⛥ELMA AŞK BÜYÜSÜ⛥

4K 72 15
                                    

NOT: BU BÜYÜ TANIMADIĞINIZ, DAHA ÖNCE HİÇ MUHABBETİNİZ OLMAYAN, SİZDEN HOŞLANMADIĞINI AÇIKÇA BELİRTEN KİŞİLER ÜZERİNDE ETKİSİZDİR. BU BÜYÜ SADECE O KİŞİYİ SİZE YAKLAŞTIRIR ONDAN SONRAKİ GELİŞMELER SİZİN KENDİ SORUMLULUĞUNUZDUR.

•MALZEMELER
- Kırmızı Elma
-Bal
-Tarçın
-Kişinin fotoğrafı
-Kağıt ve Kalem
-Bir damla kan

•YAPILIŞI
Öncelikle elmayı enine kesmeniz gerekiyor. Çünkü enine kesildiğinde yaratılış yıldızını görebilirsiniz. Yıldız olan kısmı kavanoza sığacak boyutta kesin. Eğer kabuğunu kestiyseniz onları da ekleyin çünkü kırmızı renk olmalı kavanozda. Yıldızı kavanozun ortasına yerleştirin. Daha sonra yıldızın üstüne denk gelecek şekilde bir damla kanınızdan ekleyin. Sonra istediğiniz miktarda bal ve tarçın ekleyin. Bunların üstüne x kişisinin fotoğrafını yerleştirin. Son aşamada kağıdın üzerine "X beni aklından çıkaramaz. X bana mesaj atar" diyerek niyetinizi yazıp kavanoza ekleyin. Kapağını sıkıca kapatın. Bunu yeni ayda yapıp  toprağa gömmeniz gerek. Ayın büyümesi ile sizin büyünüz güçlenecek elma çekirdeğiniz filizlenecek...

 Ayın büyümesi ile sizin büyünüz güçlenecek elma çekirdeğiniz filizlenecek

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

 Büyüyü ben yazmadım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Büyüyü ben yazmadım. Ama bu wicca camiasında bilinen meşhur bir büyüdür. Herkes kendi yorumu ile hazırlar. Siz de ekleme çıkarma yapabilirsiniz..

İg: wicca_cadilik

*WP GRUP ALIMI İÇİN MESAJ ATABİLİRSİNİZ.*

WICCA-CADILIKWhere stories live. Discover now