⛥VOODOO TRANSI⛥

2.7K 76 6
                                    

Evet çok uzun süredir yokum. Ama neden? Çünkü okul ve işi bir arada götürüyordum. Ama artık işsiz bir öğrenciyim. Vizelerime 3 hafta kaldı. 3 haftada 5 bölüm yayınlamayı planlıyorum. Samhain ile ilgili bölüm gelecek dedim gelmedi çünkü erken olduğunu düşündüm üşendim birazcık da... Ne yalan söyleyeyim. Belki yarın belki yarından da yakın vakitte büyü yapmanın detayları püf noktaları ile ilgili yazı gelecek."Of ben yapıyorum ama olmuyor" diyenler bir sonraki bölümü okuyun :)
Bu bölüm daha önceki kaynak kitap kısmından öğrendiğim bir yöntem. Benim çalışmalarımda yararlı olduğunu fark ettim ve sizinle de paylaşmak istedim bunu.

Lütfen oy verirseniz sevinirim. Çünkü oy aldıkça kitap üstte kalıyor ve daha geniş kitlelere ulaşıyor. Bu da sizin gibi  daha fazla kişiyle iletişime geçebileceğim anlamına geliyor yani para falan kazanmıyorum (maalesef)

İyi okumalar...


Öncelikle bir mum yakıyorsunuz. Rahatsız edilmeyeceğinizden emin olun. Karşısına oturun. Muma bakın. Ateşine.. Alevden çıkan renklere... Nasıl hareket ettiğine... Daha sonraki adım ise üçer kez cümle kuracaksınız. Öncelikle 3 cümle ne gördüğünüzle ilgili olmalı. (ÖRN: Mumun sarı alevini görüyorum. Yanındaki tütsüyü görüyorum vs.)
Diğer 3 cümle ne duyduğunuz ile ilgili olmalı. (ÖRN: Komşunun televizyonunu duyuyorum vs)
Son olarak ne hissetiğiniz.. (ÖRN: Oturduğum yerin sıcaklığını hissediyorum vs.)

Sonra aynı sırayla (görme,duyma,his) ikişer cümle kuruyorsunuz. En sonunda ise birer cümle daha kurup transı tamamlıyorsunuz.

Bunun amacı sizin konsantrasyonunuzu toplamanız ve odağınızı ayarlamak. Herhangi bir maji çalışması yapmadan önce bu egzersizi uygularsanız eğer çok daha rahat bir şekilde odaklandığınızı göreceksiniz.

WICCA-CADILIKWhere stories live. Discover now