⛦BİRİNİN FİKRİNİ DEĞİŞTİRME BÜYÜSÜ⛦

4.9K 83 40
                                    

Sizinle zıt giden, yanlış yolda olan, fikrinin değişmesini istediğiniz birisine karşı yapabileceğiniz basit ama çok etkili bir yöntem.. Ben bunu iki kez kullanma gereği duydum ve iki kez de başarılı oldu. Kendi hazırladığım ve yazdığım bir büyü.. Gurur duyduğum bir tarif.. Umarım sizin de işinize yarar..

•MALZEMELER

-Cam Kavanoz
-Fikrini değişmesini istediğiniz kişinin saç teli, tırnağı ya da fotoğrafı
-Tarçın
-Dağ kekiği
-Bir beyaz mum
-Beyaz kurdele
-Defne tohumu
- Su

•YAPILIŞI

Öncelikle büyüyü yapacağınız mekanı adaçayı ile tütsülemeniz gerekiyor.
Tüm malzemeleri etrafınıza toplayın.
Bu niyetinizle ilgili olduğu için niyetinize odaklanın. Mumunuzu yakın.Kendinizi hazır hissedince başlayabilirsiniz.
Kavanozun yarısından biraz fazla su dolduruyoruz. Sonra parmağımızla suyu saat yönünde karıştırıp isteğimizi sesli bir şekilde dile getiriyoruz. Bu aşamada kafanızın boş ve tek bir şeye odaklanması, transa geçmiş olmanız çok önemli.. Daha sonra tarçını, kekiği ekleyerek karıştırıp isteğimizi durmadan tekrar ediyoruz. En son fotoğrafı ya da saçı ekleyip saat yönünde parmağınızla karıştırmaya devam ediyoruz. Enerjinizi yoğunlaştırıp yeterli bulduğunuz ana kadar buna devam edin. Kavanozu sıkıca kapatın. Son aşama olarak önceden yaktığınız mumu kavanoz kapağına damlatarak üstüne tohumları serpiştirin. Kurdele ile etrafını bağlayın. Kavanozu elinize alıp tüm enerjinizi buna yoğunlaştırın. Sonra kimsenin göremeyeceği karanlık bir yere saklayın. Kişinin ya da sizin yatağınızın altı gibi... Büyü bu kadar ama sürekli o kişiye değiştirmek istediğiniz fikirden bahsedin. Örneğin evinize kedi almak istiyorsunuz ama aileniz izin vermiyor. Bu büyüyü yapıp sürekli annenize kedi videoları gösterip kedilerden de bahsetmeniz gerekiyor. Sonucunu en geç bir haftaya alacaksınız çok eminim...
Ve gerçekleştikten sonra kavanozun içindekileri saksının içine döküp ruh rehberlerine tanrı ve tanrıçaya teşekkür ediyor kavanozu temizleyip başka bir şey için kullanabiliyoruz..

!DİPNOT!
Kavanozun kapağına mum damlatılması enerjinizi hapsetmek için yapılıyor. Tüm konteynır içeren büyülerde yapılması gereken bir şeydir.

!DİPNOT2!
WHATSAPP ALIMI HALA DEVAM EDİYOR 17 YAŞ ÜZERİ WİCCANLARI BEKLİYORUZ

WICCA-CADILIKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin