⛥DOLUNAY RİTÜELİ⛥

3.5K 66 8
                                    

Selamlar finallerin bitimi ile yeni bir bölümle karşınızdayım. Şimdi sırada duyurular.

Bildiğiniz gibi instagram sayfası açtım ki sizin yüzünüzden. Bu vesile ile de instagram sohbet grubu kurdum (sizin yüzünüzden yine)
Baştan söyliyim pek aktif olmam ama yine de isterseniz 18 yaş üstü arkadaşlar dm atsın bana ig kullanıcı adım da @wiccan4days ona göre.
Bölüme geçiyoruz...

DOLUNAY RİTÜELİ

Adından da görüldüğü üzere dolunay çıktığında yaptığımız basit bir ritüel. Genel olarak herkes bu yazacağım şekilde yapsa da elbette farklılıklar olabilir. Bu benim ayda bir yaptığım ritüel sizinle de kendi yöntemimi paylaşacağım.

Öncelikle metal bir kap daha doğrusu ateşten zarar görmeyecek bir kap ya da benzeri kase vs lazım. Bir parça kağıt, kalem ve kibrit.

Ayı görmeye ve onun enerjisine konsantre olmaya çalışın. Bunu açık havada yapmanızı tavsiye ederim.
Kağıda kurtulmak istediğiniz şeyleri yazın. Bu kişi de olabilir, bir huyunuz da olabilir aklınıza ne gelirse işte. Bunları kağıda yazın. Sonra kağıdı kibrit ile tutuşturup kaba atın ki eliniz yanmasın. Kağıt kül olunca alın bir saksı dibine falan boşaltın. Hepsi bu kadar.

2. OLARAK
Dolunay ritüelinde kurtulmak istedikleriniz yerine hayalini kurduğunuz şeyleri de yazabilirsiniz. Ben bazen böyle de yapıyorum. Sınav dönemimde mesela kağıda iyi not dilekleri yazıp yaktığım da oluyor.

SON OLARAK
Riüelinize farklılıklar katabilirsiniz. Mesela kristal ya da mumlardan faydalanabilirsiniz. Aya şiir okuyabilirsiniz. Kısacası bırakın içinizdeki cadı kontrolü ele geçirsin.

WICCA-CADILIKWhere stories live. Discover now