⛦İNTİKAM BÜYÜSÜ⛦

6.7K 90 41
                                    


Herkese iyi akşamlar! Çooook uzun süredir bölüm eklemeyemedim farkındayım. Şu an sınavların olmadıpı bir dönemde olduğumdan ekleyebildiğim kadar yeni bölüm eklemeye çalışacağım. Destekleriniz, ve iyi dilekleriniz için ayrıca teşekkürler.. Mesaj atan arkadaşlara da elimden geldiğince geri dönmeye çalışıyorum. Eğer gözümden kaçmışsa kendinizi hatırlatmaktan çekinmeyin.. Işıkla kalın sevgili kardeşlerim

•MALZEMELER
- Bir bardak su
- Bir ametist taşı (ametist şart değil)
- Oldukça keskin bir atame
-Hedefi sembolize amaçlı keskin kenarlı cam ya da taş

•YAPILIŞI
Büyü çekim yasasıyla ilgili olduğundan amacımızı belirtmek için elbette sözler kullanmalıyız ki evrende işitilmiş olalım. Öncelikle amacınızı ve neden o kişiden intikam almak istediğinizi belirtin. Elementlere ya da ruhani rehberinize seslenip onlardan da yardım alabilirsiniz..
2. Adımda büyünün hazırlanışı var. Öncelikle bir bardak suya cam ya da taşı kristalle beraber koyun. Atamenizi sivri ucu suya batacak sekilde yerleştirin. Bir gece boyunca dolunay ışığının baktığı bir pencere önüne bardağı yerleştirin. Ertesi gece atameyi taşı ve camı çıkartıp bir bitkinin toprağına suyu dökün ve isteğim kabul oldu diyin.

Bu kadar basit gözükse de intikam hoş bir şey değil ve wiccada uygun bulunmaz. Bu büyüyü yaparken karmanın size 3 katıyla döneceği aklınızda bulunsun. Sözlerinizi ona göre söyleyin.
Püf nokta olarak her büyü öncesi yapılması gerektiği gibi meditasyon yapıp, büyüyü yapacağınız alanı tütsüleyin.

WICCA-CADILIKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin