en ik haal mijn schouders op.

'Ik heb netzoals iedereen hier een zwijgplicht',zeg ik. 'Jij was het dus, samen met Nils en Emmy.' Carlos kijkt ons hoofdschuddend aan.

'Ik ga nieuwe koffie halen, hou jullie gedeisd.' Ik stop met filmen en stuur het filmpje door naar Rosa.

Ik wrijf een traan weg. 'Vind je het zo emotioneel?' Emmy kijkt me aan en ik schiet hard in de lach.

'Jup, Courtney was het.' Carlos komt binnen lopen en telt snel alle studenten. 'We zijn compleet',zegt hij en laat zichzelf vallen op zijn stoel.

'Goed. Aangezien we volgende week drie dagen naar Londen gaan, wil ik wat met jullie bespreken',zegt Carlos.

Iedereen zucht, de typische veiligheidsregels. 'Nee, ik laat jullie zelf je gang gaan. Aangezien jullie tussen de zeventien en eenentwintig jaar oud zijn.'

De klas begint te joelen. 'Stil. Stop. Stil. Dinsdag is de enige dag waarop je niet vrij mag rond lopen, vanwege de workshops',gaat hij verder.

'Welke band komt ons workshops geven?',roept Michiel door de klas. 'The Vamps.'

'Daar zit Courtney's ex in!',roept Macy en ik kijk haar dodelijk aan. 'Thanks voor het naar boven brengen van herinneren',zeg ik.

'Oh sorry, ik wist niet dat het zo gevoellig lag. Kom op zeg, het is al drie maanden geleden',zegt Macy en ik rol met mijn ogen. Wetend dat ze haar sorry niet meent.

'Dat was niet aardig, Macy',zegt Carlos en kijkt haar aan. Nils legt zijn hand op mijn schouder.

'Goed, aangezien jullie ook naar huis willen, zal ik nog even snel wat vertellen. Aangezien jullie een video clip hebben gemaakt, gaan jullie die laten aan de band die komt',zegt Carlos. 'The Vampires.'

'The Vamps',kuch ik. 'Oh ja. Ja. Ik ben ook maar een oude man',zegt hij. 'The Vampires klinkt veel cooler.'

Nils schiet in de lach. 'Waarom maakt u zelf geen band dan?' Justin kijkt Carlos aan. 'Geen u, wat denk je Justin? Willen er mensen met mij in een band?'

Justin schudt zijn hoofd. 'Daarom, hup. Iedereen naar huis',zegt Carlos en iedereen loopt het lokaal uit.

'We gaan bij Court chillen, Court heeft de goede stuff',roept Emmy.

---

Ik wacht op mijn moeder

Joes

not over you; james mcveyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu