Κεφ.1

4.3K 216 4
                                    

3:00 πμ

Κοίταξα την ώρα στο κινητό μου και συνειδητοποίησα οτι είναι περασμένη,  θα πρέπει να επιστρέψω σπίτι θα με περιμένει η μικρή. Κοίταξα για μια τελευταία φορά τον ουρανό και άφησα μια ανάσα να βγεί και να σχηματίσει ενα μικρό συννεφάκι μπροστά μου. Χαμογέλασα και απομακρύνθηκα απο το σημείο οπου καθόμουν. Καθώς περπατούσα αντιλήφθηκα έναν άνδρα να με ακολουθεί. Χαμογέλασα αχνά, αυτό θα είναι ωραίο σκεφτηκα ενώ είδα και έναν ακόμη άνδρα να εμφανίζεται μπροστά μου αυτή τη φορά.

Αγνωστος :Επ! Που πας κούκλα;

Κατέβασα λίγο ακόμα την κουκούλα μου ετσι ώστε να φαίνεται μόνο το στόμα μου και όχι το υπόλοιπο πρόσωπο μου. Σταμάτησα να προχωράω και στάθηκα μπροστά του.

Αρτυ : Βγήκα μια βόλτα μπας και βρω κανέναν να δείρω..

Είπα ειρωνικά και κοφτά.Στην σκέψη και μονο οτι τους χτυπάω ενα ρίγος διαπέρασε την σπονδυλική μου στήλη. Και ενα παράφρονο χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλη μου.

Αγνωστος :Ωωω πολύ άγρια είσαι εσυ! Μου αρέσουν οι άγριες. Κάνουν καλό κρεβάτι.

Μου είπε ο ένας και με κοίταξε με ύφος έτοιμο να μου ορμηξει.

Τον κοίταξα και εγω με το ίδιο βλέμμα και σκεφτηκα οτι αυτό θα έχει φοβερή πλάκα..

Αρτυ : Μμμ ελα να δοκιμάσεις και να μου πείς αν κάνω καλό κρεβάτι.

Ειπα καθώς έκανα ενα βήμα προς το μέρος του. Εκεινος τα έχασε για λίγο και με κοίταξε έκπληκτος αλλά μετά μου χαμογέλασε πονηρά.

Αγνωστος : Για να δούμε τι κρύβεις πίσω απο αυτήν την κουκούλα μικρή.

Ειπε και άπλωσε το χέρι του για να μου σηκώσει την κουκούλα. Το χαμόγελο μου χάθηκε και αντικαταστάθηκε απο ένα ψυχρό βλέμμα.Του έπιασα το χέρι και του το έσφιξα δυνατα.

Αρτυ : Κανένας δεν ακουμπάει την κουκούλα μου εντάξει παππού?

Του εσφιξα τόσο δυνατά το χέρι που με τα βίας μπορούσε να αναπνεύσει και με το ζόρι αρθωνε λέξεις εξαιτίας του πόνου.

Αγνωστος :Ει ει τι γίνεται εκεί πέρα?
Ρώτησε ο άλλος μπερδεμένος.

Αρτυ:Τιποτα.Να εδω τα λέμε με τον φίλο μου, έτσι?

Ειπα και κοιταξα τον τύπο που κρατούσα την γροθιά του. Δεν μπόρεσε να μιλήσει και απλά έγνεψε. Τότε θυμήθηκα οτι η μικρή με περιμένει σπίτι, έπρεπε να επιστρέψω.

Αρτυ: Λοιπόν κύριοι εγω πρέπει να την κάνω τώρα, χάρηκα που τα είπαμε και ελπίζω να μην τα ξανα πούμε.

Ειπα και άφησα με φόρα το χέρι του τύπου έκανα στροφή και μια υπόκλιση και απομακρύνθηκα ενω κατέβασα και άλλο την κουκούλα μου.

Αρτυ: Α! Και μην δω κανέναν σας να με ακολουθεί. Κρίμα είναι μια τοσο υπέροχη νύχτα να βαφτεί με αίμα.

Γρυλισα και έφυγα ενω νιώθω τα βλέμμα τους επάνω μου.
Μετα απο περίπου δεκα λεπτά έφτασα σπίτι. Η ωρα ηταν 4:30 και προς έκπληξη μου είδα φώτα στο σαλόνι.

Αρτυ: Μικρή τι κάνεις τέτοια ώρα ξύπνια? Δεν σου είπα να μην με περιμένεις?

Ειπα με ανήσυχο βλέμμα καθώς είδα την μικρή να είναι μισο κοιμισμένη στον καναπέ με την τηλεόραση να παίζει στο κανάλι των παιδικών.

Αννα:Ναι αλλά δεν είχα ύπνο.
Ειπε τρίβοντας τα μάτια της.

Αρτυ: Αμαλιστα και γιατί δεν είχες ύπνο παρακαλώ? Είπα και σταυρωσα τα χέρια μου.

Αννα: Αρτυ φοβάμαι να μένω μόνη. Τον τελευταίο καιρό με αφήνεις πολλές φορές μόνη μου. Νιώθω οτι θα με παρατήσεις και εσυ σιγά σιγά.

Μου είπε και είδα τα πρώτα δάκρυα να κάνουν την εμφάνιση τους στα μάτια της.
Δεν θέλω να την βλέπω να κλαίει. Μια σταγόνα απο τα δάκρυα της είναι δεκα χρόνια μείον για μένα. Την πλησίασα και την κοίταξα μέσα στα μάτια.

Αρτυ: Αννα η ζωή είναι γεμάτη απο εγκατάλειψη δεν θα σου πω ψέμματα ούτε θα σε παραμυθιασω. Αλλά προς το παρών δεν θα σε αφήσω και απλά θα εξαφανιστώ. Είσαι το μόνο πράγμα για το οποίο αξίζει να παλεύω.Και μέχρι να κρίνω οτι μπορείς να σταθείς μόνη σου και δεν θα με χρειάζεσαι πια δεν θα φύγω. Ελα τώρα σκούπισε τα δάκρυα σου πλύνε το πρόσωπο σου δόντια κ στο κρεβάτι τώρα.

Είπα στην μικρή μου αδερφή καθώς έπεσα στο ύψος της και της χαμογέλασα.
Με κοίταξε για λίγο όπως κάνει πάντα. Της αρέσει να κοιτάζει τα μάτια μου πάντα της άρεσε. Απλωσε το χέρι της και μου χάιδεψε τα μαλλιά.

Αννα: Σε αγαπώ Αρτυ. Είπε και με αγκάλιασε. Για μια στιγμή ξαφνιάστηκα αλλά μετά την αγκάλιασα πίσω. Την αγαπάω πολύ την αδερφή μου. Ειναι η μόνη οικογένεια που έχω.

Την έπιασα απο το χέρι και την πήγα στο κρεβάτι της. Την σκέπασα έτσι όπως της αρέσει της έδωσα τον αγαπημένο της αρκούδο. 

Αρτυ: Νύχτα μικρή.

Αννα: Καληνύχτα Αρτυ σε αγαπάω.

Αρτυ: Εγω πιο πολύ.

Ειπα και έκλεισα την πόρτα πίσω μου. Στάθηκα λίγο έξω απο το δωμάτιο της περιμένοντας να ακούσω την ανάσα της να βαραίνει. Μετά απο μερικά λεπτά το άκουσα. Αφησα μια ανάσα που κρατούσα και κατευθύνθηκα προς το δωμάτιο μου. Ολο αυτό με σκοτώνει. Εβγαλα τα ρούχα μου και έβαλα τις πιτζάμες μου. Εβαλα την μουσική στο ηχείο μου όπως κάνω κάθε βράδυ και έκλεισα τα μάτια μου...

I Was Here (IWH) #BW2019 #Starterliste2019 #JJSC20Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt