• E I G H T •

95 6 11
                                    

'Iedereen luister! Jullie krijgen de punten ergens over drie weken te horen. Nu hebben jullie de workshops, breek niks af en doe voorzichtig',zegt Carlos en iedereen loopt weg.

'Ik was nog niet klaar! Laat ook maar.' Ik lach en maak het pakketje open wat als ontbijt moet dienen. 'Okay, dus jullie gaan niet naar de workshops?' Carlos kijkt ons aan.

Ik haal mijn schouders op. 'Ik heb James gezien. Is dat niet genoeg?' Vragend kijk ik hem aan. 'Nee. Je moet over hem heen komen. Je gaat met hem praten',zegt Carlos en trekt me mee.

Nils en Emmy volgen me. 'Wauw, de klas hebben hun faves gevonden. Dit is zielig voor James en Corner',zegt Carlos en kijkt de hal rond.

'Connor, het is Connor',verbetert Emmy hem. 'Hoi jongens, dit zijn Emmy, Nils en Courtney. Leer ze wat dingen, anders doen ze helemaal niks hier',zegt Carlos.

'Willen jullie skittels?' 'Dat zijn mijn skittels',zeg ik. 'Je steelt skittels.' Carlos geeft James de zak met skittels en loopt weg.

'Courtney',zegt James en ik kijk hem onzeker aan. 'Wil je skittels?' Ik knik en houd mijn hand open. 'Ik krijg gewoon skittels van James van de Mcvey',zeg ik en glimlach.

'En mij noem je een fake fan. Sinds wanneer heten The Vamps De Mcvey?' Nils kijkt me aan.

'Wacht, wat? Zei ik dat zojuist echt?' Nils knikt. 'Sorry',zeg ik. 'Het geeft niet',zegt James. 'Het is lang geleden dat ik die heb gehoord.'

Ik glimlach ongemakkelijk en kijk Emmy aan. 'James, kan je mij gitaar leren spelen?' 'Ja hoor',zegt James.

'Ik wil ook!',roept Nils en duwt me naar Connor toe. Terwijl Emmy en Nils bezig zijn met James begint Connor een gesprek met me.

'Dus, ik hoorde van Bradley dat het niet heel goed ging?' Ik haal mijn schouders op. 'Ik ben er nog steeds niet over heen nee',zeg ik. 'Op school gaat het wel goed.'

'Dat is mooi, dat zal wel moeten met zo'n docent',zegt Connor en wijst naar Carlos. 'Die man is gek',zeg ik. 'Maar wel cool.'

Connor lacht en ik voel ogen op me branden. Ik kijk richting James en hij kijkt snel weg. 'Dat is de verkeerde noot Emmy',zegt Nils.

'Je wilt zeker dat ik die noten tussen je benen raak?',zegt ze en kijkt hem geërgerd aan. 'Je gaat te veel met Courtney om.'

'Ik heb hier dus niks mee te maken',zeg ik en sla mijn armen over elkaar. 'Court is het niet.'

'Die grap is niet grappig',zegt Nils. 'Net zoals jouw hoofd',zeg ik. 'Wat heeft iedereen tegen mij?' Nils staat op.

'Niet veel',zeg ik. 'Calum your tities.' 'Calum Hood. Die mag mijn tities kalmeren. Doei ik ben weg',zegt Nils.

'Nee! Kom terug!',roept Emmy. 'Mag ik naar de wc?' Nils loopt weg en ik schiet in de lach.

'Daten Nils en jij?' Connor kijkt me aan en ik begin harder te lachen. 'Nee. Hij date Emmy.'

'Nils en ik, no thanks.'

---

THANKS TO REECE BIBBY HEHEHEH

Morgen is het bijna woensdag

not over you; james mcveyWhere stories live. Discover now