24.fejezet

177 14 7
                                    

Láncok csörtetése,víz csörgedezése hallatszódott a csatornába.A bűz nem szállt el,de a fiúk egyre jobban kezdtek félni. Eddiet el is kapta az asztma roham amit spray segítségével enyhített is.Morgásokat hallottak maguk mögül majd szép lassan megfordultak.A bohóc megint mögöttük volt s mind ahányan voltak hátrálni lezdtek majd sikerült Bennek tanyálni egyet, és a szennyvíz mindenki ruháján landolt.(Tommy anyukáját belértve)A bohóc közelebb ugrott hozzájuk aminek erejétől hátra estek, különböző helyekre.A gyerekek közé fal huzódott amiből az lett,hogy mind a hét gyerek egy kis szobába lett bezárva.Billy "szobájában" George jelent meg.Olyan valóságos volt,de Billy tudta,hogy ez megint csak egy látomás.
-Billy...ez a TE hibád.-mondta sírva a fiú.
-Nem t-teljesen cs-cs-csak részben.D-de n-nem akartam,h-hogy m-m-meghalj.-könnyezett be Billy is.
-Akkor miért csináltál nekem hajót?-kérdezte.-Tudtad,hogy meghallhatok.Utáltál!-kiabálta a végét George.
-N-nem.S-soha nem a-akartam. N-nagyon sz-szerettelek G-ge-george.-mondta Billy és összeeset a földön.Könnyeit nem tudta visszatartani így csak sírt.Öccse ott állt előtte,de nem szólt semmit.Beverly nézegette a négy falat majd egy mély férfi hang  szólította meg.
-Ugye még az enyém vagy?-hallotta a férfi hangját.Beverly lába a földbe gyökerezett,és nagyot nyelt.
-NEM!-válaszolta a lány és az apja szemébe nézett.Nem félt tőle, vagy inkább nem látszódott rajta. Kicsit még tartott az apjától,de nem volt tőle befosva.Eddie összeszorította a szemét.Nem merte kinyitni.Nem érezte Richie kezét így nagyon félt.Ökölbe szorította a kezét és mély levegőt vett.Próbált megnyugodni,de valami megérintette a vállát.
-Tudod öcsi csak tíz cent és leszoplak.-hallotta meg a hangot. A fiú hatalmasat órdított majd a másik falhoz rohant.A leprás nem hagyta annyiba a dolgot közelebb ment Eddiehez.-De ha nincs tíz cented se akkor megcsinálom ingyen is.-mondta a leprás majd a fiú elé állt.Eddie tüdejét megint nyomta valami és kezdett sípolva levegőt venni,de nem tudta elővenni asztma spray-t mert a leprás már az arcát tapogatta.-Nagyon édes kis gyerek vagy.Na nem akarsz egy szopást?-kérdezte a fiútól.
-N...n...nem.-mondta alig hallható hangon.Alig kapott levegőt és már megint az ájulás kerülgette. A világ megint kezdett előtte összemosódni majd megérezte a leprás kezeit az ágyékánál.Eddie nem tudott mondani semmit csak összeszorított szemekkel és fogakkal állt a leprás előtt tehetetlenül.A leprás karjai Eddie melkasát érintették majd felment a nyakán át amit a fiú egy halk sípoló sóhajjal érzékelt.A leprás visszatért az ágyékához amit Eddie alig bírt már.Lábai remegtek nem tudott mozdulni nem kapott már levegőt és a leprás tovább tapogatta.
Baszki csak most ne...bírd még ki egy kicsit,ne essél össze.Bírd még ki.Nem akarok meghalni. Nem kapok már levegőt a világ folyik össze előttem és még ez a kibaszott leprás is fogdos. Mindjárt itt lesz Richie és segít majd rajtam.Csak bírjam ki. Meg tudom csinálni.-gondolta magába Eddie.Nyugtatta magát,de mikor a leprás már hozzáért a nadrágján keresztül is a nemi szervéhez nem bírta.Öszeesett majd eszméletét vesztette és a levegő amennyire tudta (pedig már nem nagyon)azt is csak sípolva vette.A leprás lehajolt az eszméletlen Eddiehez majd simogatni kezdte.

You'll float too |BEFEJEZETT|Where stories live. Discover now