Κεφ.54

1.3K 114 4
                                    

Ανοιξα την πόρτα του σπιτιού  χωρίς να μιλήσω και τον άφησα να περάσει μέσα. Δεν μπορούσα να αποφασίσω αν είμαι θυμωμένη η πληγωμένη. Το μόνο που ήθελα ήταν να τον σπάσω στο ξύλο και μετά να τον φιλήσω.

Αρτυ : Περίμενε εδω. Του είπα και χωρίς να τον κοιτάξω ανέβηκα πάνω. Πήγα στο μπάνιο και πήρα το βαλιτσάκι με τις πρώτες βοήθειες. Εβρεξα μια πετσέτα και αφού έριξα νερό στό πρόσωπο μου ξεβαφτικα και κατέβηκα κάτω. Εκατσα δίπλα του και έπιασα το χέρι του. Αρχισα να του καθαρίζω την πληγή απο το αίμα και μετά του έβαλα ιώδιο. Εσφιξε λίγο την γροθιά του εξαιτίας του ιωδίου αλλά δεν είπε τίποτα. Τον κοίταξα και απέφυγε το βλέμμα μου. Χαιδεψα απαλά το χέρι του και χαλάρωσε ξανά. Τυλιξα επιμελώς το χέρι του με μια γάζα και το άφησα. Τον πλησίασα περισσότερο και έκανα το ίδιο και στο χείλος του που είχε σκιστεί λίγο. Προσπάθησα να επικεντρωθώ σε εκείνο το σημείο που έβλεπα και να αγνοήσω τα μάτια του που με κοιτούσαν επίμονα. Ακουγα την καρδιά μου να χτυπάει δυνατά. Ημουν σίγουρη οτι μπορούσε να την ακούσει και εκείνος. Αφού τελείωσα με το χείλος του σειρά είχε το φρύδι του μόλις ακούμπησα απαλά το ιώδιο στο δέρμα του τινάχτηκε απο το τσούξιμο και έβρισε. Τον κοίταξα για μια στιγμή και άρχισα να φυσάω την πληγή του.

Αρτυ : Σε πόνεσα? Ρώτησα.

Michael : Πολύ. Μου είπε και με κοίταξε επίμονα. Κατάλαβα γιατί το είπε. Ξεφυσιξα αγανακτισμένη και έσφιξα τα δόντια μου. Δεν ήθελα να καταλήξουμε έτσι. Προσπάθησα να μην τον θέλω,πραγματικά προσπάθησα.

Τον πλησίασα αργά και φίλησα ελάχιστα το φρύδι του.

Αρτυ : Εντάξει? Είπα και απέφυγα το βλέμμα του.

Michael : Και εδω. Μου είπε και μου έδειξε μια γρατζουνιά στο μάγουλο του. Εγνεψα και τον φίλησα απαλά στο μάγουλο. Και εδω.. Συνέχισε και μου έδειξε την άκρη των χειλιών του. Δίστασα για λίγο. Δεν ήξερα τι να κάνω. Θα ήταν γρήγορο και πεταχτό. Είπα στον εαυτό μου. Αλλά μόνο αυτό δεν έκανα. Τον φίλησα διστακτικά στην άκρη των χειλιών του αλλά τότε γύρισε και βρέθηκα να φιλάω τα χείλη του. Ξαφνιάστηκα και άνοιξα λίγο παραπάνω τα μάτια μου. Ακούμπησε τα χείλη του πάνω στα δικά μου και με φίλησε. Ενιωσα την καρδιά μου να σφίγγεται και την κοιλιά μου να παίρνει φωτιά. Με αγαπάει γαμώτο μου. Δεν μπορεί να μην με αγαπάει και να με φιλάει έτσι. Με έπιασε απο το μάγουλο και άρχισε να με χαϊδεύει. Εκλεισα τα μάτια μου και τον φίλησα και εγω. Ενιωσα τα χέρια του να με χαϊδεύουν και να κατευθύνονται προς τους γλουτούς μου. Επιασε τους καρπούς μου και με τράβηξε να κάτσω πάνω του. Το υπάκουσα και κατσα πάνω του, τον έπιασα απο τα μάγουλα αρχισα να τον φιλάω με πάθος ενω εκείνος μου χάιδευε τους γλουτούς. Σπάσαμε το φιλί μας και κοιταχτήκαμε. Οι ανάσες μας ήταν βαριές και προσπάθησα να τιθασεύσω την δική μου. Τα μάτια του γυάλιζαν και με κοιτούσαν με ανυπομονησία.

Michael : Σε θέλω..Τώρα. Μου είπε ανάμεσα απο τις βαριές του ανάσες και πέρασε το χέρι του μέσα απο τα μαλλιά μου.

Αρτυ : Michael...

Michael : Αρτυ δεν με νοιάζει τίποτα. Με διέκοψε. Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα. Μπορείς να το καταλάβεις? Σε θέλω. Θέλω κάθε σπιθαμή απο το σώμα σου πάνω στο δικό μου. Θέλω να βλέπω τα μάτια σου να με κοιτάνε όπως την πρώτη φορά που σου έκανα έρωτα. Θέλω να σε ακούω να βογκας το όνομα μου. Θέλω να ακούω το γέλιο σου το πρωί και να σκουπίζω τα δάκρυα σου την νύχτα. Μπορεί να μην με θέλεις, μπορεί για σένα να ήμουν ενας ακόμα απο τους πολλούς που λένε στο σχολείο αλλά δεν θα σε αφήσω τόσο εύκολα. Με όσες και να πάω, οσες και να πηδήξω καμία δεν θα είναι σαν εσένα. Δεν θα ερωτευτώ καμία άλλη όπως ερωτεύτηκα εσένα. Μου είπε και με κοίταξε εντονα στα μάτια. Δάκρυα έπεφταν απο τα μάτια μου και προσπαθούσα να καλύψω τα αναφιλητά που ξέφευγαν απο το στόμα μου. Σε παρακαλώ αγάπη μου.. Συνέχισε. Μην κλαις. Μην πονάς άλλο, γιατί όταν πονάς, πονάω και εγω μαζί σου.. Δεν θέλω να ξαναδώ τα υπέροχα μάτια σου να είναι γεμάτα  δάκρυα. Σου αξίζουν τόσα πολλά ωραία πράγματα.. Είπε και μου χάιδεψε το μάγουλο. Πρώτη φορά μου λέγαν αυτά τα πράγματα, πρώτη φορά με δέχονταν γι αυτό που είμαι. Πρώτη φορά μου έδιναν αγάπη. Σήκωσε το χέρι του και σκούπισε τα μάτια μου. Μην κλαίς άλλο.. Μου είπε και είδα τα μάτια του να βουρκονουν.

Αρτυ : Μην τολμήσεις. Είπα απότομα ενω κρυστάλλινες χοντρές σταγόνες δακρύων έπεφταν απο τα μάτια μου. Εκείνος γέλασε και με κοίταξε χαμογελώντας. Με τράβηξε κοντά του και με αγκάλιασε. Τον αγκάλιασα και εγω σφιχτά και συνέχισα να κλαίω. Ενιωσα ενα απαλό χάδι στην πλάτη μου και την φωνή του πού τόσο αγαπώ να μου ψιθυρίζει.

Michael : Ευαίσθητη μου πριγκίπισσα μην κλαίς άλλο. Σου αξίζει όλη η αγάπη του κόσμου μωρό μου. Μου είπε και μου χάιδεψε τα μαλλιά. Με σήκωσε στην αγκαλιά του και μας πήγε στο δωμάτιο μου. Με έβαλε να ξαπλώσω και ήρθε δίπλα μου. Μου χάιδεψε τα μαλλιά και σκούπισε τα χείλη μου. Με κοίταξε γλυκά χωρίς να πει τίποτα.

Αρτυ : Michael.. Πρέπει να σου πω κάτι πολύ σοβαρό.. Και όχι μόνο σε σένα.. Είπα και με κοίταξε περίεργος.

Michael : Τι μωρό μου?  Είπε και άγγιξε τα χείλη μου με το δάχτυλο του.

Αρτυ : Για κάτι που θα μας αλλάξει την ζωη. Είπα και τον κοίταξα επίμονα στα μάτια.

I Was Here (IWH) #BW2019 #Starterliste2019 #JJSC20Where stories live. Discover now