Noví spolužáci

416 25 6
                                    

Stojím před třídou a přemýšlím jestli vejít nebo čekat na učitele. Nakonec se se rozhodnu pro vejít. Uvidím plno nových lidí, se kterými budu chodit rok do tříd. Přiběhne ke mně jedna brunetka a řekne: ,,Ahoj, já se jmenuji Nicole. Nechceš si ke mě sednout?'' ,,Jo, klidně. Aspoň někoho poznám.'' odpověděla jsem jí.

Dřív než začala hodina, mně Nicole seznámila s pár holkama. Snažila jsem se zapamatovat všechna jména, ale moc semi to nedařilo. Představila mi Anču (chce aby se jí říkalo Andee), Danču a Týnu. Víc jmen jsem si nezapamatovala.

Už začala hodina a do třídy vešel učitel. Všichni si stoupli a já je napodobila. Říkal nám, že nemáme moc času, protože máme být za 15 minut u prvňáčků. To s prvňáčky mi Nicole vysvětlila ještě před hodinou. Každý deváťák se stará o svého prvňáčka. Pomáhá mu v jídelně a takové podobné věci. ,,Seznamování a povídání si o prázdninách budeme až zítra. To bude víc času.'' řekl učitel a každému z nám rozdal igelitku s učebnicemi a žákovskou knížkou pro prvňáčky. Naši prvňáčci jsou až u jídelny. Dozvěděla jsem se, že se do školní budovy už nevešli. Už jsme stáli před jejich třídou a čekali až budeme moc vejít.

,,Dobrý den, jmenuji se Natka a moje prvňačka se jmenuje Kačenka.'' řekla jsem a ke mně přišla malá holčička s hnědými vlasy, které jsem připla stužku s nápisem Prvňáček 2014 - 2015 a dala jí igelitku s učebnicemi. Potom jsme se i s prvňáčky vydali do naši třídy.

Konečně už byli po školy a já mohla jít domů. Místo rovnou domů jsem se vydala ještě do města, kde jsem si koupila smažák v housce (můj oběd). Už jsem chtěla jít domů, ale uviděla jsem kluka ze školy, který si mě se zaujetím v očích prohlížel.

Další kapitola na světě :D není moc zajímavá, nejsou moc nápady :) Jednu kapitolu týdne budu přidávat určitě, pokud teda máte zájem :)

Pokud tenhle příběh čtou i nějací fanoušci Hunger Games, tak kamarádka píše příběh (něco jako pokračování) ↓↓↓ :3

          What was after Hunger Games?

With love Nikyy_13 ♡ :)

Really? [CZ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat