Κεφ.50

1.3K 110 2
                                    

[ Το κεφάλαιο περιέχει σεξουαλικό περιεχόμενο οποίος δεν μπορεί να προσπεράσει. ]

Με έπιασε απο τους ώμους και με φίλησε άγρια. Η γλώσσα του πάλευε να προσπεράσει τα χείλη μου και να βρεί την δική μου. Για μία στιγμή θα τον άφηνα αλλά η πραγματικότητα με ξύπνησε. Τον έσπρωξα μακριά και άρχισα να τον χτυπάω στο στήθος.

Αρτυ : Τι κάνεις?! Φώναξα. Με έπιασε απο τα χέρια και με ακινητοποίησε. Ηταν πολύ δυνατός. Που την έκρυβε τόση δύναμη; Αφησέ με. Είπα και πάλευα να ελευθερωθω.

Michael : Γιατί μωρό μου? Μου είπε. Μην μου πεις οτι δεν σου άρεσε. Μου ψιθύρισε και η καρδιά μου σταμάτησε για ενα λεπτό. Δεν είναι αυτός ο Michael που ξέρω. Αλλά θεέ είναι τόσο σέξυ.

Αρτυ : Οχι ρε, δεν μου άρεσε. Επέμεινα και προσπάθησα να ξεφύγω. Πρέπει να μείνω μακρά του. Δεν πρέπει να γίνει αυτό που νομίζω και θέλω.

Michael : Εμένα μου άρεσε όμως γι αυτό λέω να το ξανά κάνω. Είπε και μου χαμογέλασε διαβολικά.

Αρτυ : Μην τολμή- πήγα να πω και τα χείλη του έπεσαν στα δικά μου. Με φίλησε και μου δάγκωσε το κάτω χείλος μου. Η καρδιά μου χτυπούσε τόσο δυνατά λες και είχα τρέξει χιλιόμετρα. Προσπάθησα να ξεφύγω μα δεν μπόρεσα. Μου κρατούσε τα χέρια άρχισε να μας πηγαίνει προς το κρεβάτι. Με έριξε στο κρεβάτι και ανέβηκε πάνω μου. Στάθηκε για μια στιγμή και με κοίταξε. Τα μάγουλα μου ήταν κατακόκκινα και τα μάτια μου γυάλιζαν απο την έξαψη. Ενω το στήθος μου ανεβοκατέβαινε σαν τρελό.

Michael : Δεν μπορείς να φανταστείς τι θέλω να σου κάνω βλέποντας σε έτσι αβοήθητη. Μου είπε και συνέχισε να χαμογελάει με αυτό το σέξυ αλλά τρομαχτικό χαμόγελο του.

Αρτυ : Αφησε με τώρα, θα φωνάξω. Είπα και προσπάθησα να ξεφύγω. Δεν έπρεπε να το κάνουμε. Θα καταλήγαμε πάλι στα ίδια.

Michael : Ναι μωρό μου. Θα φωνάξεις. Θα φωνάξεις το όνομα μου. Μου ψιθυρισε πανω στα χείλη μου.

Ημουν σίγουρη οτι το εσώρουχο μου ήταν βρεγμένο. Προσπάθησα να σηκώσω τα χέρια μου αλλά με έσφιξε περισσότερο. Γαμωτο γιατί δεν εχω την δύναμη της όποτε την χρειάζομαι??

Michael : Που θέλεις να πας? Με ρώτησε και άρχισε να γλύφει τον λαιμό μου. Ενω έσφιξε τους καρπούς μου.

Αρτυ : Αφησέ με, με πονάς. Φώναξα. Σταμάτησε αυτό που έκανε και με κοίταξε.

Michael : Σε λίγο θα πονέσεις πιο πολύ. Μου είπε και χαμογέλασε στραβά. Για μια στιγμή φοβήθηκα. Φαινόταν τόσο σοβαρός με αυτά που έλεγε.

I Was Here (IWH) #BW2019 #Starterliste2019 #JJSC20Donde viven las historias. Descúbrelo ahora