Érdekességek

136 10 1
                                    

Hi!Lenne itt egy két "érdekesség" amit most leírok nektek!
1.Ezt a könyvet nem egyedül írtam. Volt egy nagyon nagy segítő haverom. Tudni kell én nagyon jóba vagyok az összes osztálytársammal.(kivéve akikkel mégsem😂)Szóval kedves Tomi barátom sokat segített a könyv megírásához.Innen is köszönöm neki.
2.Tommy és Chloe valójában minket tükröz. Tommy=Tomi.Valójában nem volt eltőrve a láb a csak így akarta(XD sokszor erőszakos ilyen téren) Chloe=Én azaz Kuci vagy Réka. Chloe tulajdonságilag és félig külsőleg is. A hajam igaz nem hosszú,de shhh.Hadarni hadarok,kiállok a barátaim mellett.De az nem igaz,hogy Stanleyba szerelmes vagyok.Ez csak egy kitaláció mivel Richie már foglalt volt.
3.Mást terveztünk,de így jött össze. Richie valójában nem sérült volna meg,és nem lett volna ennyi fekete házas rész,de mivel a könyvet most kezdtem el olvasni így az sokat segített.(khm...Eddie és a leprás khm...csokiturmix)Hát igen. Elvileg megtalálták volna George holt testét,de mivel már volt temetése így az képtelenség lett volna.Plusz lett még volna ott egy olyan rész amikor menekülnek a fekete házból ami alapból hülyeség lett volna,hogy a csatornán keresztül mentek volna és Eddie meg Stan előtt lecsukódna egy rács és bent tartotta volna őket.Valai hasonló, de szerintem ez így volt jó.Ezeket ne tettük bele mert ne nagyon volt értelmük és végül nem is tetszettek egyikünknek se így közös megeggyezér során kihagytuk a részt.
4.A Fack/Reddie.Igen ez egy kényes téma volt.Richie és Eddie kapcsolata és talán kicsit sok is volt benne.Ez anna köszönhető,hogy Tomi nem akart semmit kihagyni.(higgyétek el az a srác nem norm. Jó értelembe.Voltak nagyon nagy hülyeségei is amiket jobb ha csak magamnak tartok meg.😂)Szóval ja Fack nyugi még lesz csak nem ebben a könyvben.(részletekről majd egy külön rész)
5.Valójában ezeket a részeket ki nyomtattam a barátaimnak akiknek nincsen wattpadjuk. Azért elég sokan vannak.És nem egyszer kaptam mega  kérdést, hogy "Kuci mikor lesz rész?" hanem naponta hatszor.Elégé érdekes.Volt, hogy majdnem az ének tanár el is vett egy részt mert az egyik barátom odaadta Tomina az egyik részt.De nem vette le mert elrakta a Tomi és én csa annyit mondtam semmi érdekes.Megúsztuk ezt a helyzetet.És arra is rájöttünk, hogy a legjobb ezeket a részeket technikán olvasni.Ki tudja valahogy nekik jó.
Ennyi érdekesség lenne ehhez a kis könyvhöz.Szólnék,hogy mége elég kezdő vagyok.Valahol el kell kezdeni nem?De.
Köszönöm mindenkinek a bíztatást és azt,hogy olvastátok ezt a könyvet.Remélem tetszett!😘A kövi könyvig Bye!(UI:Egy rész még lesz a kövi könyvemmel kapcsolatban)

You'll float too |BEFEJEZETT|Where stories live. Discover now