⛦KAN BÜYÜSÜ ⛦

7.6K 155 96
                                    


Kan büyüsü deyince insanlar korkup terddüt içinde kalıyor biliyorum. Ama doğru şekilde ve iyi bir amaçla yapılınca aslında gayet güzel ve işe yarayan bir büyü. Bunu yaklaşık iki hafta önce yaptım. Vee sonuçları inanılmaz!! Yeni arkadaşlar edindim, eski sevgilim mesaj attı ve istediklerimi söyleyebilme fırsatım oldu. Ama en önemlisi eğitimimle ilgili elimde olmayan bir aksaklıkla aylardır uğraşıyordum ve sonunda halloldu. Çok mutluyum ve bunu sizinle de paylaşmak istiyorum:)

•MALZEMELER:

-Kağıt
-Kalem
-Kendi kanınız

•YAPILIŞI

Öncelikle kan olayından bahsetmek istiyorum. İhtiyacınız olan bir damlacık toplu iğne başı kadar kan. Eğer kadınsanız adet kanınızı kullanmanız çok daha iyi olur. Kulak çöpüne bulaştırıp  kağıda değdirebilirsiniz. Erkekler için ise sivilceniz varsa ondan çıkacak kan bile yeterli olacaktır. Gelelim yapılışına.. Nasıl ki her din ritüeli başlama sembolü varsa (istavroz, besmele vs) bizde de petagle var. Kağıdınızın başına bir yaratma yıldızı  eklemelisiniz. Daha sonra hayatınızda neyin olumlu gitmesini istiyorsanız onları yazın. Burada püf nokta geniş zamanlı cümleler kullanmanız. Örneğin "Herkes beni sever, derslerim çok iyidir..." Bunun sebebi büyüde zaman algısının olmayışıdır. Yani geçmişi geleceği ayırt etmez. Bu yüzden hep varmış ve var olacakmış gibi yazmalısınız.
Diğer bir nokta gece vakti yapmanız gerekir. Çünkü işimiz bitince kağıdı ekeceğiz ve en çok gelişim gece vakti olur.
Dolunay ve ya yeni ayda uygulayın.
(Örnek olarak görsel eklicem)

Kanı en son pentagle'a sürüp tanrıçaya dileğinizi kabul etmesini istediğinizi söyleyip katlıyor ve kağıdı bir ağacın dibine ekiyorsunuz

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kanı en son pentagle'a sürüp tanrıçaya dileğinizi kabul etmesini istediğinizi söyleyip katlıyor ve kağıdı bir ağacın dibine ekiyorsunuz.

WICCA-CADILIKWhere stories live. Discover now