SON BÖLÜM

2.8K 64 19
                                    

Herkese selam! Bilindiği üzere ben artık bölüm yüklemiyorum ama birkaç ayda bir mesajlarımı ve yorumları okumak için giriş yapıyorum. Gördüklerim beni çok üzdü. Her bölümün altında saçma sapan kavgalar edilmiş bu yüzden de yüzlerce yorum silmek zorunda kaldım. Size teşekkür ederim beni savunduğunuz için ama gerek yok ben hepsini sessize alıyorum zaten gerektiğinde. Onun dışında herkesin mesajını gördüm ama wattpad cevap vermeme izin vermiyor nedendir bilinmez.
Şunları tekrar etmek istiyorum.
1.BEN KİMSENİN BEYNİNİ YIKAMAYA ÇALIŞMIYORUM BU KİTABI BULAN ARAMAYA CADI BÜYÜ YAZMIŞTIR Kİ ÇIKMIŞTIR. SOSYAL MEDYA HESAPLARIM DAHİ YOK REKLAM YAPAYIM. BENİ GERÇEKTEN TANIYAN 10 KİŞİ FALAN VAR BURDA.
2. BURADA YAZDIKLARIM TAMAMIYLA KİŞİSEL TECRÜBELERİM VE OKUYUP HOŞUMA GİDEN BİLGİLERİ İÇERİYOR. BUNLAR BENİM VE BANA YATKIN FİKİRLERE SAHİP OLAN İNSANLARIN DÜŞÜNCELERİ. SİZE TERS GELİYORSA BU KİTABA YORUM YAPAN HERKESE SALDIRMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ.
3. BEN BU KİTAPTAN 5 KURUŞ DAHİ PARA KAZANMADIM BANA HİÇBİR ŞEKİLDE GETİRİSİ YOKKEN YILLARCA MERAK EDENLERİN MERAKINI GİDERME VE WICCA HAKKINDAKİ YANLIŞLARA AÇIKLIK GETİRME AMACIYLA YAZDIM, ÇEVİRDİM, PAYLAŞTIM. KISACASI BANA STRES ÇEKTİRME YA DA EMİR VERME GİBİ BİR LÜKSÜNÜZ YOK!
4. BU KİTAP BAŞLANGIÇ SEVİYESİ TEKRAR EDİYORUM SADECE EN BASİT KOLAY VE ANLAŞILIR ŞEKİLDE YAZILDI AMACIM ANLAŞILMASI KOLAY OLMASIYDI ZATEN. BU YÜZDEN BANA SANKİ BİR HALT BİLMİYORUM MUAMELESİ YAPAMAZSINIZ!
5. YAZMAYA DA DEVAM FALAN ETMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM ÇÜNKÜ BİR GRUP BEYİNSİZ YÜZÜNDEN NE BEN NE DE SEVEREK OKUYANLAR SİNİR KÜPÜ OLMAK İSTEMİYORUZ. BU BENİM KİTABIM BENİM TECRÜBELERİM VE BİRİKİMİM KATILMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ.
6. BU KİTABA BAŞLADIĞIMDA LİSEYE GİDİYORDUM ŞU AN ÜNİVERSİTE 3. SINIF ÖĞRENCİSİYİM BU YÜZDEN SİZ OKURKEN TEK GÜNDE YAZILMIŞ GİBİ GELEBİLİR AMA YILLARDIR YAZIYORUM ESKİ BÖLÜMLERLE SON YAZDIKLARIMI KARŞILAŞTIRMAYIN BİLE!

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: May 08, 2020 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

WICCA-CADILIKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin