⛥BÜYÜ KURALLARI⛥

3.6K 77 17
                                    

Evet söz verildiği üzere bence önemli olan bir konu üzerine bölüm paylaşıyorum. Bunlar benim fikirlerim benim yöntemlerim diye belirtmek isterim. Bana bu böyle değil doğrusu şu falan yazmayın sinirlerimi hoplatmayın. İyi okumalar...

1-MEDİTASYON
Bu adım o kadar önemli ki aslında.. Büyü yapınca işe yaramamasının sebebi yeterince enerji toplamamış ya da auranızın kirliliği olabilir. Peki buma çözüm nedir? MEDİTASYON! Günde 10 dk ayırmanız yeter de artar bile uyumadan önce yatağınızda dahi yapabilirsiniz. Sakon bu adımı atlamayın lütfen.

2-TEMİZLİK
Temizlikten kasıt enerji temizlemek elbette. Büyü yapacağınız yer kapalı alansa bir pencere ya da kapı açıp tütsü yakın. En ideal temizleme yöntemidir. Ne olursa fark etmez aslında beyaz duman çıkaran ot olsun yeter.. Ama temizlik denince akla adaçayı tütsüsü gelir. Aktardan 5 liraya alacağınız adaçayı size bayaa gider. Diyelim ki.. Duman ya da tütsü yakamayacak durumdasınız. O zaman temiz suyun içine biraz adaçayı ekleyip sonra da o suyu odanın 4 yanına serpiştirin parmaklarınızla. Bu da iş görür.

3- ŞARJ ETMEK
Nasıl ki kendi enerjimizi meditasyonla şarj ediyorsak malzemelerimizi de şarj etmeliyiz. Peki nasıl? Suyun ,tercihen ay suyu, içinde bir gece bekleterek. Ya da ay ışığı altında bir gece bırakarak kristallerinizi, atamenizi, asanızı şarj edebilirsiniz. Bunları yapmayınca büyünün gerçekleşme olasığı kat be kat artıyor.

4- AY DÖNENCELERİ
Evet bu da önemli aslında. Diğerleri kadar olmasa da ayın evresini takip ederek büyü yapmak gerek bence. (Eğer isterseniz ayın hangi evresinde ne tür büyüler ve ritüeller yapılır konulu yazı yazabilirim)

5-GÜNLER
Bu da tıpkı ay dönencesi gibi doğru günde büyü yapmakla alakalı. Mecburi değil ama olabilitesini arttırıcı bir faktör olduğu kanaatindeyim.

6-ÇEMBER AÇMA
Her büyü için illa geçerli değil elbette ama enerjinizi bir merkezde toplamak ve o an ne yaptığınızı evrene ileten bir yöntem olarak düşünürseniz çember açmak önemli diyebiliriz.

7-GÖLGELER KİTABI
Her cadının hem jurnal hem de tecrübelerini, tariflerini yazdığı kişisel defteridir. Buna sahipseniz adanmış olduğunuz, cadı olduğunuzu kabullendiğiniz anlamına gelir. Lütfen yoksa edinin bir tane. Süslü püslü olmak zorunda değil çizgisiz olsa yeterli.

8-YAZI DİLİ
Bunu milyon kere desem de tekrar yazayım.. Büyüde zaman kavramı yoktur. O yüzden gelecek zaman kipi kullanmayın. Her zaman için geniş zaman kipinde kurun cümleleri. Önceden vardı ve hep olacak anlamına gelebilmesi için bu adım inanılmaz önemli.

9-İNANÇ
En önemliyi en sona yazdım. Eğer ki olacağına dair inancınız yoksa lütfen yapmayın. Büyüde malzemelerden öte asıl mevzu inanmakla ve niyetle alakalıdır. Eğer bunlara sahip değilseniz zaten olmasını da beklemek salakça olur öyle değil mi?

Şu an sabahın 4 buçuğu ve bunu yazasım geldi. Umarım eksiksiz olmuştur ve işinize yarayan bir bölümdür... bu hafta başka bölüm yok idare edin beni :)

WICCA-CADILIKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin