1.2K 112 99
                                    

Önceki bölümü okuduğunuzdan emin olun! Ayrıca oy verip yorum yaparsanız da sevinirim!

9. Bölüm

Yixing hastaneden bebek arabasını iterek çıktığında etrafına bakınıyor, eski Mazda arabayı arıyordu. Gözleri arabanın kaputuna yaslanarak onu izleyen adamın gözleriyle buluşunca gülümsedi ve oraya doğru yürümeye başladı.

Sonbahar olmasına rağmen hava sıcaktı, dışarda buluşup bir şeyler yapmak için en ideal gündü.

Yırtık bir kot pantolon, üzerine de siyah bir tişört ve üzerine de kırmızı kareli gömlek giymiş adamın yanına geldiğinde onun yakışıklı görüntüsü yüzünden havanın daha da ısındığındığını düşünmeden edemedi.

Arabanın yanında durduğunda Yifan'a bakıyordu. "Selam!" Neşeli bir şekilde onu selamladığında Yifan'ın ağzından çıkan kıkırtı kendisini utandırmıştı.

"Selam, bebek arabasını bagaja koyayım mı?" Yifan yeni boyanmış sarı saçlarını geriye doğru tarayarak yaslandığı yerden kalktı. Yixing büyülenmiş bir şekilde başını salladı. Omzundaki bebek çantası ağır olmasına rağmen eğilip oğlunu bebek arabasından çıkardı.

Yifan arabayı katladıktan sonra arabanın bagajını açıp bebek arabasını içine koydu ve bagaj kapağını tutup Yixing'e baktı.

Yixing kaşlarını kaldırdı. "Bir sorun mu var?"

Yifan gergin bir şekilde gülümseyip bagaj kapağını şehirde yankılanacak şekilde sert bir şekilde aşağıya doğru itmesine rağmen bagaj kapağı kapanmadı, aksine aynı hızla tekrar havaya kalktı.

Yixing, yüzünü korkmuş bir şekilde Yifan'ı izleyen oğlunun karnına gömdü ve gülmeye başladı.

Yifan bir kaç kere daha sertçe bagaj kapağını kapatmaya çalıştıktan sonra işe yaramasıyla derin bir nefes aldı. Yanakları utançtan dolayı kızarmıştı. Hiçbir şey olmamış gibi davranmayı seçerek Yixing'in yanına yürüdü. Arabanın arka kapısını onun için açtı. "Bebek ile ön koltukta oturamazsınız."

Yixing kendisini düşünen adama utangaç bir şekilde bakıp arka koltuğa oturdu. Yan tarafında kendisini merakla izleyen kıza gülümsedi.

"Merhaba, sen Shang olmalısın. Ben Yixing, bu da benim oğlum Zhang Lei."

Yixing küçük kız ile tanışırken, Yifan arabaya binmiş ve arabayı çalıştırmıştı.

Beyaz uzun kollu bir sweat, siyah kilotlu çorap üzerine siyah şort giyinmiş, saçları salık bırakılmış küçük kız merakla bebeği izliyordu. "Onunda mı annesi gitmiş?"

Yifan arkadan gelen sesle hafifçe başını eğdi, kendisinin yaşadığı ezikliği kızına hissettirmek kadar kötü bir şey yoktu.

Yixing'in gülümseyen yüzü duyduğu şeyin şokuyla anında kaybolsa da, usta bir oyunculukla tekrar gülümsedi. "Onun annesi benim, Zhang Lei'nin babası gitti."

Shang yanında oturan adama bakıp gülümsedi. "Benim babam gitmediği için mutluyum."

Yixing ortamı dağıtmak amacıyla camdan etrafı izleyen oğlunu Shang'a doğru oturttu. "Sevmek ister misin?"

Shang merakla gözlerini, sürekli salya akıtan, çok az dişleri olan ve güldüğünde gözleri kaybolan bebekte gezdirdi. Elini bebeğe doğru uzattı. Daha önce hiç bir bebek sevme şansı olmamıştı, bu yüzden ne yapacağını bilemiyordu.

Bebek eğilip kendine uzatılan ele oyuncu bir şekilde vurdu. Şaşkınlıkla açılan güzel gözleri fark ettiğinde bir kaç kez daha vurdu, gülüyordu.

macarons // kray Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin