Už jim to musím říct...

595 27 2
                                    

Tak pokus o další kapitolu :D

Zbývají už jen jeden jediný den do mých narozenin a pět dní do stěhování. Lukoj ani holkám jsem to ještě neřekla. Asi jim to řeknu dneska ve škole.

Ve škole...

,,Ahoj Luku, čau holky" řekla sem, když sem vešla do třídy. Sedla sem si do lavice a zkoušela dělat, jako že nic. Nevydržela sem to. ,,Musíš jim to říc." znělo mi v hlavě. Tak du na to. ,,Holky, musim vám něco říct." Řekla sem s očima sklopenýma do země. Nebyly by to kamarádky, aby se hned nestaraly, o to co se děje. ,,Za pět dní se stěhuju." slzy se mi hrnuly do očí. Když sem přestala brečet, tak jsem jim řekla kam: ,,Někam do České republiky." Ptali se, kam přesně, ale já sama sem to nevěděla. Konečně to bylo za mnou. Ale necítila sem se o moc líp. Lukoj sem to chtěla říct až po cestě domů, ale on to uslyšel teď. Byla sem z toho na dně. Už sem se netěšila ani na zejtřek na mou oslavu. Nebyla sem sama. Holky s Lukem tomu nemohli uvěřit, stejně jako já když mi to rodiče řekli.

Po škole...

,,Mamiii sem doma." jak nečekaná to věta. :D Už my bylo konečně líp po té situaci ve škole. S holkama a Lukem sem se domluvila, že se sejdem dneska v 17:00 v naší oblíbené kavárně, aby sme dořešili ještě tu moji oslavu. Nakonec mě přemluvili, ať se těším, že to bude zábava. Už sem v kavárně a čekám na tu naši partu, která už má asi čtvrt hodiny zpoždění. Konečně přišli. Sedli si ke mně a začali sme se bavit o tej mojí oslavě. Došli sme k závěru, že se teda bude konat na naší zahradě a bude to bazénová párty.

Prosím vote nebo komenty (napište mi prosím jestli líbi nebo co mám zlepšit) :3 :D

Really? [CZ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat