Proč on?

374 25 8
                                    

Toho kluka jsem moc nevnímala a šla dál. To jsem ještě nevěděla co se bude dít zítra. Byl docela pěkný ale ne muj tip. Cestou domů jsem potkala jednu holku ze školy. Vzpomínala jsem jak se jmenuje. Pája. Proběhlo mi hlavou. Tak jsem to zkusila. „Ahoj Pájo“ Doufám, že je to správně. „Ahoj Naty“ Jo bylo to správně :D 

* * * * *

„Mami jseš doma?“ zakřičela jsem na celý dům. Nikdo se neozýval, tak jsem šla do pokoje. Zapla jsem notebook a šla na facebook. Měla jsem tam 6 žádostí o přátelství. Tak od koho. Pomyslim si. Pája, Danča, Andee, Nicole, Týna a Lucka. Všichni z nové třídy. Zapla jsem skype, abych mohla napsat Lukoj. Zatím není online, tak napíšu prvně kamarádkám z Francie. Vzpomínám si, že jsem vám zatím neřekla, jak se jmenujou. Mám tři nejlepší a jmenujou se Isabella (s holkama jí říkáme Bella), Caroline (někdy jí říkám zjednodušeně Car) a Alison (zkráceně Ali). Super. Bella je online. Musím se jí zeptat, jestli je něco nového ve Francii. 

Me: Ahoj Bello,tak jak se máš? Máš pro mě nějaké novinky? :)

Bella: Dobře, že jsi napsala. Mohlo být i líp. Novinky jo, ale nejsou až tak dobré. :(

Me: Bello, co se děje?

Bella: Prosím sedni si. 

Me: Dobře, sedím. Tak teďka co se děje?

Bella: Luk je v nemocnici. Od včerejší noci.

Me: Co se mu stalo?

Bella: Včera se semnou a s Car měl sejít v kině, ale nepřišel, tak jsme ho šli hledat. Našli jsme ho v našem parku. Byl celý od modřin a v bezvědomí. Tak jsme zavolali záchranku.

Me: Jak mu je? Kdo mu to udělal? 

Bella: Je v kómatu a doktoři neví, kdy se probudí. A vínik se ještě pořád hledá.

Me: Děkuju za informaci, i když nebyla zrovna nejlepší. Prosím napiš mi, až se něco změní. Ahoj

Bella: Nemáš zač. Určitě napíšu. Budu se ti snažit psát každý den. Ahoj

Tak tenhle chat budu rozdýchávat asi ještě dlouho. Už jsem to nevydržela a začala jsem brečet. Lehla jsem si do postele a začala poslouchat písničky. V hlavě jsem si pořád opakoval jednu a tu samou větu. Proč on? Proč zrovna on?

Další kapitola. Co na ni říkáte? Trochu smutnější :( Až si budete číst chat Naty a Belly, tak si pusťte písničku na boku. 

Really? [CZ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat