Marturisiri

316 29 0
                                    

ALEX

M-am îndragostit din prima clipa când i-am vazut zâmbetul de boboaca îngânfata.
Era frumoasa si parca imi furase linistea cu privirea ei...dar nu a avut niciodata ochi pentru mine.

Dupa un an cand prietena ei Ela s-a cuplat cu prietenul meu Bogdan am gasit o oportunitate sa fiu pe langa ea dar parca eram invizibil.De fiecare data se uita la mine timid si îsi întorcea privirea.Nu a vrut niciodata sa îmi dea sansa sa o cunosc sau cel putin sa afle ce creste în inima mea.

O doream ca un prost si de fiecare data când aveam ocazia i-o demonstram prin gesturi sau apropieri.Sunt sigur ca a vrut sa îmi faca în ciuda la început când s-a cuplat cu fratele meu.
Noi doi semanam mult si probabil vedea în el ceea ce trebuia sa descopere în mine.
Am crezut ca este o joaca si ca de fapt vrea sa fie cât mai aproape de mine dându-si seama ca si ea ma placea...dar m-am înselat.

Am fost furioas si am facut tot posibilul sa îi despart,sa îl fac sa nu o mai vrea spunându-i mereu ca îsi bate joc de el,ca pentru ea este doar o gluma proasta.
Relatia lor prindea contur si eu eram lasat în urma.El mi-o furase pe ea....si într-un final ea mi l-a furat pe el.

În acea seara nu am mai putut sa ma controlez iar mesajul de la ea a pus capac.Am baut de nervi si mi-am propus ca o voi face sa se razgândeasca.Vroiam sa îi vorbesc,sa îi marturisesc tot ceea ce simt de ani buni asa ca am plecat acasa dupa cearta cu Emil.Cand am ajuns cheia de la apartamentul ei era pe masa.Am luat-o cu gandul ca ii voi face o surpriza însa când am vazut-o întinsa în pat aproape goala la fel ca o ninfa iesita din mare iar camasuta vaporoasa ii era fluturata de vânt, gândurile mi s-au întunecat iar dorinta mea a fost mai puternica.
Dupa acea palma,m-am luminat si mi-am dat seama ca nu e bine ce fac...singurul lucru care l-am vrut a fost ca ea sa realizeze pe cine vrea de fapt.

Te iubesc Ioana..îmi pare rau...îi spun si îi mângâi fata.

Arata ca o papusa fara viata,daca pieptul nu îi mai salta aveai impresia ca e moarta si eu o adusesem în starea asta...eu si mintea mea frustrata inecata în alcool.
Nu am vrut sa îi fac rau...cum sa îi fac  când tin atât de mult la ea.Vroiam doar sa îsi dea seama ca eram mai bun decât el,vroiam sa îmi dea o sansa dar am ales prost momentul.

Nu ai fost a mea niciodata Ioana chiar daca as fi vrut din toata inima...îi spun soptit la ureche...Nu am putut sa te iau cu forta.Am fost un prost crezând ca te pot convinge sa ma vrei si mi-am dat seama prea târziu ca nu iti pot face nimic.Eram beat,nu am gândit...dar crede-ma ca nu te-am atins...La dracu Ioana te-as fi facut a mea pe loc dar când ai ramas înconstienta m-am speriat...doar te-am dezbracat ca sa crezi ca s-a întamplat ceva între noi dar îti jur ca nu am facu-o pentru ca tu nu îmi apartineai.
Ti-am vazut tatuajul si am constientizat ca în inima ta este loc doar pentru el si între picioarele tale la fel.Am fost un idiot lasându-te sa crezi ca mi-am batut joc de tine...as vrea sa ma poti auzi...as vrea sa ma ierti....ii martirisesc printre suspine eliberându-ma de ce ma apasa.

Lacrimile îmi napadise ochii.Plângeam...era prima data când plângeam pentru o fata.O vroiam în viata...nu pentru mine ci pentru el...suferea si ma durea durerea lui.

Nu mai puteam sa dau timpul înapoi dar puteam sa îi spun ceea ce nu mai îmi dadea pace si îmi tulbura sufletul.
Ma simteam usurat într-un fel si speram ca ea sa deschida ochii si sa îmi spuna "Te iert"...mi-ar fi adus linistea dar nu se misca si nu zicea nimic.

Ce cauti aici...aud vocea lui Emil.

Statea în pragul usii si ma privea.Ma îndepartez de patul ei cu capul în jos  si trec pe lânga el  lovindu-l cu umarul în graba mea.Nu vroiam sa vada ca am plâns asa ca mi-am vazut de drum.
Sper ca nu a auzit nimic din monologul meu,îmi era de ajuns ca i-am distrus viata ei nu vroiam sa îl am si pe Emil pe constiinta.

O palma îmi atinge umarul si tresar.Când ma ajunsese din urma?!...dar era Bogdan.

De ce nu îi spui ca si pe tine te doare prietene?!...ma întreaba el.

Ce rost are?!...ii zic cu vocea stinsa.

I-ar da mai mult curaj Alex.Trece prin momente grele iar tu nu îi esti aproape.Eu stiu cât ti la Ioana dar trebuie sa treci peste asta pentru ca ea a ales deja cu inima...si avea dreptate.

A ales deja...zic ca pentru mine.

Eram constient ca nu voi mai avea parte de ea si trebuia sa îmi înabusesc acest sentiment.Dar oare o puteam vedea vrodata doar ca pe iubita fratelui meu?!

Vieți distruseOn viuen les histories. Descobreix ara