Stěhování

420 25 5
                                    

 Ocitla jsem se na místě, které ani neznám. V nějakém altánku. Byla jsem tam já, holka a nějaký kluk. S nimi jsem došla až k nám domů, kde jsme si povídali. Skamarádila jsem se s nimi. Nevím, jak k tomu došlo, ale objímala sem se s tím klukem. Chtěla jsem tam s ním stát, co nejdýl to šlo, ale do kuchyně vešel táta a my přestali…

Uslyšela jsem moji oblíbenou písničku (Zella Day – Mustang Kids). Budík, to my ještě scházelo. Posadila jsem se na postel a zjistila, že to byl bohužel jen sen. Zdálo se to být až moc skvělé, než aby to byla pravda. Koukla jsem se na hodiny a bylo teprve 9 hodin. Já zapomněla. Musím vstávat, takhle brzo jelikož se už dneska stěhujeme. Česky docela umím, protože moje mamka je Češka, tak mě ten jazyk učila.

„Naty, pospěš si, nebo nám uletí letadlo.“ Zavolala mamka z obýváku. Seběhla jsem schody a běžela za ní. „Máš sbalený všechno, co potřebuješ, anebo si chceš vzít s sebou?“ zeptala se mě mamka. „Jop, mám všechno.“ Odpověděla jsem a šla do auta. Byla jsem v docela dobré náladě, i když se nechci stěhovat. Když musím, tak proč se netěšit na nové lidi.

Už sedíme v letadle. Za chvíli vzlétáme a já už mám sluchátka a poslouchám písničky. „V jakým městě budeme bydlet?“ Zeptala jsem se zvědavě rodičů. „Mysleli jsme, že to bude překvapení, ale když se ptáš teď.“ „Budeme bydlet v Litomyšli, to je takové malé město.“ začal taťka a mamka ho doplnila.

Malé město, doufám, že né až tak malé jako, to kde jsme teď bydleli. Znal se tam každý s každým. Měla jsem tam plno dobrých kamarádek a kamarádů. Doufám, že je ještě někdy uvidím. 

*O dvě hodiny později*

Už stojíme před našim novým domovem.  Hodně jsem si všímala cesty, tak teď vím, že bydlíme asi necelý kilometr nad zámkem. Je to poslední dům v tomto městě a vypadá úžasně. Věděla jsem, že jsme bohatý, ale až tak? :3 „Je nádherný, to jsem nečekala.“ Řekla jsem rodičům a objala je.

Chtěl by někdo věnování? :)

Really? [CZ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat