Pentru totdeauna ,I'-ubire (explicit)

367 37 0
                                    

Cu greu ma desprind de la pieptul lui sa il privesc.Lacrimile de fericire imi udau fata...nu puteam sa cred ca il am in brate si nici el înca nu realiza.
Îi astup gura cu cel mai dulce si lung sarut,vroiam sa ma îmbat cu gustul lui...vroiam sa ma satur...dar nu cred ca reuseam.Ne lasam purtati in dansul limbilor noastre care nu se mai saturau sa se devoreze.
Când într-un final ramânem fara aer ne desprindem usor pentru o clipa...doar atât...apoi ne continui valsul.
Eram inconjurata de tot ceea ce imi doresc...bratele lui si dragoste cu care ma acoperea.
Simteam mii de senzatii cum se imprastiau in corp ca o explozie de artificii facându-mi sângele sa fiarba si interiorul coapselor se se umezeasca.Il doream nu doar in viata si in bratele mele...il doream cu toata fiinta mea intre picioarele mele si fiecare celula striga dupa acelas lucru.

Iubitule...îi spun gemând usor dar glasul mi se pierde printre buzele inca acoperite de gura lui flamânda.

.....

Emil

Statea singura pe picioarele ei in bratele mele.Reusise si eram mândru de ea...parca nu il mai invidiam atât de mult pe sexy terapeut si toate gândurile negative imi zburase din minte...îi eram recunoscator acum ca mi-o adusese înapoi pe Ioana mea de dinainte.

Ii simteam caldura sub palmele mele ce le plimbam pe fiecare portiune a corpului ei de parca as fi vrut sa ma asigur ca este intreaga si este aici.Gemetele infundate pe care le scoatea in timpul ce o sarutam ma facea sa innebuneasc de dorinta,toate visurile mele se imbinau incet cu realitatea.As fi facut-o a mea acolo pe covor,i-as fi zmuls hainele de pe ea dar nu vroiam sa creada ca sunt un taur in calduri si ca doar asta am asteptam...Vroiam sa fie perfect la fel cum a fost si prima data...si a doua...si în toate datile.

Inima imi batea lovindu-mi pieptul si nerabdarea ma facea sa imi doresc mai mult.Nu ma puteam stapâni asa ca o ridic in brate si maresc pasul spre dormitor.Momentul nu mai putea fi amânat prea mult.

Te vreau iubito...îi soptesc iar ea zâmbeste cu subânteles simtind probabil ceea ce nu mai puteam sa ascuns...penisul meu aproape ca mi-o luase înainte.

Deschid usa cu piciorul nevrând sa îi dau drumul.O tineam lipita de pieptul meu si as fi vrut sa ramâna acolo pentru totdeauna.
O sarut din nou mai intens ca niciodata asezând-o încet pe pat,înca o simteam fragila in mânile mele.Ma aplec peste ea si incep sa imi preling buzele umede pe gâtul ei trasând cu limba fiecare curba si linie fina si facându-i bluza sa alunece peste sânii ei frumosi cu sfârcurile doritiare si tari.Respiratia sacadata si sunetele scoase din gura fierbinte si dulce ma ademeneau înapoi.Vroiam sa ajung in partea unde pielea ei era insemnata cu numele meu...vroiam sa stiu ca înca mă are acolo si nimeni nu m-a putut inlocui dar cu miscari rapizi ma ridica inainte sa o descopar.
Stau in fata ei si o privesc cum ma face sa innebunesc de placere doar prin atingeri.Imi arunc hanoracul iar mâinile ei imi face tricoul sa dispara si o data cu el toata gandirea rationala.
Gura pacatoasa îi aluneca pe abdomenul meu facându-ma sa ma încordez iar pielea sa reactioneze.Era ca o atingere fina a unor petale de trandafir udate de roua diminetii.
Primul nasture al blugilor cedeaza repede,la fel si urmatorul...nu mai eram acolo,zburam lent dar sigur în al 9-lea cer.

....

Era tot ce am visat si mi-am dorit de atâta timp.Cand mi-a soptit ca ma vrea mi-am dat seama ca fusese al meu mereu,ma asteptase doar pe mine si jinduia la fel ca mine dupa aceeasi iubire.
Acum era sub posesia mea si aveam de gând sa îi indeplinesc cele mai adânci fantezi.In gând imi vine noaptea de dupa bal in care gura lui a facut minuni provocându-mi cel mai intens orgasm.
Trebuia sa incerc si eu chiar daca nu o mai facusem pâna acum...cat de greu poate sa fie,la fel ca pe o acadea?!...îmi repetam aducându-mi aminte de Naty.
Miscam buzele lasciv pe fiecare portiune a abdomenului definit fara sa le desprind de pielea încinsa,coborând încet în jos.Îi simteam zvâcnirile penisului în timp ce deschideam fiecare nasture prelungind momentul si facându-l sa geama.
Închid ochii si continui ceea ce am început,îmi era putin teama de nepriceperea mea dar ma incurajam în gând...asta îmi doream si cred ca si el vroia acelas lucru.

Îi trag boxeri în jos continuând sa îl sarut pasional.Îsi sprijina mana de umarul meu facându-ma sa il privesc...cu ce naiba gresisem?!...aveam impresia ca gestul a fost facut ca sa ma opreasca,dar îmi ridic ochii si îi vad zâmbetul fin cu gropitele dulci si ochii stralucind.Când mi-o cobor din nou, observ frumoasa initiala în acelas stil cu a mea ce îi statea scrisa pe piele.
Nadia facuse o treaba buna...aprob în minte fericita.
Imi venea sa tip,sa sar în sus de bucurie si sa îl îmbratisez dar nu vroiam sa stric momentul,aveam timp si pentru asta mai tarziu asa ca fac ceea ce a facut si el atunci...îmi trec degetul peste ea apoi o sarut cu buzele si îi soptesc.

Pentru totdeauna I-ubire...

Pentru totdeauna doar tu...îmi raspunde cu glasul ragusit.

....

Emil

Nu vroiam sa ma opresc,aveam de gând sa recuperez tot timpul pierdut.Coapsele fierbinti si ude ma atrageau ca un magnet cand stiam ca acolo intrasem doar eu.
Se odihnea pe bratul meu dupa înca o partida de dragoste epuizanta...nici nu le mai stiam numarul dar nu cred ca mai conta cand fundul ei bombat ma trezea la nesfârsit iar mâna mea statea înca între picioarele ei atingându-i carnea moale cu miscari lente.
Vroiam sa o am asa cum si ea vroia sa ma simta cât mai adânc înauntrul ei,cerându-mi printre gemete sa o iau  iar si iar.

....

Zori zilei ne prin îmbratisati printre asternuturile umezite de suboare si mototolite de nebunie si pasiune.Adormim asa fara sa ne dam seama cand am fugit amândoi tinându-ne strâns de mâna spre lumea viselor.
Acolo cu siguranta ma astepta tot el si stiam ca si atunci când voi deschide ochii pentru prima data dupa mult timp îl voi vedea în patul meu,în dreapta mea...acolo unde îi este locul.

Vieți distruseWhere stories live. Discover now