⛦MUM GİYDİRME/PARA YAĞI⛦

6K 82 10
                                    


Herkese merhaba! Tarot kartlarıyla ilgili paylaşım yapacaktım ama düşündüğümden daha fazla vaktimi aldı. O tamamlanana kadar basit ama çok etkili bir büyü paylaşmak istedim. Uygulayanlar bana geri dönüş yaparsa sevinirim. Tanrıça yolunuzda size eşlik etsin..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kökeni afrikan-amerikanların ve katolik mum yakma ritüelinin birleşimidir.
Bütün elementlerle yaptığınız çalışmaları, hangi alanda yoğunlaşmışsanız, bir noktaya toplar. Amacı, başarmak isteğimiz şeylere yoğunlaşmanızı sağlamak ya da istemediğiniz kötü enerjilerden kurtulmanıza yardımcı olmaktır.
Bahsedeceğim büyü finansal anlamda olacak.
Daha iyi sonuç almak işin Jüpiter saatinde yapmanız iyi olur.
Jüpiter saati ne zaman? Genelde pazar günü öğle vakitlerine denk gelir. Öğlen bir gibi ideal olur.

1.ADIM:

Büyü finans ve maddiyatla ilgili olacağı için yeşil mum kullanmalısınız. ( Ben renkli mum bulamadığım zaman beyaz muma yeşil bir kalemle maddiyatı sembolize eden rune harfleri kazıyorum. Bu benim yöntemim yapmak zorunda değilsiniz.)
Burada önemli noktalardan biri muma enerjiniz yansıtmanızdır. Bir şekilde enerjinizi ona aktarın. Bu tamamen size kalan bir yöntem. Hissedin.

2. ADIM:

Sıra geldi mumu giydirmeye. Bunun anlamı mumu yağlamak. Bu çok önemli bir adım. Para yağı ile mumu giydirmelisiniz.

Para yağı:

•Saf zeytinyağı
•Tarçın
•Beş parmak otu yağı
•İçinizden geçen olması gerektiğini düşündüğünüz diğer yağlar otlar vs

Bunu yapıp bir güzel kapatıyor en az 3 hafta bekletiyorsunuz. Sonra kullanıma hazır.

3. ADIM:

Mumu giydirme (yağlama işlemi)

Burada enerjiyi kendimize çekiyoruz. Bu yüzden mumun alt kısmından yukarı doğru 9 kere yağlamalısınız. Bunu yaparken niyetinize odaklanın. Neden bunu yapıyorsunuz? Gerçekleştiğini düşünün.

Buraya kadar her şey tamam. Sırada mumu tozlamak var. (Dusting için seçeneklere açığım çeviremedim)
Tozlama derken size parayı çağrıştıran kuru otları ezerek yağlı muma yapışmasını sağlamalısınız. Nasıl? Karışımı bir şeye dökün. Mumu yatay ama kendinize parallel pozisyona getirin. Merdane gibi ileri geri hareket yapacaksınız. İşin püf noktası, hareket size doğru olmalı kendinize çekin, itmeyin.

4. ADIM:

Mumunuzu giydirip, otlarla donattıktan sonra mumun altına belli mebla yazan kağıt koyun ve mumu kağıdın üstünde sabitleyin. Sonra mumu yakın (kibritle). Size uygun gelen zamanda o kağıdı altından alıp mumunuzla yakın ve küçük bir keseye koyun.

Beş parmak otu bu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Beş parmak otu bu. Bulursanız kendi yağınızı kendiniz yapın 😊

WICCA-CADILIKWhere stories live. Discover now