Κεφ.46

1.2K 114 3
                                    

Αρτυ : Φυγε! Του φώναξα. Δεν θέλω να σε δω. Εξαιτίας της επιμονής του αναγκάστηκα να του ανοίξω.

Michael : Τι? Ρώτησε ξαφνιασμένος.

Αρτυ : Αυτό που άκουσες. Φώναξα και απομακρύνθηκα απο δίπλα του.

Με κοιτούσε μπερδεμένος προσπαθώντας να καταλάβει γιατί είμαι έτσι.

Michael : Αρτυ.. Τι έχεις? Τι έγινε πες μου? Μου είπε ήρεμα και με πλησίασε.
Μου ακούμπησε το μπράτσο και ενα ηλεκτρικό κύμα διαπέρασε το κορμί μου.

Αρτυ : Μην με ακουμπάς. Μην τολμήσεις και με ξανά αγγίξεις. Φώναξα και τραβήχτηκα μακριά του. Αφου πρέπει να γίνει ας γίνει. Σκέφτηκα και η καρδιά μου έσπασε. Εκλαιγα μέσα μου. Πονούσα, έχανα τον κόσμο μου.

Αρτυ : Michael θέλω να χωρίσουμε. Του είπα και τον κοίταξα όσο πιο ανέκφραστα μπορούσα. Και τότε το είδα. Το κενό στα μάτια του. Ακουσα το Κρακ στην καρδιά του. Το μίσος στο μυαλό του.

Michael : Τι?... Ψιθυρισε.

Αρτυ : Αυτό που άκουσες θέλω να χωρίσουμε. Είπα απλά και κοίταξα το κενό.

Michael : Γιατί? Είπε σιγά. Αλλά δεν απάντησα δεν ήξερα γιατί. Γιατί γαμώτο μου? Φώναξε και ήρθε προς το μέρος μου. Με έπιασε απο τους ώμους και άρχισε να με ταρακουναει. Δεν μπορείς να μου το κάνεις αυτό. Σε αγαπάω. Δεν μπορείς να με αφήσεις έτσι. Σου έδωσα τα πάντα. Τα πάντα! Την καρδιά μου, το μυαλό μου, την ζωη μου. Σου έκανα έρωτα. Μου είπε και η φωνή του έσπασε. Οπότε γιατί? Πες μου γιατί?! Φώναξε.

Αρτυ : Δεν σε θέλω ρε γαμώτο. Φύγε απο το σπίτι μου. Φύγε απο την ζωή μου.Φώναξα με όλη μου την δύναμη ενω τα δάκρυα που δεν μπόρεσα να κρατήσω έπεφταν σαν καταρράκτες στα μάγουλα μου.

Michael : Δεν μπορεί να το εννοείς αυτό. Επέμεινε. Δεν μπορεί να με καταστρέφεις έτσι. Αφου το ξέρω οτι με αγαπάς. Δεν θα έκανε έρωτα μαζί μου αλλιώς. Μου είπε και με κοίταξε στα μάτια.

Αρτυ : Michael τι δεν καταλαβαίνεις? Δεν σε θέλω. Καλά ήταν μέχρι εδώ αλλά φτάνει. Θέλω να τελειώνω μαζί σου. Του είπα ψυχρά.

Michael : Αφου κλαίς γαμώτο μου! Πως γίνεται να μην με θες και να κλαίς?! Φώναξε.

Αρτυ : Αυτό γιατί - πήγα να πω αλλά με διέκοψε.

Michael : Γιατί? Μου είπε δυνατά. Πάσχιζα να βρω κάτι να πω αλλά δεν μπορούσα. Ισως να μην ήθελα να βρω. Ισως... Δεν ξέρω τι ισως. Με κοίταξε στα μάτια και αφού είδε οτι δεν έβρισκα κάτι να πω κόλλησε τα χείλη του πάνω στα δικά μου. Αρχισε να με φιλάει με πάθος ενω η γλώσσα του απαιτούσε να αγγίξει την δική μου. Χριστέ μου πόσο μου είχε λείψει. Πόσο ήθελα αυτά τα χείλη του. Για μια στιγμή, μόνο για μια στιγμή τον φίλησα και γω. Τράβηξα κοντά μου την μπλούζα του και συνεχίσαμε το φιλί μας. Τα χείλη του πάλευαν με τα δικά του ενω η γλώσσα του χάιδευε την δική μου. Ηταν το πιο όμορφο φιλί στήν ζωη μου. Κρίμα που θα ήταν και το τελευταίο μας. Οταν τελείωσε ακούμπησε το μέτωπο του με το δικό μου και με κοίταξε στα μάτια. Δεν είχα αλλά δάκρυα να χύσω αλλά μέσα μου έκλαιγα ακόμη. Δεν μίλησα, δεν έκανα καμία κίνηση.

I Was Here (IWH) #BW2019 #Starterliste2019 #JJSC20Where stories live. Discover now