⛥İYİLEŞME BÜYÜSÜ⛥

4.3K 68 21
                                    

!!!Bu küçük büyü kendinizi iyileştirmek ve daha iyi hissetmek için yapılabilir. Ciddi psikolojik ya da fiziksel hastalıkları ortadan kaldırmaz. Durumunuz ciddi ise doktora gidin!!!

MALZEMELER

-Lavanta

-Söğüt kabuğu

-Papatya

-Kekik

-Zeytinyağı 

-Kağıt ve kalem (beyaz kağıt, kalem önemli değil)

-Mavi Mum (sayısı dizilimi önemli değil. Mavi yoksa beyaz kullanılabilir)

**PAZARTESİ-ÇARŞAMBA-PAZAR GÜNLERİ YAPILIRSA DAHA ETKİLİ OLUR**

**YENİ AY DÖNGÜSÜNDE YAPILIR**

YAPILIŞI

Yukarıdaki malzemeler havan yardımı ile ezilir. Tamamen un ufak olmasın ama iri de kalmasın.  Mumun üstüne görseldeki 'RAPHAEL' sembolünü kazıyın. Mumu zeytinyağı ile yukarıdan aşağı hareketle yağlayıp ezilen otlara bulayın. (Mum giydirme bölümünde ayrıntılı bilgi var)

Hazırladığınız kağıdın üzerine de sembolü çizin. Mumu kağıdın ortasına yerleştirin ya da yapıştırın akan mumla. Bu aşamadan sonrası sizin odaklanmanız ile ilgili. Kendi hazırladığınız sözlerle meleklerden ya da tanrılardan, tanrıçalardan yardım isteyip dua edin. Auranıza ve enerjinize odaklanın. Mumu söndürmeyin kendi kendine bitene kadar yansın. 3-7 gün içinde etkisini görürsünüz.

Raphael: İyileştirme yeteneğine sahip başmelektir. Melek majisi ile ilgilenenler araştırma yapabilir.

Dipnot: Ben yazılarımı kendim yazıyorum. Tariflerin çoğu bana ait ya da herkesin bildiği basit büyüler.Ama cadı ilkeleri gibi kalıp bir şeyi ben yazamam çünkü kurallar zaten var ve evrensel yine de kaynak belirttim. Bölüm altına çok bilmişlik yapmak yerine kendi kitabınızı kendiniz yazın. Ayrıca islam propagandası yapmayı kesin ve siktiriniz gidiniz efendim.

**WP GRUBU ALIMI DEVAM EDİYOR.**

İNSTAGRAM: @ wicca_cadilik







WICCA-CADILIKWhere stories live. Discover now