Acum

336 35 0
                                    

Ela ne-a facut jocul si ne-a atentionat de fiecare data când eram privite ca noi sa putem sa actionam si tare mult a amuzato treaba asta de-a spionul sub acoperire.

Pleaca...o aud si sare de pe scaun.

Cine pleaca?!...intreb relaxata fixând tacul sa lovesc bila decisiva.

Nu mai avem timp...ma trage Naty de mâna...trebuie sa iesim înaintea lor...Spor la joc baietii,ne vedem luni la cursuri...noi avem niste treaba...striga ea si le face cu mâna in timp ce ne îndepartam.

Deja îsi aruncase geaca pe umeri si ma târa dupa ea ca pe un câine în lesa.Bine ca apucasem sa imi iau geanta si nu mai aveam altceva ca altfel aveam sa le recuperez abea mâine.

Pe holul slab luminat ce ducea spre iesire ne ciocnim nas în nas cu baietii oricât ne-am fi grabit.Fara sa îmi dau seama când ,o aud pe Naty tipând ca din gura de şarte si pe Vlad alergând cu ea pe umar.

Da-ma jos...ca te musc...striga si il batea cu pumni în spate.

Luni la cursuri frate...se auzea din departare vocea lui Vlad.

Probabil in loc de salut pentru Emy care se oprise pe loc.
A asteptat sa treaca toti ceilalt si m-a prins de mâna exact când vroiam sa îl ocolesc.Mă privea fara sa zica nimic iar tacerea lui ma deranja într-un fel.Ela se oprise si ea cu un pas mai în fata.Ii fac semn ca ma descurc si se lasa dusa.

Ce a fost asta?!...si sprâncelele i se încrunta.

Ce?!...ii zic mirata.

Treci pe lânga mine fara sa ma saluti?!

Buna iubire...ii zic ironic...Multumit?!

Mana lui ma strângea mai tare si ma trage mai aproape de el.

Hmmm sa zicem...si nu era seara fetelor sau însotitori vostri erau travestiti deghizati?!..îmi spune pe un ton apasat.

Era gelos si îmi placea al naibi de tare,jocul nostru functionase,cel putin la mine.

Nu spune... si ele tot travestiti erau?!...îi întorc eu întrebarea...
Ca sa te linistesti,nu sunt decât niste colegi de grupa si au iesit cum iesiti si voi ,întamplarea a fost ca au vrut sa joace biliard nu bowling,daca ai fi fost mai atent în jurul meu cu siguranta i-ai fi observat...ma arat eu neinteresata de situatie.

Si...esti începatoare iubito,nu stii sa dai cu tacul?!...ironizeaza el zâmbindu-mi fals dar fierbea la propriu.

Eu stiu doar sa bag bila...zic facându-i cu ochiul în gluma.

Eram uimita,cum putuse sa ma ignore întreaga seara si sa ma priveasca doar pe furis si acum avea curajul sa ma opreasca si sa ma traga la raspundere.Încerc sa îmi trag mâna dar el ma prinde si mai tare si ma apropie de fata lui.
Îi simt respiratia calda si sacadata în ureche.Mii de impulsuri electrice parca îmi strabat corpul si palmele îmi transpira.Întreaga seara asteptasem apropierea lui si în sfârsit venise dar retinerea lui ma dezamagea.

Esti gelos?!...intreb eu.

De ce tu esti?!

As avea de ce sa fiu?!...continui sa îl presez asteptând un raspuns concret.

Mi-as fi dorit mai mult un 'Da sunt pentru ca te iubesc' si sa încheiam tachinarea asta dar nici vorba de asa ceva.În schimb îmi cuprinde barbia si cu buzele umede si fierbinti îmi da cel mai salbatic si flamând sarut de pâna acum.

Hai acasa...îmi zice printre buze...Acum.

Zâmbesc satisfacuta când îi simt erectia pe coapsa mea si orice urma de suparare îmi trece când bratele lui ma ridica si ma învart în aer.

Esti nebun...strig eu.

Daaaa nebun dupa tine...

....

Ne împiedicam de prag în încercarea nostra de a întra cât mai repede pe usa fara sa ne desprindem unul de celalalt.
Arunc în graba ce aveam în picioare si îl trag de mâna înainte sa apuce sa se descalte.Ocolim sufrageria oprindu-ne în holul dinaintea dormitorului pentru câteva sarutari si mângâieri fugare.
Împinge usa cu spatele si dintr-o miscare ma i-a pe sus.Aveam noroc,comoda din dormitor era solida altfel cu siguranta ne-am fi prabusit atunci când s-a hotarât sa ma aseze pe ea.

Hainele zburau în stânga si în dreapta...ardeam de nerabdare sa ii simt corpul gol si fierbinte pe pielea mea.
Mirosul lui ma ameteste iar miscarile lente dar profunda imi aduc repede eliberarea.
Gemeam în ureche lui iar sunetele gâfâite îi grabea miscarea.Îi simt zvâcnirea penusului înauntrul meu si un alt orgazm ma înfioara.

Ochii lui aveau cel mai frumos albastru în lumia ce venea de pe fereastra si îl vedeam mai frumos ca niciodata.Parul îi era ravasit si firicele de sudoare îi straluceu pe frunte.Ramasesem asa împreunati si ne priveam în tacere,nici unul dintre noi nu îndraznea sa sparga linistea în care se auzea decât inimile noastre care îsi cautau alerte ritmul.

Te.....si vocea i se stinge înainta ca sunetul sa iasa.

Inchid ochii pentru un moment ca sa îi dau curaj însa gura lui nu se mai deschide decât pentru a ma saruta pentru a mia oara în noaptea asta.

....

Emil

Poate ca acum ar fi fost momentul sa îi spun ce simt...dar cuvintele mi se blocheaza.

Toata noaptea am fiert ca apa clocotita pe foc când o vedeam în bratele altcuiva chiar daca era doar o gluma.Ma facut gelos intentionat sitiam asta dar tot mi-a trecut prin minte gândul ca o pot pierde daca nu este sigura de iubirea mea.
La dracu cu toate aste...nu stiam de ce îmi e atât de greu.Simtem ca explodez de furie,eram nervos pe mine ca nu aveam curajul sa marturisesc ceea ce inima simtea de mult...Dar cel mai tare ma temeam de un refuz.

O privesc în semi întuneric si vad cum în ochii ei caprui jucau lacrimi stralucitoare.
Mi se zmuceste din brate si fuge grabita spre bae.O facusem sa plânga,dupa toata pasiunea ce mi-o oferise eu o facusem sa plânga pentru ca eram un las.

Ciocan usor în usa fara sa intru,ii lasasem timp sa se linisteasca.

Da...îi aud vocea ragusita.

Pot sa intru?!

Si nu apuc sa pun mâna pe clanta ca o deschide si trece pe lânga mine deja îmbracata în halat.
O suparasem...niciodata nu fusese asa,mereu o gasesm goala sub dus strigându-ma sa vin mai repede.

Cand ies din baie o gasesc înfasurata în cearsaf aproape adormita...nu ma mai asteptase sa ma îmbratiseze si sa îmi spuna noapte buna.
Îi sarut încet tâmpla si o strâng la pieptul meu însa printesa mea nici nu clinteste.Îmi asez capul pe umarul ei si stau acolo ascultându-i respiratia si sperând ca ma va ierta pentru ca sunt un idiot.

Vieți distruseWhere stories live. Discover now