Κεφ.34

1.5K 125 9
                                    

Μετά απο πολλά γρήγορα και δυνατά κομμάτια ο Dj αποφάσισε να βάλει πιο αργά και ερωτικά γιατί πλέον όλοι μας είχαμε ξεθεωθει απο τον τρελό χορό.
Τώρα όλοι ήταν αγκαλιά με τα κορίτσια τους και απολάμβαναν την απαλή μουσική. Ο Calum χόρευε με την Δήμητρα αγκαλιά. Ο Asthon με την Αγάπη και ο Luke με την Αννα γιατί σε κάποια φάση η Αννα βαρέθηκε και ήρθε σε μας.
Εγω ειχα μπλεγμένα τα χέρια μου γύρω απο τον λαιμό του Michael ενω εκείνος ειχε τα δικά του σφιχτά γύρω απο την μέση μου. Τα χείλη του ακουμπουσαν τα δικά μου και με κολλούσε περισσότερο πάνω του. Τον φιλούσα χωρίς να μπορώ να σταματήσω. Ηθελα να γευτώ κάθε εκατοστό απο τα υπέροχα χείλη του. Ο Michael μου ψιθύριζε "σε αγαπώ" σε κάθε φιλί μας. Ετριβε την μύτη του με την δική μου και ξανάγυρνουσε στα χείλη μου. Φιλιομασταν ασταμάτητα. Ενιωθα ενα τρελό κάψιμο στην κοιλιά μου και ήμουν σίγουρη πως το εσώρουχο μου ηταν υγρό. Πλέον δεν μου έφταναν μόνο τα φιλιά και έπρεπε να συγκρατηθώ.

Αρτυ : Michael.. Είπα ξεπνοα. Πρέπει να σταματήσουμε.

Michael : Γιατί? Μου είπε με κομμένη ανάσα. Θέλω να γευτώ και άλλο τα χείλη σου. Συνέχισε και μου έδωσε ενα φιλί.

Αρτυ : Και γω αλλά αμα συνεχίσεις έτσι δεν θα μπορέσω να κρατηθώ άλλο. Είπα και ένιωσα τα μάγουλα μου να παίρνουν φωτιά.

Michael : Αυτό θέλω.. Μου ψιθύρισε ερωτικά πάνω στα χείλη. Το ξέρει οτι με τρελαίνει αυτο που κάνει και συνεχίζει.

Αρτυ : Michael υπάρχει κόσμος εδω.. Ειπα και ενας αναστεναγμός μου ξέφυγε.

Michael : Δηλαδή αν δεν υπήρχε κόσμος? Με ρώτησε και ενα ύπουλο χαμόγελο χαράχτηκε στο πρόσωπο του.

Αρτυ : Αμα δεν υπήρχε ισως... Ειπα και τον φίλησα στο μάγουλο.

Michael : Μμμ ο πιστός σκλάβος σας θα κάνει τα πάντα για να σας ευχαριστήσει αρχόντισσα μου. Μου είπε και με τράβηξε απο το χέρι. Βγήκαμε απο την αίθουσα, με κόλλησε στον τοίχο και επιτέθηκε στα χείλη μου. Ευτυχώς δεν υπήρχε ψυχή εξω απο την αίθουσα. Τον έπιασα απο την μπλούζα και τον τράβηξα κοντά μου. Χωρίς να διακόψει το φιλί μας με σήκωσε στην αγκαλιά του και μας μετέφερε στις τουαλέτες των καθηγητών. Με ανέβασε πάνω στον νιπτήρα και άρχισε να με φιλάει. Κάναμε σαν λυσσασμένοι. Οι ανάσες μας ήταν γρήγορες και συναγωνιζόταν η μια την άλλη. Οι γλώσσες μας παίζαν εναν τρελό χορό και η φωτιά μέσα μας άναβε πιο πολύ. Παλεύαμε με τα ρούχα ο ένας του αλλού που δυστυχώς δεν μπορούσαμε να βγάλουμε. Μου κατέβασε τους ώμους του φορέματος μου και άρχισε να γλύφει το λαιμό και την κλείδα μου. Εκλεισα τα μάτια μου και αναστέναζα δυνατά. Ομως το ενα του χέρι που στήριζε το σώμα του βρισκόταν ανάμεσα στα πόδια μου κοντά στην περιοχή μου και φοβήθηκα μην καταλάβει οτι εβρεξα το εσώρουχο μου.
Προσπάθησα να κλείσω τα πόδια μου αλλά δεν γινόταν. Οταν ένιωσα δάχτυλα να με χαϊδεύουν απαλά πάνω απο το εσώρουχο μου.

I Was Here (IWH) #BW2019 #Starterliste2019 #JJSC20Where stories live. Discover now