23-Söyleyemediğin Şeyler Var (M)

2.5K 181 31
                                    

Kyungsoo gözlerini dinlendirmek için uzanırken başım karnında uzanıyordum.Az sonra küçük yılbaşı kutlamamız için Yifan,Yixing ve Baekhyun geleceklerdi.Geçen tüm gece 'Yalnızca ikimiz olamaz mıyız?' diye dil dökmüştüm ona fakat beni nazikçe öpüp dostlarımızla olmamızın hoş olacağını söylemişti.

Ona ne zaman karşı gelebilmiştim ki?

"Gözlerini açsana." dedim sıcak karnından uzaklaşırken.Kyungsoo,masanın üstünde duran küçük tüpün ucunu yüzüne yaklaştırınca gözlerini kırpıştırdı.

"Hâlâ alışamadım şunlara." derken kırıştırdığı burnuna sulu bir öpücük bıraktım.

"Kocaman aç gözlerini."

Kremi kirpik diplerine yavaşça yayınca süzülen yaşlarına,hasretle baktım.Bir süre açık kalmak için direnen gözleri ben elimi çeker çekmez sıkıca kapandı.Kyungsoo avuçlarını gözlerine kapatarak içini çekti.

"Gözlerimi deli gibi kaşımak istiyorum,Tanrım."

"Doktora soracağım.Belki de iyi gelmiyordur bu krem sana."

Koltukta doğrularak gözlerini açtı.

"Uzun zaman kullanacağım bu ilaçları Jongin.Yan etkileri doğal.Endişe etme."

"Endişeden ölüyorum."

Kyungsoo tıslayarak omzumu yumruklayınca sırıttım.

"Deliriyorum sana bir şey olacak diye.Aklımı kaybedeceğim.İki adım öteme gitsen,"  dedim elimle az uzağı gösterirken, "Nefesim daralıyor."

"Öpmek istiyorum seni."

Kyungsoo hızla üstüme atlayınca geriye doğru düştüm.

Onu bacaklarımın arasında sıkıştırdım.Kyungsoo kollarını sıkıca boynuma dolayınca desteğimi kaybettim.Sağ tarafıma doğru sert bir hamleyle düşünce Kyungsoo kahkaha attı.

"Jongin!"

Halının üstünde bir sağa bir sola birlikte salınırken huzurla soludum.Keyfim arşa dayandı.Kollarımda kocam,saçlarımda nefesi.

Zihnimde yalanlarım.

"Kyungsoo?"

Benden biraz uzaklaşıp yüzüme bakınca gülümsedim.Kyungsoo hafifçe belirginleşen sakallarımı elleriyle okşayınca parmak uçlarına öpücüklerimi sıraladım.

"Sana nasıl tutkunum,biliyorsun değil mi?"

"Nasıl bilmem?" dedi Kyungsoo. "Tıpkı benim gibi." diye tamamladı sözlerini.Dolgun yanaklarına burnumu yasladım.

"Seninle evlenmek şu yaşıma kadar doğru yaptığım tek şey.Seni kendime sakladım.Öyle bencilim ki evden çıkmanı bile istemiyorum.Kocaman adamım diyorsun ya,benim gözümde hiçte öyle değilsin.Kollarımdan uzaklaştığın an korkuyorum Kim Kyungsoo.Hatalarım çok ama sen yine de hep affet beni."

Lafımı hiç kesmeden sadece gözlerimin içine bakması öyle değerli hissettirdi ki,sesimi kesince yüzünde peyda olan şeker gülüşüne mest oldum.Saçlarımı tel tel okşayıp tüm yüzümü öpücüklere boğunca beline daha sıkı tutundum.

"Sen her şeyin en doğrusunu istersin benim için Jongin.Ben ne istediysem öyle yaşadım,sen de hep yanıbaşımdaydın.Hem söylesene," dedi dudaklarımı sertçe öpmeden önce.Dişlerinin dişlerime çarpış sesi aklımı oynattı.
"Sana hep inanmadım mı?"

Ona sıkıca tutunup seri bir hareketle altıma aldım.Başı zemine çarpmasın diye elimle kafasına destek oldum.Kyungsoo bacaklarını belime dolayıp beni kendine bastırınca gözlerimi sıkıca yumdum.

PERMISOWhere stories live. Discover now