Κεφ.55

1.2K 118 3
                                    

Δεν  μπορούσα να ηρεμήσω. Περπατούσα πάνω κάτω σε όλο το σπίτι και περίμενα την πόρτα να χτυπήσει. Επερνα βαθιές ανάσες και προσπαθούσα να πείσω τον ευατό μου ότι όλα θα πάνε καλά. Η Αννα ήταν σχολείο σήμερα και εμείς είχαμε κατάληψη οπότε ήταν η τέλεια ευκαρία.

Αρτυ : Αντε που είστε.. Μονολόγησα και τότε άκουσα το κουδούνι να χτυπάει. Κατέβηκα την σκάλα σχεδόν πετώντας και έφτασα στήν πόρτα. Την άνοιξα γρήγορα και τα πρόσωπα των ανθρώπων που μου άλλαξαν την ζωή φάνηκαν.

Αρτυ : Γεια σας παιδιά.. Περάστε. Είπα σιγανά και χαμογέλασα κουρασμένα.

Calum : Χευ αρτυυ.

Luke : Γεια σου εξωγήινε. Είπε και με χτύπησε ελαφρά στον ώμο.

Ashton : Ολα καλά? Με ρώτησε. Εγνεψα καθώς περνούσαν μέσα. Τελευταίος ήταν ο Michael, με πλησίασε και στάθηκε μπροστά μου.

Αρτυ : Γειααα.. Είπα  και η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει γρήγορα. Το άγχος με είχε καταβάλει και φοβόμουν παρά πολύ την αντίδραση του σε αυτά που θα ακολουθήσουν.. Ελπίζω να καταλάβει και να μην αντιδράσει άσχημα. Με κοίταξε επίμονα για λίγο και τον κοίταξα και εγω.

Michael : Ξεχνάς κάτι? Μου είπε και με κοίταξε στα μάτια. Ενα μικρό χαμόγελο μου ξέφυγε και δάγκωσα το κάτω χείλος μου. Εβαλα τα χέρια μου στο στήθος του και σηκώθηκα λίγο στις μύτες των παιδιών μου και τον φίλησα απαλα στο μάγουλο. Τον κοίταξα και ενα αχνό χαμόγελο στόλισε το πρόσωπο του. Και εδώ. Μου είπε και μου έδειξε τα χείλη του. Σηκώθηκα ξανά στις μύτες μου και τον κοίταξα για λίγο. Εβαλε τα χέρια του λίγο πιο πάνω απο τους γοφούς μου και τον φίλησα απαλά. Κόλλησε τα χείλη του πάνω στα δικά μου και έσφιξε τα χέρια του γύρω μου. Με κόλλησε πάνω στο σώμα του και με φίλησε πιο εντονα. Το στήθος του ανεβοκατεβαινε γρήγορα όσο με φιλούσε. Μετά από λίγο ένιωσα στην περιοχή μου μια ενόχληση.

Αρτυ : Michael.. Ηρέμησε.. Του είπα μέσα στο φιλί μας.

Michael : Δεν μπορώ.. Σκέφτομαι το σώμα σου πάνω μου και απλά..

Luke : Αντε παιδιά που είστε?! Μας φώναξε απο μέσα. Τότε πετάχτηκα μακριά απο την αγκαλιά του Michael.

Michael : Τι έγινε? Με ρώτησε ανήσυχος.

Αρτυ : Σε παρακαλώ ακολούθησε με μέσα. Του είπα και του γύρισα την πλάτη. Αρχισα να κατευθύνομαι προς την τραπεζαρία και εκείνος με ακολούθησε.
Μόλις μπήκα μέσα τους είδα όλους να κάθονται στις θέσεις που είχαν κάτσει τότε.. Εκείνο το χειμωνιάτικο μεσημέρι που φάγαμε όλοι μαζί. Με κοιτούσαν ήσυχα και με περίμεναν να κάτσω.

I Was Here (IWH) #BW2019 #Starterliste2019 #JJSC20Where stories live. Discover now