⛥PERİLERİ GÖREBİLMEK İÇİN⛥

7.4K 156 120
                                    

Malzemeler:

1 kap yağmur-kaynak suyu
Bir miktar pembe gül yaprağı
Yarım çay kaşığı lavanta çiçeği
3 kuartz kristal
3 ametist
1 çentik Peri Şekeri

Peri Şekeri Tarifi:

- 3 küp beyaz şeker.
- 1 yemek kaşığı vanilya ekstresi
- 1/8 çay kaşığı kırmızı gıda boyası
- Cam muhafaza

Öncelikle şekerleri mumlu kağıdın üzerine koyun ve üzerine vanilya ekstresini serpiştirin. Hepsi bir araya gelene kadar karıştırmaya devam edin. Daha sonra kırmızı gıda boyasını bu karışımın üzerine serpiştirin rengi hoş bir pembeye dönüşünceye kadar karıştırmaya devam edin. Cam muhafazada tutun ve gerektiğinde kullanın.



Bu karışımı 3 gün boyunca serin ve karanlık bir yerde bekletin. 3'ncü gün şafak sökerken peri görebileceğiniz bir yere gidin. Tercihen meşe ağacının yanı ya da ormanda bir mantar bölgesi hatta ekilmiş bir bitki ve ya çiçeğin yanına da olabilir. Karışımı içine koyduğunuz şişenin boyun kısmına 23 cm'lik pembe bir kurdela bağlayın. Daha sonra her iki göz kapağınıza da 9'ar damla damlatın, unutmayın göz kapağınıza, gözünüzün içine değil. Ardından şu çağrıyı okuyun ve perinin gelmesini bekleyin.

🌹Pembe kurdela, şimdi düşünüyorum.
🌹Peri'yi bu gün görmek istiyorum.
🌹Perinin uçuşunun özel görüntüsünü
🌹Bu gün seyretmek istiyorum.
🌹Biraz orada parlaklık, biraz burada
🌹Bugün yapıyorum gizli bir büyü
🌹Güzel kanatlar ve küçük şeyleri
🌹Görmek istiyorum bugün
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Şunu unutmayın ki bu çağrının birçok defa tekrarlanması gerekebilir. Periler oldukça dikkatli ve ürkek varlıklardır, onları dost olduğunuza ikna etmek biraz zaman alabilir.


Henüz denemedim ama eve dönünce kesinlikle denemeyi düşünüyorum. Deneyip olan biteni bana yazarsanız mutlu olurum. 9 damla "GÖZ KAPAĞINA" damlatılacak içine değil diye tekrar belirteyim.

Kaynak: http://www.gizlimabet.com

WICCA-CADILIKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin