Κεφ.45

1.2K 117 0
                                    

Ashton's pov.

Καθόμουν με τα παιδιά στου Luke και παίζαμε Fifa μόλις είχαμε πάει στο αεροδρόμιο την αδερφή του Michael και του Calum. Οι οποίες έφευγαν σήμερα γιατί τα μαθήματα τους ξεκινούσαν και πάλι αύριο. O Michael μου είπε τι έγινε στο σπίτι με την Αρτυ και την Μάλι. Ηταν λογικό. Η Μάλι είναι ερωτευμένη με τον Michael απο όταν ήμασταν παιδιά. Δεν τον ξεπέρασε ποτέ ήταν ο πρώτος της έρωτας. Αλλά ο Michael την έβλεπε πάντα σαν την αδερφή του. Η Μάλι όμως ποτέ δεν το έβαλε κάτω. Μου είπε οτι η Αρτυ έφυγε κακήν κακώς απο το σπίτι του εκείνο το πρωινό και οτι για τις επόμενες τρεις μέρες δεν μπόρεσε να την βρεί στο τηλέφωνο. Ετσι πήρα την Αννα και μου είπε οτι είναι άρρωστη και οτι θα μας πάρει αυτή όταν είναι καλύτερα. Ο Michael ήθελε να πάει να την βρεί αλλά η αδερφή του δεν τον άφησε γιατί και αυτή ήθελε να τον δει. Ετσι αρκέστηκε μόνο στο να μαθαίνει νεα απο την Άννα. Και έτσι τώρα καθόμασταν όλοι μαζί όταν χτύπησε το τηλέφωνο μου.

Ashton : Διάλειμμα. Ειπα και σταμάτησα το παιχνίδι.

Luke : Πωωω τώρα που κερδίζω? Γαμω τις γκόμενες σου όλη την ωρα ντραγκα ντραγκα. Διαμαρτυρήθηκε. Και εγω γέλασα.

Calum : Επιτέλους κατουριέμαι! Είπε και έφυγε τρέχοντας για το μπάνιο.

Michael : Αντε απάντα. Είπε και μου έδειξε το τηλέφωνο μου που χτυπούσε.

Ashton : Παρακαλώ?

Αννα : Ashton ελα η Αννα είμαι. Είπε κλαίγοντας. O Michael και ο Luke με κοίταξαν περίεργα. Τότε το μυαλό μου πηγε κατευθείαν στην Αρτυ και πανικός άρχισε να με καταβάλει.Το έβαλα σε ανοιχτή ακρόαση και μίλησα.

Ashton : Αννα τι έγινε? Γιατί κλαίς? Που είσαι? Ρώτησα με αγωνία.

Αννα : Ashton η Αρτυυυ είπε και άρχισε να κλαίει πιο δυνατά. Τοτε ο Michael ήρθε δίπλα μου και μου πήρε το τηλέφωνο.

Michael : Τι η Αρτυ?! Τι έπαθε η Αρτυ? Ειναι καλά?! Της φώναξε μέσα απο το τηλέφωνο.

Ashton : Εισαι μαλάκας? Του φώναξα και πήρα το τηλέφωνο πίσω. Αννούλα μου με ακούς? Εγω είμαι αγάπη μου. Της είπα γλυκά ενω εκείνη συνέχισε να κλαίει. Πες μου τι συμβαίνει.

Αννα : Σου είπα ψέματα. Είπε κλαίγοντας. Η Αρτυ δεν είναι άρρωστη. Δεν είναι αυτός ο λόγος που έχει να έρθει σχολείο τρεις μέρες. Είπε και άρχισε να κλαίει δυνατά.

Asthom : Τότε τι είναι? Την πίεσα προσπαθώντας να βγάλω μια άκρη.

Αννα : Απο τότε που γύρισε απο τον Michael είναι κλεισμένη στο δωμάτιο της και δεν βγαίνει. Ουτε τρώει ούτε καν τουαλέτα δεν πάει. Χτυπάω και δεν μου ανοίγει. Ashton φοβάμαι δεν ξέρω τι να κάνω. Μου είπε και το κλάμα της κορυφώθηκε.

I Was Here (IWH) #BW2019 #Starterliste2019 #JJSC20Where stories live. Discover now