Skvělý den

300 22 4
                                    

O víkendu... 

Za Lukem můžu jet až příští týden. Když mi to mamka řekla byla jsem naštvaná, ale lepší než abych tam nemohla vůbec.

Teďka koukám na basketbalový ligový zápas. Holky ze třídy mě sem pozvali. Když jsem jim řekla, že jsem ve Francii hrála basketbal, nabídly mi ať zajdu na jejich zápas a rozhodnu se jestli se k nim nechci přidat. 

První polovinu hráli dobře, ale hodně faulujou. Po patnácti minutové přestávce jdou zase hrát. Moc dobře to s něma nevypadá. Protihráčky z Jičína jim daly pět košů v řadě. Snaží se to dohonit a docela se jim to daří. Zbývá 24 vteřin a máme míč. Je to remíza. Naše hráčka s číslem 21 střílí, ale nedává. Mohli jsme to vyhrát, ale teď bude prodloužení. Polovina holek se vyfaulovala, tak už jich může hrát jen pět. Ty jsou teďka na hřišti a čekaj na prodloužení.

Jejich hráčka fauluje, tak jdeme střílet šestky(2 pokusy: 1 koš = 1 bod). Holky daly obě šestky. Výsledek je zatím 71:69 pro nás. Jičín sebral míč a běží ke koši. Zbívají tři vteřiny. Protihráčka jde na koš. Naše hráčka s číslem 15 fauluje. Rozhodčí to naštěstí nepískli. A my díky tomu vyhrávámee. Kolem byl slyšet jásot Litomyšláků a nářeky rodičů z Jičína. Ale nejvíce byl slyšet jásot holek a k tomu jejich pokřik. 

Hráli jsme tu jako draci. Vítězství nám dalo práci. Míče lítaj do dáli, a proto jsme vyhráli. Litomyšl hej, hej, hej. (Náš basketbalový pokřik)

Je to jejich první vítězství v lize. A já se rozhodla, že se k nim do týmu určitě přidám.

Už jsem doma. Někdo mi volá, tak kouknu na mobil. Na mobilu svítí jméno Bella.

„Ahoj Bello, co se dějě, že voláš.‟

„Ahoj Naty, mám pro tebe dobrou zprávu.‟ jediná dobrá zpráva, by teď mohla být, že se Luk probudil.

„Mám zprávy o Lukoj.‟

„Jaký? Už mě nenapínej.‟

„Luk se před hodinou probudil a začíná si vzpomínat na ten večer co ho zmlátili.‟

„Yeah. Děkujuu za zprávu. Ahoj.‟

„Ahoj.‟

Za jeden den dvě skvělé zprávy. Usmívám se jako blázen. Cítím něco studeného na tváři. Je to slza štěstí. Brečím kvůli němu. Kvůli tomu, že se probudil. Už se nemusím bát, že se neprobudí. On se totiž probudil. 

Tak co říkáte na tenhle díl? :3 Omlouvám se, že je tak krátký, došly totiž nápady :) Zase se omlouvám za případné chyby :D Tenhle díl bych chtěla věnovat všem z týmu (basket), kteří ho čtou :3

Really? [CZ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat