Gelozia

351 38 0
                                    

Ce faci...esti bine?!...ma intreaba Ela vazându-ma abatuta.

As fi vrut din tot sufletul sa îi povestesc ce ma nelinistea si ceea ce Alex îmi facuse dar nu vroiam sa ii stric si ei linistea cu Bogdan.As fi declansat furtuna deoarece Alex era prietenul lui si eu prietena ei.

Sunt doar obosita...luni a fost o zi grea stii si tu ,si eu am ramas în urma cu munca.A trebuit sa stau pana tarziu marti sa fac stocul pentru sfârsitul luni la salon iar sambata trebuie sa fiu neaparat acolo de dimineata.....îi turui eu.

Nu te mai vezi cu Emil?!ridica ea o sprânceana si imi analizeaza fiecare mimica a fetei.

Am hotarât sa revin cumva la vechiul meu program în care sâmbetele ma voi duce la salon de dimineata si seara o voi petrece cu voi...ii zic cu un zâmbet fals.

Zi mai bine ce s-a întamplat...ma îndeamna ea.

Am auzit eu bine sau mi s-a parut...iesim în club în weekend?!...îsi flutura Naty mâinile prin aer ca si cum ar dansa samba.

Sa nu zici...iti abandonezi si tu bobocul?!...se mira Ela.

De ce,cine mai face asta?!întreaba Naty nedumerita.

Pai prietena noastra s-a hotarât sa isi mai faca timp si pentru oameni de rând...ca mine...ca tine...ironizeaza ea.

Hai sa fim serioase ca nici eu nu am avut timp de când cu relatia asta,nu mai da vina doar pe ea...dar gata îmi trebuie o pauza...termina Naty facând semnul de time-out.

Te-ai certat cu Vlad?!...vine întrebarea mea.

De ce tu te-ai certat cu Emy?!...mi-o întoarce ea.

Pentru tine este Emil si nu ,nu am facut asta...mint eu.

Ei atunci afla ca nici eu...doar ca am decis sa mai avem si viata personala...incheie Naty.

Nu vroiam sa le spun despre problemele dintre noi,nu era dreptul meu sa vorbesc în numele lui chiar daca si eu avusesem vina...daca le povesteam fetelor ma simteam ca si cum îl bârfeam si nu puteam sa imi bârfesc propriul iubit.Oricum fusesem de comun acord cu programul.O zi o dedicam muncii si fetelor iar el învatatului si iesitul cu baietii si duminica era rezervata doar pentru noi doi.

Deci,cum ramâne...facem ceva mâine sau nu?!...nerabdarea Nataliei depasea orice limita.

Facem un biliard dar asta dupa ce termin la salon...dupa ora 16:00....ii zic sa o linistesc si pun accent pe ora ca sa nu ma grabeasca.

Yupppiiiii...topaie ea.

Da tu zi mai bine cei cu Vladut...

Vlad pentru tine...imi întoarce replica râzând...Nimic special doar ca mi s-a mai domolit flacara de la început.

Stiam eu...adauga Ela...toate la timpul lor fetelor...toate la timpul lor...si sa vedeti dupa un an cum mai pâlpâie...glumeste ea pe seama noastra.

Stiam ca ea si Bogdan se iubeau la fel ca la început doar ca ii placea mereu sa faca haz de necaz pe obisnuinta dintre ei.

.....

Când am ajuns casa m-am pus pe plans,nu stiu ce ma intrista mai tare,faptul ca nu il voi mai avea în brate dimineata sau ca nu avusese încredere în mine sa imi spuna cu ce se confrunta.
La facultate eram la fel ca înainte,nu se schimbase absolut nimic,seara ne dadeam mesaje de noapte buna,dimineata la fel insa acel 'Te iubesc' întarzia sa apara în vocabularul lui.
Cred ca tot eu voi face pasul decisiv...nu mai incapea înadoiala asta, chiar îl iubeam si înca cât.Poate daca o faceam eu ii dadeam curaj si lui.

....

Esti gata stai acolo de mai bine de o ora?!...se aude vocea lui Naty de dupa usa înainte sa dea buzna peste mine in baie.

O aveam pe cap de vreo 2 ore si chiar ma miram ca nu îsi facuse aparitia pâna acum.Eu înca încercam sa imi astup cât puteam de mult cearcanele capatate de aseara.
Se apropie de oglinda si ma da cu fundul la oparte.

Hai Naty ca esti perfecta...îi zic înainte sa incerce sa acapereze tot spatiu.

Nu vreau sa fiu perfecta...vreau sa fiu mai mult ca perfecta...si ma uit la ea zâmbind.

Ce-i cu rânjetul asta?!Vreau sa îl fac gelos pe Vladut.

De ce?!vine întrebarea mea.

Pentru ca nici macar pâna acum idiotul nu a zis ca ma iubeste...se bosunfla ea....si dupa cum observ nici tu nu o duci prea bine...arata spre cearcanele mele greu de potolit.

Ce dracu au în cap bobocii astia...chiar nu au învatat ca aceste doua cuvinte le deschide multe porti...

Se pare ca nu...si chiar daca saruta divin,mi-o trage ca în filme...pasarica mea calda va sta închisa în colovie departe de buzele lui...pâna nu aud cuvintele magice...

O vad în oglinda cum prinde culoare în obraji si îsi ridica mâinile la gura când îsi da seama ca a scapat porumbelul.

A-ti facut sex oral?!...si probabil ca facusem ochii cât cepele când am zis asta pentru ca...

Ce te holbezi asa...da am facut-o si e al naibi de bun la asta...rasufla ea cu zgomot lingându-si buzele senzual.

Si tu lui?!

Eu înca mai exersez...rânjeste ea.

Unde,cine,ce exerseaza?!...o auzim pe Ela înainte sa isi bage capul pe usa.

Naty se întoarce spre ea si îi face semn ca si cum ar linge o acadea apoi si-o îndeasa în gura lovindu-si obrazul cu limba de parca iar fi facut loc.Dupa gestul facut ne-am pus toate pe râs.Nebuna mea prietena nu contenea sa ne uimeasca.

....

Ajunsesem la sala de jocuri si ne hotarâsem sa jucam biliard.Platim pentru masa si ne îndreptam spre ea.
Spatiu pentru bowling era în fata noastra.Când îl vad de cealalta parte a geamului de sticla aproape transparenta ce delimita locurile simt un nod în gât.As fi zburat în vârful picioarelor de cealalta parte.

Stapâneste-te,doar am stabilit ceva...imi aminteste Naty strângându-ma de mâna.

Ii urmez sfatul si ma prefac ca nu l-am observat,aveam de gând sa vad daca ma va saluta.Vlad era si el acolo cu restul ,printre care si câteva fete din grupa lor.Ii simteam încordarea Nataliei si vedeam cum isi schimba privirea si ochii i se înegresc la culoare când vedea pe cineva mai aproape de un metru de iubitul ei...fierbea ca o oala sub presiune.

Ne luam tacurile în primire si asezam bilele pe masa,sa ne începem partida.Eram trei asa ca fiecare va juca cu cea care va câstiga.

Bine ca a-ti ajuns baietii,tocmai vroiam sa începem...zice Naty înainte sa lovesc bila.
Inima mi se opreste si ma întorc brusc sperând sa-mi vad iubitul care ma tine pe jar, dar ghinion,erau doar niste colegi din grupa noastra pe care Naty ii invitase mai mult ca sigur intentionat ca sa isi puna planul în  aplicare.

Buna...îi salutam eu si Ela iar ei se apropie de noi si ne pupa pe obraz.

Gestul nu a trecut neobservat de cealalta parte a geamului.

Sa înceapa jocul...o spune Naty cu subânteles pentru mine si imi face cu ochiul.

Poate ca avea dreptate si trebuia sa fortam situati ca ei sa învete sa ne pretuiasca mai mult...cum se va termina vom afla la sfârsit.

Vieți distruseWhere stories live. Discover now