On?

263 19 4
                                    

Nechci Luka nějak urážet, ale co to tam ten debil dělá. S holkama vběhneme do pokoje a začneme se smát. Jak se tak koukám kolem sebe, Bella se dokonce válí smíchem po zemi. Ten náš blázen sedí na zemi a kouká se okolo sebe. Asi spadl z postele.

Tohle je ta chvíle, kdy se s ním setkám. Jak mám začít? Jak se mám tvářit? V hlavě mám plno otázek, ale žádnou odpověď. Rozhlížím se po pokoji, když v tom se naše pohledy střetnou. Je to něco jiného, než ty pohledy, které jsme si vyměňovali posledních čtrnáct let. U tohohle mám zvláštní pocit. Je to něco temného, něco u čeho nemám dobrej pocit. ,,Naty, co ty tady děláš?" ta temná věc z jeho očí zmizela, jen co na mě promluvil. ,,Přijela jsem za tebou, protože jsem se o tebe bála. A taky chci zjistit, kdo ti to udělal?" ,,To ti holky neřekli, že už ho chytli?" vrhla jsem nechápavý pohled na holky. Zajímalo by mě, co mi ještě neřekli. ,,Pojď s náma." odpověděla Ali a ukázala na dveře od pokoje.

,,Kdo to je a proč jsme mi to neřekli?" vyvalila jsem na ně jen co jsme vylezli z Lukova pokoje. ,,Promiň Naty, ale mi ti to dřív říct nemohli." a tohle ma být jako odpověď. ,,Proč jste mi to nemohli říct?" nemůžu uvěřit, proč to předemnou tajili. Je to snad někdo, koho mám nebo jsem měla ráda. ,,Čekali jsme, jestli ti to řekne Luk až se probudí. Nevěděli jsme jestli Luk povolí, abychom ti to řekli." tak teď už vážně nevím, kdo by to mohl být, když se bojí mi to říct. ,,Řeknete mi to, nebo mám jít za Lukem?" ,,Dobře mi ti to řeknem, hlavně za ním nechoď." řekla mi až moc klidným hlasem Bella. ,,Byl to Jacob."

Tak co máte tipy, kdo by mohl být Jacob? Kdyžtak je napište do komentů. Jako obrázek přidávám fotku z Londýna.

With love Nikyy_13 ♥

Really? [CZ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat