8.fejezet

305 28 64
                                    


A tervet nem sikerült megtartani.Szétváltak de nem egyedül.Billy Mikeval míg Eddie Richievel maradt.(OMG!Reddie faktor lvl.100)

Richie és Eddie

-Hallod Eddie szerintem ez egy kurva szar ötlet volt.-mondta Richie.

-Akkor most fogd be.-szólt rá Eddie.A ház legmélyebb részére értek.Oda ahol még nem jártak két évvel ezelőtt.

-Hé Richie az ott nem Chloe?-kérdezte a szemüvegestől de a választ meg nem várva a lány után futott.Mikor Richie megfordult Eddie szólására a fiúnak se híre se hamva nem maradt.

-Eddie?Eddie?Ez rohadtul nem jó idözítés a bújocskához.-mondta Richie.

-Chloe?Chloe?-szólította a lányt mikor egy sötét szobába ért be.Richie a folyosókat járta mikor is meglátta Eddiet.Odament volna hozzá de az ajtó becsukódott.

-Eddie!Eddie nyisd ki azt a kibaszott ajtót!-szólt neki Richie.

-Nem te nyisd ki!-kiabált Eddie.A fiú meigint megfordult és újra a lányt látta.Közelebb ment hozzá de ő elfutott.Richie az ajtót feszegette.A századik próbálkozásra sikerült betörni az ajtót,de Eddiet megint nem látta.A fiú miközben a lányt követte nem vette észre az előtte levő dobozt amibe el is esett.-Áú...-mondta magába mikor érezte,hogy velemi megfogja a lábát és húzni kezdi.-Richie!-ordította torkaszakadtából a fiú.Az említett fiú meghallotta Eddie kiabálását és azonnal a hang irányába futott.Ahogy meglátta a segítségre szoruló barátját azonnal megfogta a kezét és magafelé húzta.Sok cseszekedés után az a valami elengette Eddie lábát amire Richie hátraesett és mivel még mindig a fiú kezét fogta húzta magával és úgy döltek hátra amitől a két fiú szája összeért.Eddie azonnal felpattant de ahogy a szemüveges felült ő visszaült az ölébe.-Nagyon köszi.-suttogta Eddie.Richie felemelte Eddie állát és megcsókolta amit ő viszonzott is.

Bill és Mike

Együtt mentek le a ház alsó részébe.Nagyon féltek mert viszajöttek nekik a két évvel ezelötti emlékek.Billy körülnézett mintha az apját látta volna de nem ment oda.Tudta,hogy csak egy illúzió ezért megfogott egy deszkát és pofáncsapta vele amire az illúzió eltűnt.

-Itt nincs semmi.-mondta Mike.-Szerintem jobb ötlet lenne megkeresni Richieéket mert hát elváltunk.

-J-jó.A-akkor menjünk.

Eközben Richie és Eddie

Az érzelmeik csak kavarogtak miközben ajkaik egymáshoz értek.És mikor elválltak egymás szemébe néztek és csak mosolyogtak.Egy-két percre rá Billyék is beértek a szobába.

-Jöttök?-kérdezte Mike.A fiú csak bólogattak.Mikor Richie fel akart állni azonnal visszaesett.

-Mivan Richie?-kérdezte Eddie.

-Nem tudok felállni így jobb?-válaszolta Richie.Mike letérdelt hozzá és megnyomta egy helyen.-Á..baszki ott kurvára fáj!-szólt Rihie.

-Akkor csak engedd meg,hogy megnézzem.-mondta Mike majd elkezdte megvizsgálni. A fiú még egy két helyen felszisszent.-Jó nem törött el az már biztos de mindenesetre segíteni kell neki.-magyarázta Mike.Billy és a barnabőrű felkapták és kibicegtek vele a házból.Akik kint voltak aggódtak a bent levőkért.Mikor meglátták Richiet Billy és Mike között bicegni azonnal odementek hozzá és megkérdezték mi történt mire elmondták mindketten az ő kis történetüket.A történet mesélés után felhívták Billy anyukáját egy közeli telefonfülkéből,hogy jöjjön értük amit a nő meg is tett.A csapat beszállt a kocsiba majd otthon bekötözték Richie lábát.

Üdvözlet kedves olvasó az elmémbe!Igen ez a sztori is onnan jött.Pici mondani való. Reddie nem ebbe a részben jött volna létre hanem úgy kb.a 13-ba ami már meg van írva.Másodszor NAGYON DE NAGYON KÖSZÖNÖM az összes kommentet amit kapok.Borzalamasan jó érzés olvasni a kommenteket.És nem mellesleg nagyon IMÁDLAK TITEKET.A kövi részig meg bye! És nem feledd:TE IS LEBEGHETSZ!!!

You'll float too |BEFEJEZETT|जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें