Si aici...

370 30 0
                                    

Sfârsitul iernii era aproape,nu stiu unde se grabea timpul asta sa fuga.
Jumatatea lui februarie venise cu vreme buna.Afara se încalzea încet dându-ti senzatia ca primavara bate la usa.

Hai frumoaso vi?!...zice Naty vazând ca nu ma trage inima sa ma dezlipesc de iubitul meu...Înca un curs si esti toata doar a lui.

Dragostea pluteste în aer...canta Ela in timp ce venea spre noi cu mersul leganat fluturând o inima pe bat în mana.

Tu de unde ai mai aparut visatoareo?!

Ela se uita la mine si amândoua o privim pe Naty a carei fata o dadea de gol ca este suparata si pufnim amândoua în râs pentru ca stiam ce ii provoca suparearea.Emy ne priveste întrebator iar ea îsi arunca repede mâinile în sân bosumflnata.

Crede ca Vlad a uitat de Ziua Îndragostitilor...îl soptesc iubitului meu la ureche.

Ela se apropie si îsi arunca o mâna dupa gâtul ei sarutându-i obrazul, gestul nu o lasa indiferenta,ca prin minune îi mai domoleste printesei din demonii ce nu îi dadeau pace.

Lasa Natalia daca el nu te iubeste atunci te iubesc eu... declara aceasta.

Inca nu au murit toti barbatii de pe planeta ca sa trec de partea cealalta...vine replica taioasa...Dar totus cum sa uite de mine si sa nu îmi dea nici un semn pâna la ora asta...face ea botul de ratusca gânditiare...Si tu de unde ai acadeau,da-mi-o mie...se repede si îi trage Elei inimioara pe bat din mâna.

Ochii ei tristi de caprioara si aproape negrii de furie , mai ca il face pe Emy sa îi dezvaluie surpriza ce i-o pregatise Vlad.Stârnea oricui mila la cum stia sa isi exprime emotiile si trairile.Bine ca noi o cunosteam..

Stai linistita Naty ca alta nu ti l-a furat doar ca a avut...incepe el si incerc sa îl opresc cu un ghiont în coaste sa nu spuna mai mult...O noapte mai grea si probabil înca doarme.

Tu stii ceva...se apropie ea banuitoare batând cu degetul in maxilar...Sigur  stii ce a facut,zi repede cu cine a fost aseara pentru ca tu ai fost la Ioana iar la mine nu a venit si nici la el nu m-a primit...Sigur a fost cu vreo pipita,a executat niste lovituri...un antrenament ceva.

Nu cred ca il mai suporta altcineva înafara de tine si de mine...râde el linistitor.

Aproape ca îi zmulge si lui Naty un zâmbet cu toti dinti dar minunea nu tine mult.

Hai...ma îndeamna ea parca trezita dintr-o data la realitate...Daca eu sunt singura într-o asa zi atunci si voi trebuie sa ma sustineti.

Ii fur lui Emy un ultim sarut înainte sa dispar din peisaj alaturi de prietenele mele.
Îmi face cu ochiul si îi citesc pe buze un 'Ne vedem în curând'.

....

O sa mori de inima rea...vine el nu iti mai face tu probleme...o tot incurajaza Ela.

Dar si ce vrei sa fac,tu nu stii cum e cand esti mereu cu Bogdan de cand va-ti mutat împreuna iar Ioana il are in permanenta pe Emil langa ea...nu ai vazut ca abea îi desparti,e ca musca lipita de chestia aia lipicioasa ce atârna pe la bec...ironizeaza ea situatia dar lacrimile îi jucau în ochi.

Ai vazut tu drac mort...o asigur pe Ela ca Naty este inca pe linia de plutire si doar se preface...Si apropo tu unde stai in ultimul timp?!...o intreb retoric stiind raspunsul.Rânjetul larg mi-l confirma.

Dar nu mereu...adauga ea...Trebuie sa ma intorc si in camera mea ca sa invat uneori.

De ce ,nu te lasa Vadut deloc?!...si...masa din camera lui este folosita la altceva decât ca suport pentru carti?!...mustaceste Ela iar remarca ii aduce un cot in coaste ei si mie amuzamentul gândindu-ma la cate lucruri poate fi folosita o masa de scris...

Vlad ne spusese tuturor ca vrea sa o tinem pe Naty cat mai departe si mai ocupata azi.Avea de gand sa ii pregateasca o cina romantica si sa umple încaperea cu baloane si trandafiri...dar cu ea in preajma nu putea sa faca nici o miscare iar noi i-am sarit in ajutor.De cand Emil statea la mine,aproape ca ea se mutase cu totul in camera baietilor.O intelegeam pentru ca era ultimul an de stat aici si nu stia ce le rezerva viitorul asa ca vroia sa imparta cat mai mult timp cu iubitul ei.

Imi cunosteam prietena si stiam ca surpriza o va da gata.Inca este indragostita lulea de el si sunt foarte fericiti impreuna.
Ela si cu Bogdan sunt la nivelul urmator,ea nu mai sta in campus,s-au mutat intr-un apartament dragut inchiriat de acesta nu departe de facultate.Nu stiu de ce dar nu cred ca mai dureaza mult si bat clopotele de nunta.

Eu sunt extrem de satisfacuta pe toate planurile.Am un iubit perfect,scoala merge struna,mi-am reluat si job-ul iar mama l-a acceptat in sfârsit pe Emy...dupa parerea mea se inteleg chiar bine având in vedere ca vorbesc la telefon mai des ca mine.Am stabilit ca dupa terminarea anului voi ramane in oras si ma voi angaja la salon cu norma intreaga.O sa stam tot in apartamentul din campus dar de data asta va fi a lui si eu voi fi cea care va veni in vizita.

Mi-am dat seama ca in viata nu totul este asa cum ti-ai dorit.Lupta e continua si trebuie sa razbesti incercarilor la care esti supus dar cu siguranta exista un destin...iar celor care le este scris sa fie impreuna vor fi si aici si dincolo de ea.
Incearca sa urci pe culmi necunoscute indiferent de ce te asteapta...risca...dar cand vei vrea sa cobori ai grija si fa-o usor.

Vieți distruseWhere stories live. Discover now