Terapeutul

323 31 0
                                    

Imi priveam reflexia in oglinda...aratam jalnic.Nu dormisem deloc si ma framantase gandurile toata noaptea.Am plans pentru prezent,am zambit amintundu-mi de trecut si am ramas in ceata gandindu-ma la viitor.
Emy nu m-a deranjat,un singur mesaj in care sa se asigure daca sunt bine si i-am raspuns afirmativ chiar daca ma sfarâmam ca un biscuite strâns în pumn si aruncat la porumbei.
Ceea ce nu imi dadea pace era în continuare Alex...nu imi dadeam seama ce trezise în mine, ce simt pentru el si de ce acum cand nimic nu mai avea sens.

Soneria de la intrare se aude,ceasul arata 7:20...nu putea fi Ela atât de matunala iar Emil avea cheie...cine ma deranja asa de dimineata?!
Imi prind parul într-un coc neglijent si imi dau cu apa rece pe fata sa ma înviorez putin,apoi imi aplic o crema CC pentru improspatarea tenului.
Pornesc spre usa pentru ca cel din spatele ei insista ingrozitor.Cand o deschid raman cu gura casacata, la usa mea se afla un super sexy boy parca picat din cer...de unde o fi venit bunaciunea...au vrut cumva fetele sa imi faca o surpriza si mi-au trimis un striper?!...Da la ce bun cand nu puteam sa fac nimic?

Buna...ma bâlbâi eu...te pot ajuta cu ceva?!...il intreb nestiind ce sa spun,poate gresise adresa si nu ma cauta pe mine.

Buna dimineata,o caut pe Ioana...si ochii lui ma masurau din cap pana în picioare,bine ca nu avea prea mare distanta de parcurs avand in vedere ca stateam in sezut....Presupun ca tu esti...scuze...adauga dupa ce termina de analizat.

Da eu sunt...poate se astepta la vreo babaciune ceva pentru ca fata lui arata mai uimita decat a mea.

Pot intra?!...Ăăăă am uitat sa ma prezint...sunt Dani terapeutul tau.. si imi intinde mâna politicos.

Încantata...Ioana ...îi repet de parca nu isi daduse seama de prima data...Da intra te rog...ii zic poftindu-l.

Intram in sufragerie si il invit sa se aseze facându-i semn spre canapea.

Iti aduc ceva de baut,o cafea,un suc de portocale sau apa plata?!

Deocamdata nu,iti multumesc pentru ospitalitate dar prefer sa fac formalitatile mai întai.

Ii dau din cap si ma opresc in dreptul lui cu o fata intrebatoare.El se aseaza si ma priveste destul de insistent.

Am venit aici pentru ca prietenul tau Emil a contactat doctorul zilele trecute iar el m-a trimis la tine...imi spune vazându-mi spranceana ridicata.

Si nu te asteptai la mine...adica...la cineva atat de tânar...incerc sa dreg ce tocmai imi iesise pe gura fara sa gandesc.

Sincer nu...credeam ca esti mai invarsta...zambeste cu subânteles.

Ii zambesc si eu si abea acum il vad cat de bine arata.Corpul ii era acoperit in intregime de muschi proeminenti,nu cred ca avea mai mult de 25-27 ani,ochii caprui ii straluceau in lumina primelor raze de soare ce patrundeau in incapere iar parul ii era negru ca taciunea.Buzele apetisante si pline ma face sa le ling usor pe ale mele.Imi dadusem seama ca in aerul camerei plutea un iz masculin dulceag cu miros de lemn dulce si mandarine....Yammmiii delicios...imi zic în minte.
Ma si gandesc ce ar zice Naty daca l-ar vede...o si vad cum isi sterge balele imaginare din coltul gurii.

In fine...am venit devreme pentru ca vreau sa iti povestesc in primul rand despre ce este vorba,apoi sa ne punem de acord unde vom incepe exercitiile de recuperare aici sau la sala unde eu predau si sa ne face un program flexibil...imi turue el dar eu eram fermecata de miscarea constanta a buzelor lui...nu ma puteam trezi din euforie.Cu siguranta hormonii meu o luasera razna.

Vieți distruseWhere stories live. Discover now