Κεφ. 60

1.2K 128 7
                                    

Ακουγα το συνεχόμενο ήχο που έκανε το μηχάνημα που μετρούσε τους χτύπους της καρδιάς μου και προσπάθησα να ανοίξω τα μάτια μου. Αντίκρισα ενα γκρίζο ταβάνι και γύρισα το κεφάλι μου στο πλάι. Είδα την ψυχίατρο μου να κοιτάει έξω απο το παράθυρο σκεπτικη.

Αρτυ : Ωραία θέα ε? Είπα απλά. Ηταν λες και την ξύπνησα απο τις βαθιές της σκέψεις, ξαφνιάστηκε που άκουσε την φωνή μου. Με πλησίασε αργά και μου έπιασε το χέρι.

Ψυχίατρος : Πως είσαι καλή μου? Μου είπε στοργικά και άρχισε να μου χαϊδεύει το χέρι.

Αρτυ : Εχω υπάρξει και καλύτερα. Είπα και κοίταξα τους επιδέσμους στα χέρια μου. Τους κοίταξα επίμονα και το μάτι μου την έπιασε να τους κοιτάει και αυτή.
Πότε μπορώ να φύγω? Είπα τελικά. Τότε μου άφησε το χέρι και έκατσε στην καρέκλα δίπλα μου.

Ψυχίατρος : Δυστυχώς Αρτεμις δεν μπορείς να φύγεις. Μου είπε λυπημένη

Αρτυ : Τι? Γιατί? Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την πληρωμή? Φωνάξτε τον γιατρό να του δώσω αυτά που χρειάζεται. Είπα και έκανα να σηκωθώ.

Ψυχίατρος : Δεν υπάρχει πρόβλημα με τηβ πληρωμή. Μου είπε κοφτά.

Αρτυ : Τότε? Είπα και την κοίταξα.

Ψυχίατρος : Εδω που είσαι δεν είναι νοσοκομείο...

Μου είπε και έκανε μια παύση. Οχι, οχι, οχι μην μου πείς οτι..

Αρτυ : Και τότε τι είναι? Η φωνή μου έτρεμε, το ίδιο και τα χέρια μου. Η καρδιά μου σταμάτησε και το στομάχι μου σφιχτηκε. Δεν ήθελα να ακούσω τι θα μου έλεγε. Πραγματικά ευχόμουν να μην έλεγε τίποτα.

Ψυχίατρος : Εδω είναι... Είναι η ψυχιατρική κλινική που σου έλεγα.

Μου είπε λυπημένη. Ηταν λες και κάποιος με χτύπησε στα μούτρα. Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα. Γουρλωσα τα μάτια μου και απομάκρυνα το χέρι μου απο τα δικά της. Το μηχάνημα που μετρούσε τους χτύπους της καρδιάς άρχισε να χτυπάει ολοένα και ποιό δυνατά.

Ψυχίατρος : Σε παρακαλώ, μην αντιδράς έτσι. Ξέρω οτι η συμφωνία ήταν να μπείς μόλις τελειώσουν τα σχολεία αλλά δεν γινόταν. Πριν δυο μέρες ο φίλος σου σε βρήκε κουλουριασμενη στο πάτωμα του μπάνιου να κλαίς και να αιμορραγείς. Μου είπε οτι χωρίς να του μιλήσεις του έδειξες ενα χαρτάκι πάνω στον νιπτήρα που είχες γράψει το τηλέφωνο μου. Με δυσκολία το παιδί κατάφερε να το διαβάσει και με πήρε τηλέφωνο.

I Was Here (IWH) #BW2019 #Starterliste2019 #JJSC20Where stories live. Discover now