Ai grija ce faci

333 33 0
                                    

Diminetile ce îmi înseninau viata erau cele în care ma trezeam goala în bratele iubitului meu dupa o noapte fierbinte.
Dormea ca un înger pe jumatate dezvelit printre asternuturile albe,iar buzele lui între deschise ma atrageau ca un magnet.Îl sarut încet si ma ridic fara zgomot din pat...as mai fi zabovit dar foiala mea i-ar fi stricat si lui somnul.
Era devreme asa ca ma decid sa ies la alergat si la intoarcere sa cumpar cafeaua de la chioscul de vis-a-vis de parc.
Îmi trag halatul pe mine si ma îndrept tiptil spre baie...piele înca imi mirosea a el si mi-as fi dorit ca acest miros sa nu se piarda niciodata.Zâmbesc când îmi aduc aminte cât am chinut-o pe Naty ore în sir printre raioanele cu produse de îngrijire ,sa gasesc gelul de dus cu mirosul divin ce îl emana pielea lui de fiecare data când îmi bagam nasul sa ii inspir.
Fac un dus rapid si trag pe mine hainele de joking.Ma opresc sa il mai privesc o data apoi mi-o iau în varful picioarelor spre iesire.

Ceasul indica ora 7:30 însa aerul de afara era la fel de fierbinte ca in toiul zilei...avea sa fie extrem de cald azi.Poate dupa masa ne vedem cu restul si mergem sa ne racorim la o piscina undeva,ma gandesc eu.

Parcul nu era foarte populat,nu cred ca existau multi nebuni care sa vina aici cu noaptea în cap,sâmbata si pe o asa canicula.
Imi fac curaj si încep sa alerg usor,aveam de gând sa fac o tura si sa tai parcul pe jumatate la ponton,pe urma sa ma întorc de unde am plecat.
Linistea ma relaxa dar creierul meu ma tachina nevrând sa uite atingerile si dezmierdarile de acum câteva ore.Felul cum stia el sa ma stârneasca pâna ma aducea în pragul extazului înca îmi dadea fiori si toate asta ma facea sa simt un val fierbinte între coapse.
Cand ma voi întoarce cu siguranta cafeaua avea sa mai astepte.

Ioana stai...se aude o voce cunoscuta din urma mea.

Întorc subtil capul si îl vad pe Alex îndreptându-se spre mine.
S-a dus dracu linistea mea...zic ca pentru mine si continui sa alerg, marind pasul ,sperând ca poate se va razgândi si va schimba directia daca nu îi dau importanta ,însa el se forta sa ma ajunga din urma.

Fac repede stânga pe ponton si îl vad cu coada ochiului cum se opreste sa îsi traga rasuflarea.Ma simteam usurata ca nu voi avea parte de privirea aia enervant de obscena si mirosul parfumului lui greoi si gretos inca de dimineata.
Dupa câtiva metri hotarasc sa o iau pe o alee mai mica si sa evit iesirea principala...imi pierise pofta si de sex si de cafea vroiam decât sa ajung acasa.

Pentru o secunda ma sprijin de un copac sa îmi odihnesc putin plamâni si închid ochii sa ma pot linisti mai repede.
Aud sunetul unor pasi iar când ma rasucesc sa plec o mâna proptita de trunchi ma opreste.
Alex era aplecat asupra mea si eu mai aveam putin si ma urcam pe arbore ca sa nu il ating.Cum putea sa fie atât de insistent când îmi împarteam viata cu fratele lui?!?

Te grabesti?!...ma întreaba vorbindu-mi aproape de buze.

Cam da...ma asteapta iubitul meu inca gol in pat...zic încercând sa îl imping dar el nu se clinteste.

Se apropie si mai tare frecându-si nasul de gâtul meu.

Ce bine mirosi dimineata...a ceva dulce si proaspat...zice in timp ce îmi miroase pielea

Miros exacta ca fratele tau având în vedere ca impartim aceleasi asternuturi... zic vrând sa îl enervez si sa îl fac sa ma lase în pace.

Hmmm....apropo de asta,vezi ca l-ai cam prostit pe Emil...iar tonul lui arogant incepe sa ma înfurie.

Adica?!...sar eu mirata nestiind la ce se refera mai exact.

Pai nu mai învata asa de bine pe cât se lauda de când îl calaresti ca pe un armasar în fiecare weekend,nu mai are timp de altele,cum ar fi cartea...i-a cam pierit concentrarea...Ai grija ce faci frumoaso sar putea sa îi narui visurile...si vocea ii suna amenintator.

Vestea vine ca un trasnet,asta era lucrul cu care se mândrea cel mai tare iar din cauza mea ajungea sa nu mai fie atât de bun la învatatura si sa ajunga mai prejos în fata lui Alex.

Sa stii ca am...si problema asta se va rezolva stai linistit...spun eu încrezatoare.

Înainte sa apuc sa reactionez îsi lipeste gura de a mea si ma saruta cu forta muscându-ma încet.Reusesc sa îmi adun forta si îi dau o palma cât sa ma tina minte,apoi îl împing cât pot de tare fugind pe aleea ce ducea la iesire din parc.Îl las în urma mea cu mâna la falca iar eu încep sa îmi sterg buzele de zor.Nu aveam de gând sa mai fac vreo oprire pâna nu ajungeam la chioscul cu cafea.

Încerc sa ma linistesc si sa îmi potolesc inima care batea ca nebuna.Vânzatotul se holba la fata mea înrosita ca la un brad de Craciun asa ca scot banii si ii intind peste tejghea.

Doua espresso dublo cu lapte la pachet va rog...ii zic si ma uit ca o oaie capie în stânga si în dreapta,sa nu cumva ca Alex sa ma ajunga din urma.
I-au cafelele si trec repede strada,grabindu-ma sa ajung de unde regretam ca am plecat.

Deschid usa încet si agat cheia în cuier.Pasesc la fel cum am plecat sperând ca el sa doarma înca.Eram nelinistita si ma gândeam ca poate un dus imi va sterge de pe buze gustul lui,dar nu am avut noroc.Emy se trezise si cu fata somnoroasa ma privea printre ploape.O iau spre baie fara sa ma opresc sa îl sarut.

Unde crezi ca fugi?!vint-o încoa'...îmi spune întinzându-mi mana.

Simteam ca îl tradasem chiar daca fusesem un sarut fortat,lacrimile nu întarzie sa se iveasca în ochi si nu vroiam sa le observe, asa ca fara sa ma opresc fug repede si trântesc usa în urma mea.Imi dezbrac hainele cât pot de repede si ma bag sub apa aproape rece.
Un sentiment de vina imi inunda capul si tresar când vad ca se deschide usa.

Imi sapunez buzele si le clatesc cu apa când el tocmai intra sub jetul acum caldut.Ma cuprinde cu bratele si stam pentru o clipa în tacere.

Ce-i cu tine,de ce ai fugit asa?!ma întreaba dar eu nu stiam ce sa ii raspund.

Eram transpirata si miroseam urât...vine repede replica meu.

Trebuia sa îl mint si nu vroiam asta,dar daca ii spuneam adevarul despre Alex i-as fi distrus relatie cu el si nu vroiam sa fie vina mea.Eram în mare cumpana si nu stiam ce sa fac,daca Alex ii va spune ca ne-am întalnit?!...

De ce nu mi-ai spus ca ai probleme?!...ma întorc eu cu fata spre el sa ii întalnesc privirea.

Ce probeme sa am?!...se mira auzind întrebarea mea parca venita de nicaieri.

M-am întalnit cu Alex când am fost sa alerg în parc si mi-a zis ca nu mai ai timp sa înveti din cauza mea iar notele ti-au scazut drastic...continui sa il lamuresc.

Ce dracu se baga el...se înfurie.

Deci e adevarat...si eu de ce nu stiu Emy?!Chiar trebuia sa ti secret ca întalnirile noastre te distrag de la învatat?!...ma rastesc eu.

Ce îti pasa?!Nu iti e bine cu mine,nu iti e de ajuns ca ma ai lânga tine când îti pofteste inima?!

Nu...nu vreau asta...nu vreau sa fiu acuzata ca te prostesc...

Si cine zice asta ,Alex?!...tuna el si iese val vârtej tragând prosopul.

Eu ramân înca sub jetul de apa si îmi dau seama ca asta fusese prima noastra cearta.

Decid sa mai imi amân iesirea,poate se va calma.Trebuia sa luam o decizie împreuna pentru că lucrurile nu mai puteau sa continue asa.

Vieți distruseUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum