• F I V E •

107 9 18
                                    

'Zoek dekking! Skittels!' Ik buk, maar ik krijg een zak tegen me aan gegooid. Een gil verlaat mijn mond.

'Kunnen jullie niet zachter zijn?' Carlos komt aan lopen. 'We zitten hier met meer klassen, van andere steden en jullie zijn het luidst.'

'Courtney gilde',roept Macy. 'Juist, maar jij roept nu ook',zegt Nils en een hoop gepiep volgt. Justin barst in lachen uit.

'Ik ben gecastreerd!' 'Wat is er met hem aan de hand?' Carlos kijkt Nils vreemd aan. 'Justin gooide een pak Arizona in zijn ballen',zegt Macy.

'Macy, stop met klikken. Ik vroeg jou niks',zegt Carlos en zucht overdreven. 'Courtney, geef hier die zak skittels.'

Carlos steekt zijn hand uit. 'Maar meneer.' 'Geen gemaar. Inleveren.' 'Maar meneer, ik heb zelf voor deze skittles betaald',zeg ik.

'Nou en? Je hebt daar nog een zak',zegt Carlos en pakt de zak uit mijn handen. 'Die is van Nicole!',roep ik. 'Nicole wilt vast wel met je delen.'

'Ik heb geen zak meer',mompelt Nils. 'Kusje er op?' 'Graag',zegt Nils. 'Nieuw ship! Nemmy, ik herhaal Nemmy',roep ik.

'Courtney kan je stil zijn? Anders pak ik die andere zak ook af',zegt Carlos en ik haal mijn schouders op. Ik druk de zak met skittels tegen me aan.

'Kom niet aan mijn kinderen',mompel ik en kijk Carlos aan. 'Waarom heb ik ooit besloten om les te gaan geven?' Carlos loopt zuchtend weg.

'Omdat u niet zonder ons kan!',roept Jason. 'Touché.'

☆☆☆

'Ik heb met Rosa en Bradley afgesproken. Is dat goed?' Vragend kijk ik Nils en Emmy aan. Ze knikken. 'Wij gaan wel iets met zijn tweeën doen, hè Emmy',zegt Nils en kijkt haar aan.

Ik gil. 'Cute.' 'Moet jij niet gaan?' Ik knik. 'Ik zie jullie vanavond',zeg ik en loop weg. 'Kijk uit! Doe voorzichtig! Ga niet met vreemde mee',roept Nils met een hoge stem en ik steek mijn middelvinger op.

Al snel kom ik bij het café aan waar we hebben afgesproken. 'Dat duurde lang.' 'Ook hallo',zeg ik en geef Rosa een knuffel. Ik steek mijn hand op naar Bradley.

'Ik heb je gemist bro',zegt Rosa. 'Ik heb jou ook gemist',zeg ik en ga zitten op de stoel. 'Maar jullie wilden praten?' 'Ja, aangezien je me niet terug hebt gebeld gister.'

Bradley kijkt me aan. 'Sorry. Ik moest inpakken voor Londen',zeg ik en glimlach schaapachtig. 'Maar goed. Het gaat niet goed met James',valt Bradley met de deur in huis.

'Dat zei Rosa laast ook al',mompel ik. 'Ja, dat wilden we je laten weten. Ik maak me zorgen om James',zegt Bradley.

'Dat snap ik. Hij is je beste vriend, maar ik weet niet wat ik hier mee moet. We hebben geen contact meer. De laaste keer dat ik hem sprak was in oktober',zeg ik.

'Het is nu januari. Ik verspil mijn leven aan een jongen.' Ik glimlach nep en steek mijn duim goed.

'Jullie moeten contact krijgen. Jullie zijn meant to be',zegt Rosa en ik kijk haar vreemd aan. 'Hoe gaan we ze contact laten krijgen?'

'Ik heb geen idee. Ik moet morgen workshops aan een klas geven',zegt Bradley. 'Dat is onze klas, sterkte. Tijdens de reis hier naar toe kreeg Nils een pak arizona in zijn ballen.'

---

Ik heb honger

not over you; james mcveyKde žijí příběhy. Začni objevovat