Κεφ.20

1.6K 149 1
                                    

Μπήκα τρέχοντας στις τουαλέτες και τοποθέτησα τα χέρια μου στον νιπτήρα. Αρχισα να αναπνέω γρήγορα λες και έπρεπε να κατανάλωσω οσο πιο γρήγορα μπορούσα οξυγόνο. Κοιταχτηκα στον καθρέφτη και ειδα οτι τα μάτια μου ακόμα δεν είχαν ηρεμήσει. Αρχισε να με πιάνει πανικός. Δεν έπρεπε να αφήσω κανέναν να με δει έτσι ούτε να προκαλέσω φασαρία η κάτι. Επρεπε να ηρεμήσω. Αλλά κανένας δεν είναι εδω για να με βοηθήσει. Είμαι μόνη μου. Μέσα στην ησυχία. Αυτή η ησυχία με τρελαίνει. Ακούω βήματα. Αυτή είναι! Χριστέ μου αυτή είναι έρχεται να με σκοτώσει. Πως κατάφερε και βγήκε απο μέσα μού?. Γαμώτο αυτό δεν είναι καλό. Νιώθω τα πόδια μου να με εγκαταλείπουν. Δεν πρέπει να σπάσω πρέπει να μείνω δυνατή.
Να μείνω δυνατή. Να μείνω δυνατή. Δυνατή. Δυνατή. Ελεγα και ξανά έλεγα στον ευατό μου. Μέχρι που άνοιξε η πόρτα. Δεν κατάφερα να βγάλω κανέναν ήχο. Τίποτα.

Ashton : Αρτυ? Είσαι καλά?
Είπε όταν μπήκε διστακτικά στις τουαλέτες.

Ashton : Αρτυ τι συμβαί-

Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την πρόταση του γιατί έτρεξα κατά πάνω του και γαντζωθηκα πάνω του. Τυλιξα τα πόδια μου γύρω απο την μέση του και τα χέρια μου γύρω απο τον λαιμό του. Ετρεμα ολόκληρη και δυσκολευόμουν να αναπνεύσω.

Ashton : Αρτυ τι έγινε είσαι καλά? Αρτυ μίλησε μου! Γιατί τρέμεις? Μου είπε αγκαλιάζοντας με σφιχτά. Μιλά μου τι έγινε? Συνέχισε αλλά εγω δεν μπορούσα να μιλήσω. Το μόνο που έκανα ήταν να τρέμω και να τον αγκαλιάζω ακόμα πιο σφιχτά. Ενιωθα οτι αν τον άφηνα θα έπεφτα σε μια μαύρη τρύπα και δεν θα σταματούσα ποτέ. Δεν μπορούσα να διακρίνω που πήγαινε και δεν με ένοιαζε και πολύ εκείνη την ώρα.

Ashton : Γαμώτο κρίση πανικού. Μονολόγησε καθώς περπατούσε.

Ανοιξε μια άσπρη πόρτα και αμέσως με χτύπησε ενα ανάλαφρο κρύο αεράκι, όπου μύριζε σαν ιατρείο. Ηταν ήσυχα και δεν υπήρχε κανείς.

Ashton's pov.

Απο τις τουαλέτες μέχρι το ιατρείο δεν σταμάτησε να τρέμει. Δεν ξέρω τι έγινε αλλά πρέπει να ήταν κάτι πολύ σοβαρό. Οταν την είδα στις τουαλέτες να κρατιέται απο τον νιπτήρα και να κοιτάει απο τον καθρέφτη τα μάτια της και μετά να παρατηρεί εμένα κάτι έσπασε μέσα μου. Ηταν σαν εκείνο το τρομαχτικό κορίτσι τότε να ήθελε απλά μια αγκαλιά. Ισως η αρχόντισσα της νύχτας να μην είναι κακιά. Ισως απλά να είναι πονεμένη.

Ετρεξε προς το μέρος μου και ανέβηκε επάνω μου. Τύλιξε σφιχτά τα πόδια της γύρω απο την μέση μου. Και έσφιγγε την πλάτη μου με τα χέρια της. Ηταν τόσο γρήγορο που ενστικτωδώς την αγκάλιασα και εγω σφιχτά. Ετρεμε. Ετρεμε παρά πολύ. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο πολύ. Δεν ήξερα τι να κάνω. Επαθε κρίση πανικού ήταν φανερό. Την πήγα μέχρι το ιατρείο αλλά κανένας δεν ήταν εκεί. Δεν ήξερα τι να κάνω. Ειδα ενα άδειο κρεβάτι και το πλησίασα. Προσπάθησα να την κατεβάσω απο πάνω μου αλλά δεν με άφηνε. Με κρατούσε σφιχτά. Λες και η ζωη της εξαρτιόταν απο εμένα. Αφου δεν είχα άλλη επιλογή έκατσα στο κρεβάτι με την Αρτυ στην αγκαλιά μου.

I Was Here (IWH) #BW2019 #Starterliste2019 #JJSC20Where stories live. Discover now