Κεφ.7

2.1K 158 2
                                    

Γύρισα αργά και είδα τον Ashton να κρατάει μια ζακέτα και να έρχεται προς το μέρος μου. Αμέσως η παλμοί της καρδιάς μου αυξήθηκαν, το σώμα μου άρχισε να τρέμει και ένιωθα μια ζαλάδα να με κατακλύζει. Αρχισα να κάνω βήματα προς τα πίσω μέχρι που η πλάτη μου χτύπησε στον τοίχο. Τώρα πλέον δεν είχα που να πάω. Απλά καθόμουν εκεί και κοιτούσα τον Ashton να με πλησιάζει όλο και πιο πολύ. Κάτι έπρεπε να κάνω. Δεν ήθελα την ζακέτα. Δεν ήθελα τίποτα απο αυτούς. Γιατί πρέπει όπου παω να τους βρίσκω μπροστά μου? Κοίταξα τους υπόλοιπους που με κοιτούσαν και τα μάτια μου κλείδωσαν στου Michael.Ειχαν βουρκωσει και πρέπει να το παρατήρησε γιατί φώναξε το όνομα του Ashton και αυτός σταμάτησε να έρχεται πρός το μέρος μου και γύρισε να τον κοιτάξει. Αλλά ήταν πια αργά. Ειχε ήδη αρχίσει να με πιάνει κρίση πανικού. Ζαλιζομουν παρά πολύ και ξαφνικά ένιωσα τους εαυτούς μου να συγκρούονται και να φωνάζουν. Ακουγα μια φωνή να μου λέει "πάλι σε έσωσε άλλος. Πάλι δεν μπόρεσες να κάνεις κάτι μόνη σου. Είσαι άχρηστη. " Ακουγα τα ίδια λόγια ξανά και ξανά. Ηθελα να τραβήξω με δύναμη τα μαλλιά μου μέχρι να τα βγάλω και να ουρλιάξω. Αλλά δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα. Ενιωσα τα πόδια μου αδύναμα και το κεφάλι μου να συγκρούεται με το πάτωμα και να αδειάζει οτι είχε μέσα,εξω.

Michael's pov.
Κάτι δεν πήγαινε καλά με την Αρτυ.
Την έβλεπα που είχε μαζευτεί πίσω απο τον Calum και προσπαθούσε να το παίξει άνετη. Κοίταξα τον Luke και ανασηκωσε τους ώμους του. Οταν ο Calum την ρώτησε αν είναι καλα έσπασε η φωνη της. Δεν κατάλαβα τι την έπιασε. Που πήγε η σκληρή και επιθετική Αρτυ? Τι της συμβαίνει?
Μόλις ανέφερε το γεγονός οτι κρυώνει ο Ashton έκανε να της δώσει την ζακέτα του πράγμα το οποίο με ξάφνιασε γιατί δεν κάνει τέτοια πράγματα. Μόλις το άκουσε αυτό η Αρτυ έκανε λες και έσπασε. Αρχισε να περπατάει προς τα πίσω μέχρι που σταμάτησε οταν η πλάτη της ακούμπησε τον τοίχο. Η έκφραση της ήταν απελπισμένη και τα μάτια της είχαν μεγαλώσει και προς παρά πολύ μεγάλη μου έκπληξη άλλαξαν χρώμα! Δεν ξέρω τι έγινε αλλά ορκίζομαι οτι άλλαξαν χρώμα! Την κοιτούσα μέσα στα μάτια και παρατηρούσα πως στο καλό μπορούσε να συμβαίνει αυτό. Αλλά τα μάτια της πέσαν πάνω μου σαν να μου λένε κάνε τον να σταματήσει. Δεν ξέρω γιατί αλλά ένιωσα μια μεγάλη δύναμη να με παρακινεί να σταματήσω τον Ashton.Τον φώναξα με το όνομα του χωρίς να εχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό για το τι θα του έλεγα. Σε δευτερόλεπτα ομως, με το που γύρισε ο Asthon προς το μέρος μου η Αρτυ κατέρρευσε. Επεσε στο πάτωμα και το κεφάλι της συγκρούστηκε με δύναμη στο έδαφος με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια μεγάλη λίμνη αίματος γύρω της.

I Was Here (IWH) #BW2019 #Starterliste2019 #JJSC20Where stories live. Discover now