Κεφ.41

1.4K 123 20
                                    

Αρτυ: Χευ παιδιά μήπως είδατε τον Michael? Ρώτησα τα αγόρια που καθόντουσαν σε ενα παγκάκι στην αυλή του σχολείου.

Ashton : Οχι δεν τον εχω δει. Μου είπε και κατσουφιασα λίγο.

Luke : Γιατί αρτουνγκο? Σου έλειψε ο Micky? Μου είπε κοροϊδευοντας με.

Αρτυ : Οχι.. Απλά δεν τον είδα μαζί σας και αναρωτήθηκα. Ειπα και έκατσα ανάμεσα σε αυτόν και τον Calum. Αναρωτήθηκα που να ήταν. Δεν ήθελα να σκέφτομαι οτι τον είχε στριμώξει κάπου η Βιολέτα πάλι. Οταν άκουσα την φωνή του απο το μικρόφωνο του σχολείου.

Michael : Εκχμ εκχμ ακούγομαι?
Ρώτησε.

Luke : ΝΑΙ MICKY ΑΚΟΥΓΕΣΑΙ.
Τον επικρότησε ενω χτυπούσε παλαμάκια.

Αρτυ : Τι κάνει εκεί? Ρώτησα φρικαρισμένη τον Luke ενω τον έπιασα απο τον γιακά και τον ταρακούνησα.

Luke : Ερωτευμένος είναι οτι θέλει κάνει. Μου είπε γελώντας.

Αρτυ : Τι είναι?! Σχεδόν φώναξα. Σηκώθηκα γρήγορα και τον πλησίασα. Michael τι κάνεις εκεί? Κατέβα κάτω! Ειπα ελπίζοντας οτι θα με ακούσει. Ενω η καρδιά μου χτυπούσε τόσο δυνατά που νόμιζα οτι θα έσπαγε το στήθος μου.

Michael : Πίστεψε με θα σου αρέσει αυτό που θα κάνω. Μου είπε και μου έκλεισε το μάτι. Ημουν στο κέντρο της αυλής και τον κοιτούσα με ανοιχτό το στόμα. ΛΟΙΠΟΝ! φώναξε. Αγαπητοί συμμαθητές και ηλίθιοι φίλοι μου. Ειπε και έκανε κωλοδάχτυλο στον Luke.

Luke : Εισαι γκευ ρε! Του φώναξε και συνέχισε το χειροκρότημα.

Αρτυ : Michael είσαι τρελός?! Κατέβα από εκεί τώρα. Ειπα και χτύπησα το πόδι μου κάτω.

Michael : Οχι δεν κατεβαίνω. Μου είπε με πείσμα. Εχω κάτι να πω. Ανακοίνωσε.

Μα τι έχει να τόσο συμπαντικό να πει που πρέπει να το ακούσουν ολοι τέλος πάντων?!

Michael : Λοιπόν αγαπητοί μού φίλοι, απο την πρώτη μέρα που ήρθα σε αυτό το σχολείο μου άρεσε μια κοπέλα! Ειπε και απο την αυλή ακούστηκαν πολλά επιφωνήματα. Κοίταξα την Βιολέτα που είχε τεντώσει το στήθος της και οι φίλες της κάναν σαν χαζές δίπλα της. Με κοίταξε υπεροπτικα και μετά γύρισε στον Michael. Στην αρχη έλεγα οτι δεν ήταν τίποτα και οτι ηταν απλά ενα κόλλημα γιατί η κοπέλα με αγνοούσε και ηταν απόμακρη. Συνέχισε. Αλλα επειδη είμαι πεισματάρης την έκανα να με προσέξει. Οσο την γνώριζα καλύτερα κατάλαβα οτι οσο πιο απρόσιτη και κρύα ηταν απέξω τόσο πιο γλυκιά και ζεστή είναι απο μέσα. Ετσι μέρα με την μέρα την ερωτευόμουν περισσότερο. Ηθελα να βλέπω το όμορφο πρόσωπο της, να ακούω την γλυκιά φωνή της, να βλέπω το πείσμα στα μάτια της. Και μια μέρα δεν άντεξα και της εξομολογήθηκα τον έρωτα μου. Την έπιασα και την φίλησα, την ακούμπησα στα χείλη που τόσο καιρό ήθελα. Και προς έκπληξη μου ήθελε και αυτή! Απο τότε είμαστε συνέχεια μαζί. Την σκέφτομαι κάθε μέρα όπως ξέρω οτι με σκέφτεται καί αυτή. Είπε και με κοίταξε στα μάτια χαμογελώντας.

I Was Here (IWH) #BW2019 #Starterliste2019 #JJSC20Where stories live. Discover now