Mi-a fost dor

337 33 0
                                    

O zi calduroasa de iunie si aerul incepea sa devine insuportabil de respirat.Ma trezisem buimaca si singura...unde o fi disparut prietenele mele atât de dimineata dracu stia dar voi afla în curând si o sa le trag putin de urechi.

Ma grabeam sa ajug în curtea din fata a campusului si nu mare mi-a fost mirarea când o zaresc pe Ela în bratele lui Bogdan cocotati pe masa de pictic iar pe langa ei se afla Tibi si bineînteles nelipsitul Alex.
Naty nu se vedea nicaieri si deodata un gol îmi strânge stomacul.
Ela îmi face cu mâna de parca nu o vazusem din prima si ma îndrept cu pasi marunti spre ei...as fi vrut sa ajung cât mai târziu in acea zona.
Alex avea aceeasi privire insistenta si lacoma de parca mergeam goala pusca prin iarba.

Hei Ioana...aud salutul lui Naty si o data cu el si salvarea mea.

Venea fericita pe aleea dinspre cantina agatata toata de Vlad.Cu cel mai mare zâmbet si fata îi radia de fericire.Nu o mai vazusem niciodata pe Naty asa îndragostita.
Inima mi-o i-a instant la galop,stiam ca daca Vlad era cu ea atunci si iubitul meu avea sa vina.
Fara sa îmi dau seama schimb directia de mers si parca trasa de o sfoara invizibila ma îndreptam spre cei doi.

Ma asteptati si pe mine...
ii aud vocea dulce si îl privesc cum alerga în urma lor.

Din instinc alerg si eu spre el mânata de dorul ce ma rascolea.Cand ma vede grabeste pasul iar impreunarea noastra ma facut sa tresar.
Sar de gâtul lui si el ma învârtea în aer.Cand ma lasa jos îi cuprind fata între palme si îl sarut cu atâta dor...nu mai aveam nevoie de aer,de apa de nimic...aveam nevoie de el,de dulceata buzelor si limbi lui care îmi explora delicat gura,de gustul lui,de tot.

Lasa-l sa respire...nu vezi ca îl omori...rânjeste Naty.

Nu vreau sa ma gândesc ce a patit Vlad cu tine...vine replica mea taioasa si îl vad rânjind cu subânteles.Deci fusese mai rea ca mine.

Cum sa fie...mai aveam putin si chemam politia pentru hartuire sexuala si privare de libertate...adauga Vlad....Auuuu...si un cot ii vine drept în coaste.

Lasa iubire ca le spuneam ca ai lesinat si te resuscitez...adauga ea.

Ne îndreptam spre locul unde se aflau si ceilalti mai mândra ca niciodata în bratele iubitului meu si sub sageti de foc din partea celul ce îmi devenise cum s-ar zice cumnat.

....

Nelinistea lui Naty ma agita si pe mine.Se foia ca un vierme fara stare,scotând si bagând telefonul în buzunar de cel putin trei ori pe minut.

Inceteaza...o aud pe Ela insa pe Naty nu o mai scotea nimeni din transa.

Ce stii tu ce înseamna dorul când il poti vedea pe Bogdan non-stop...zicea bosumflata.

Hmmm...nu v-ati vazut 2 zile si zici ca a trecut un car de ani...asa te plangi.Nu a fost de ajuns cele 30 de minute de azi dimineata?

Nu...raspunde grabita.

Lasa Ela nu o mai necaji si tu...sar in apararea ei pentru ca ma aflam în aceeasi situatie si spre mirarea mea cunosteam sentimentul.

Prietenei noastre grijuli nu îi pica prea bine treaba asta,i se parea ca suntem prea disperate si ii era frica sa nu fim lovite în moalele capului când zice ea "boboci vor invata sa zboare".
Stiu...se temea,poate uneori si noi ne gândeam la asta dar cel putin acum vroiam sa ne traim clipa si sa nu ne taie cineva elanul.

Vieți distruseUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum